Цвети се раздаде за България... Време е България да й отвърне!

Тя е най-доброто момиче, написа приятелят й във Facebook
Обновена: 17 юни 2016 07:14 | 17 юни 2016 07:00,
92
Цвети се раздаде за България... Време е България да й отвърне!
Снимка: БФХГ, Facebook

"Едно момиче даде всичко най-добро за България, сега е време България да даде всичко най-добро за едно момиче. И както тя се постара да представи България с добра слава, нека сега не петним нейната слава." Този призив отправи Александър Любенов, приятелят на световната шампионка по художествена гимнастика Цветелина Стоянова, за чийто живот се борят специалистите в "Пирогов".

Още по темата

Футболистът разбираемо пазеше мълчание и предпочиташе да се моли за любимата си. Но всевъзможните интерпретации на личната трагедия накараха вратаря да проговори.

"Сега аз ще ви кажа коя е тя. Цвети е най-доброто момиче, най-силното и най-борбеното момиче, което съм срещал. Силен характер с чиста душа. Точно заради това тя и този път ще се пребори и няма да се предаде. А вие, хора, които се възползвате от злополуката, за да превърнете това в топ новина, сте безхаберници, които не осъзнавате тежестта на думите и тяхното влияние.

Всичко друго, написано от хора, които до вчера дори не знаеха коя точно е тя, е не само излишно, но и НЕКОРЕКТНО. Неистини използвани за привличане на обществено внимание.

Благодаря на всички, които от сърце се молят за нейното скорошно възстановяване. Благодаря и на всички, които са с нея", написа Александър Любенов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
2
 
! Отговори
Obrach преди 7 години
Dragi momko, Bulgaria ne e dlajna na mladata jena. Bulgaria obicha i dalboko sachuvstva na systemno treniorski nasilvanata gimnastichka i jelae da ia vidi otnovo zdrava i s novi dobrovolni polojitelni radostni nesta v jivota - zdrave, lubov, semeistvo, deca, nova rabota i realizacia v jivota...bez nasilie!Video filmi ot trenirovki i drugi v youtube obiasniava vsichko kategorichno iasno. Maltretirane i manipulirane na maloletni jeni.
53
6
 
3
 
! Отговори
hotlips преди 7 години
Изгонете илияна Раева тоя ***
52
0
 
22
 
! Отговори
Митко преди 7 години
Хора, опомнете се!!!! Какво мислите преживяват нейните родители, близки и познати. Това е един кошмарен период който искрено се надявам да приключи скоро и момичето да се оправи. Нека се помолим за нейното възтановяване и дадем кураж на нейните най близки хора. Това е най важното в момента. Нека бог да я пази!!!
51
2
 
22
 
! Отговори
патриот преди 7 години
Призовавам всички злобари да млъкнат ! Това момиче е от цвета на нацията,нека просто се молим за пълното й оздравяване ! Дори Бог се смили и я запази - малко хора биха оцелели като нея !
50
1
 
2
 
! Отговори
българин преди 7 години
"***,от" написах в предния си коментар.
49
1
 
9
 
! Отговори
българин преди 7 години
До Анонимен 79Тия момичета представят и красят държавата и народа ни по целия свят бе *** !!!
48
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МНОГО НЕПРИЯТНА ИСТОРИЯ!!!!ДОКОЛКОТО ПРОЧЕТОХ СА И ИЗВАДИЛИ ДАЛАКАМНОГО НЕПРИЯТНА ИСТОРИЯ!!!--------------------------------------------------------КАКВО ДРУГО ДА НАПИША: МНОГО МНОГО НЕПРИЯТНА ИСТОРИЯ
47
2
 
15
 
! Отговори
23 преди 7 години
Откъде знаете, бе, интриганти такива, какво й се е въртяло в главата? Откъде тази злоба? Откъде сте толкова сигурни, че е решила да сложи край на живота си, само защото не е в отбора? Вие я изкарвате някаква егоистка, за която нищо друго няма значение, включително и колежките й от отбора. Само защото не е излязла открито да ви задоволи нуждата от интриги да ви каже Х е виновен, У е виновен. Всеки си има някаква драма в душата, за която никой друг не знае... Оставете ги на мира!
46
0
 
20
 
! Отговори
аз преди 7 години
Най-доброто, което може да направи България, в частност джурналята и пишман специалистите, дето ровят ли ровят в една човешка трагедия, на човек който до вчера не са се сещали че съществува, е да се молят това момиче да оживее и да може да води спокоен и пълноценен живот, а не да плете интриги против тоя или оня...
45
20
 
8
 
! Отговори
бре преди 7 години
Да се самоубиваш е смъртен грях, така че ако е искала да си отнеме живота нейн проблем. По-добре да спасяваме хора които са страшно болни а имат огромното желание да са живи и здрави, а не да скачат от балконите. Тя не си обичала живота, пък сега аз ще я съжълявам...Да е жива и здрава...
44
2
 
22
 
! Отговори
Случаен преди 7 години
Истината е някъде там!!! Спрете вече с изказванията си! Човешко е да се помолим за нейното оздравяване, да вложим малко позитивизъм. Другите коментарии просто са излишни. Тя си знае , как, какво и защо е станало. Хайде със здраве на всички, лек ви ден. Молете се да не изпадате в такова състояние и да не ви се случва. Недай БОЖЕ никому!
43
0
 
9
 
! Отговори
До 74 преди 7 години
Такива като теб никога няма да схванат, че има и други неща освен парите, колкото и дълго да ти се обяснява.
42
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що тогава не е бил в момента при нея щом добре я познава,от Банкя до Надежда не е далеко,отишла при родителите си и брат си,шо не говорили с тях,пък и те не казват сама ли е скочила,как така не са ли успокоявали преди,че всичко е поправимо и най-малкото ще се оправи или това са бели кахъри,които не са толкова важни за понататък в съдбата,а сега както казват пътища много и то различни.
41
7
 
11
 
! Отговори
валентина преди 7 години
Добре де,сега малко женска истина-Няма жена,която да иска да е Силна винаги,жената си е жена,в природата и е да се опре на някой мъж,да се почувства сигурна и разбрана,и да знае,че каквото и да става тоя до нея ще намери и начина и думите да и даде и сила и кураж и вяра.Та мисълта ми е щом това дете скочи-значи го няма тоя мъж до нея и е малко късно да се обяснява по форумите.
40
5
 
5
 
! Отговори
Цървулко преди 7 години
Русия и Китай уважават подигравкитв
39
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя безплатно ли се е раздавала. Кой финансира цялата федерация по художествена гимнастика? Защо не финансират така дружествата на младите агрономи или физици? Ами само спортисти!
38
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПричинаЦъpвулко, никога няма да ги стигнете Русия и Китай, къде си се наредил...
37
7
 
10
 
! Отговори
Причина преди 7 години
Грозно е да се пише и говори лошо за нея .Въпросът е защо е скочила от терасата и какви са причините ? Ако се разбере истината тогава няма да и а клюки и измислици.До всички *** Българската традиция е да се подиграват и обиждат народа и тази традиция се пази от Слави Трифонов и шоуто ,затова сме единствената страна заедно с Русия и Китай .
36
21
 
14
 
! Отговори
GolemPraz преди 7 години
Борбена била, пък се метна през терасата и загуби битката с гравитацията. Не са такива борбените личности. Самоубиец е обратното на борбен.
35
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано се оправи това прекрасно момиче.