Части от столицата остават без вода на 1 юни

Ще се извършват ремонтни дейности
30 май 2016 17:37,
1
Части от столицата остават без вода на 1 юни
Снимка: Софийска вода

На 1 юни  2016 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Николай Коперник“ жк. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Николай Коперник“ от ул. „Александър фон Хумболт“ до бул. „Шипченски проход“, бл. 251, вх. В, Г.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Николай Коперник“ ъгъла с ул. „Галилео Галилей“.

На 1 юни  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 301 кв. „Факултета“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 304, ул. 305, ул. 306, ул. „Метохия“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 304  ъгъла с ул. „Метохия“.

На 1 юни  2016 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Черни връх“ кв. „Кръстова вада“  се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Черни връх“ от ул. „Джон Атанасов“ до ул. „Филип Кутев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Черни връх“  ъгъла с ул. „Джон Атанасов“.

На 1 юни  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Войводово“ кв. „Модерно предградие““  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Подрепа“ от ул. „Цветница“ до ул. „Старата църква“ и ул. „Войводово“ №1.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Войводово“  ъгъла с ул. „Цветница“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че за какво им е вода. те и без това рядко се къпят. Хората казват "Мирише като софиянец"