ВМРО зове: Забранете гей парада

"София прайд" - покушение срещу морала, смята Карлос Контрера
91
ВМРО зове: Забранете гей парада
Снимка: Булфото

За отмяна на насрочения за 18 юни и забрана за провеждането на гей парад в София призова от трибуната на Столичния общински съвет общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера. Според войводите провеждането на събития като "София прайд" е крайно неприемливо и недопустимо от морална и от ценностна гледна точка.

"Въпросният прайд е политически митинг с политически искания и осъществяването му е покушение срещу традиционните български ценности, морала, добрите нрави и провокация срещу семейството”, посочи Контрера.

Съветникът смята още, че провеждащите този парад целят да наложат силово над всички останали своя мироглед, за да се създаде убеждение и внушение, че всичко, което те правят и искат, е нормално.

"Аз обаче го считам за ненормално и чуждо на българските традиции, дух и култура и то не за друго, а защото тези хора искат да ни наложат един чужд за нашето общество модел на мислене и обществен ред", каза представителят на ВМРО пред общинските съветници.

Контрера допълни, че организаторите на мероприятие окачествяват като враг, хомофоб, изрод и престъпник всеки, който не мисли като тях. "Стигнали са дотам да нарекат и кмета на общината хомофоб", посочи съветникът, защото по думите му Йорданка Фандъкова е подкрепила инициативата "Седмицата на брака".

"Затова и като гражданин, и общински съветник, няма как да не реагирам срещу това поредно сборище, срещу тази нагла провокация срещу морала и добрите нрави, която ще се състои на 18 юни. Призовавам за забрана и за малко обществена хигиена за това, което се случва по улиците на София, каза в заключение Карлос Контрера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
Ценност преди 7 години
Абе как може на задушница - гейпарад??? Задушница е ден за почит към умрелите, те ще ми ходят по голи г*е и т.н. Крайна простотия!
65
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бездействащата ВМРО, която само знае да раздава правосъдие, кога ще я забраните? Ако искам ще си ида на гей парад, нали сме демокрация уж? А на този Карлос Контейнер явно доста му набъбва онази му работа като си представи двама мъже интимно. Явно е от нашите". :)
64
2
 
3
 
! Отговори
фсб преди 7 години
До пешоБраво Пешо, добре им го каза на псевдо патриотите комплексари и алкохолици
63
7
 
7
 
! Отговори
пешо преди 7 години
и още нещо - с тази задушница ми напомняте на идилите. българия е светска държава и никой не е длъжен да се съобразява с религиозните ви празници. ако небеше задушница щеше да кажете защо е в деня на свети петър, харалампи или стойчо - църквата всеки ден има някакъв празник. църквата, управлявана от държавна сигурност и возеща се в лимузини. айде още й се кланяйте, понеже гейовете са по-боши от нея - те искат мир и любов, а не подчинение - дяволски изчадия демонични!
62
5
 
6
 
! Отговори
пешо преди 7 години
всички сте побъркани и българия няма да се оправи докато не се сменят поне 2 поколения. испанец ми се прави на бг националист, българи са руски националисти, но щом са против гейовете, всички им падате в краката. и какво ви пречи парада? вие познавате ли гейове, знаете ли какво е да не можеш да целунеш гаджето си, защото някой скинар ще ти скочи на бой или най малкото някоя бабичка ще те наплюе? има нужда от паради, има нужда от борба за права. няма нужда от пишман националисти.
61
2
 
5
 
! Отговори
човек преди 7 години
стига тия дяволски издевателства над мозъците на младите и растящи поколения ,тоца демокрацията в тези дяволски страни дето подсрекават и коват гнусните закони са с дяволски мозъци,сърцата им и мозъците с а им с дявола,спат и ядат с него и от такива трябва да се бяга както от тамян от дявола,тези хора са с дявола и не могат да бъдат християни ,те трябва да ходят с рога а не паради да парадират
60
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма империя дето да се е подала на разврата и да не е рухнала, а тея болни мозъци паради ми правят... Спинозни гонореи...
59
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо да се забранява? Да им се определи място, където да си развяват прикачените отпред под кръста хоботи - връх на естетиката и чистата любов, особено за лесбийките. И да блещят в шизофренично изстъпление очи, с намазани с червена блажна боя джуки и бузи, включително задните. На първа линия - трансексовете. Депилирани.Да им се определи място във Факултета например, или около софийското летище - да внесат малко западна култура и ценности в тези части на София. А, Данче, кво ш кайш
58
2
 
6
 
! Отговори
Дане преди 7 години
Прага ни води- там онанистите масово мастурбираха на централния площад.
57
1
 
6
 
! Отговори
Пиночет преди 7 години
Испанска мафия.. хаха... мафия е италианска/сицилианска дума.. Някой праплеменик на генералисимус Франко ще да е
56
0
 
5
 
! Отговори
fsb преди 7 години
До българинапо тази логика сега те като работят плащат пенсийте на теб или твойте родители, така че си трай
55
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То и ВМРО е почти същото. И какъв е този "воевода" Карлос Контрера? Някакъв от испанската мафия ли е?
54
4
 
18
 
! Отговори
ЗАЩО ?????? преди 7 години
Защо гербавата кметица разреши гей парадът да се състои точно в деня на Черешовата Задушница?!
53
2
 
16
 
! Отговори
Далечен прицел има преди 7 години
На 18 юни е ЧЕРЕШОВА ЗАДУШНИЦА.Кой и защо реши да прави гей парад точно на тази дата?Значи, с един куршум - няколко заека: Хем учат децата да подражават на и.з.р.одите, хем торпилират един християнски обичай, към който през вековете са се приспособили древни български поминални традиции, хем устройват подигравка с паметта на хората, които обичаме и уважаваме и благодарение на които сме на този свят и имаме българско самосъзнание!
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Карлос Чакала е лют като градински ***, но за да спре гейпарадите и разврата значи трябва първо да закрие парламента, министерския съвет и президентството. Там са най-страшните педдераси.
51
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е ли по-добре първо да забраним на мутрите да се трепят по Черноморието и самите тях, пък тогава гейпарадите?
50
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Латино хайдутин. Модерно. След русенския хайдутин, всички айдуци в планината се преместиха у Софията да се борят с всички средства. Хаста ел келепир сиемпре. На геройска битка чета се вдига поквара да срази.
49
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това вече е апо-гея на простотията и толерантността. Дреме ми че са ляви, да си правят каквото им е угодно. Не ми пречат, но ми идва в повече това да се навира в лицата и очите на децата ми, да се афишира и рекламира сред младежта. Кому е нужно цялата показност, повечето от нас от години са приели че има различни, а и в крайна сметка и хетеросексуалните имат права.
48
5
 
18
 
! Отговори
Занзибар преди 7 години
Нео-либертарианците са в апогея си, навръх големият православен ден Задушница, когато хората трябва да покажат смирение и почит към починалите, група откъснати ще си веят бедераските телеса и да демонстрират колко са разкрепостени и свободни, опълчващи се на тиранията и ограниченията, като че ли някой им пречи с нещо, че да си вършат бедерастиите.За това говоря, смехурковци, делящи се на фили и фоби! И понеже повечето сте с завършен 2-ри клас - Не Раша, ЮЕСъфЕЙ или Реджеп са ни виновни....
47
12
 
12
 
! Отговори
Enginner преди 7 години
Напълно подкрепям ВМРО и Атака, да се забрани този гей парада. Самите национлаисти и патриоти ще ни организират парад: няма по-големи гейове от националистите и патриотите. Просто срам ги е да си признаят, но иначе им е кеф.