Лек автомобил се удари в кран на "Цариградско шосе"

При инцидента пострадаха двама души
26 юни 2016 14:17, Красимир Ангелов
15
Лек автомобил се удари в кран на "Цариградско шосе"
Снимка: Bulgaria On Air

Двама души са пострадали при пътен инцидент в София, съобщава МВР. Те са откарани в болнично заведение за преглед и установяване на състоянието им.

Сигналът за инцидента е подаден малко след 13.00 часа. По първоначални данни на бул."Цариградско шосе" в посока център, малко преди слизането за кръговото на "4 километър", лек автомобил се е ударил в кран, извършващ ремонтни дейности.

Шофорът на автомобила е в по-тежко състояние, а пътникът до него е леко ранен.

На мястото на инцидента има полицейски служители, които регулират движението.

Още новини от България четете на сайта на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
карал е без включени светлини очевидно
10
0
 
2
 
! Отговори
Stoyan преди 7 години
Маркировка има, вижда се от половин километър! Отбелязано си е много добре, но проблема са джигитите по булеварда, които нищо че виждат че има ремонт се бутат в лява лента да изпреварват в последния момент само и само за да минат първи покрай стеснения участък. Такаче проблема не е маркировката, проблема е в манталитета на 80% от движещите се по пътя. Като си ***, *** и нагъл все нещо друго ти е виновно!
9
0
 
3
 
! Отговори
ОТ мен преди 7 години
До Алексправ сте , освен това 100 метра преди това има знак че лентата свършва и пише ограничение 40 км!!! То дори и да няма знак 'премини отдясно на знака' и да видите крана в посления момента ако се движите с 40 ще можете да спрете без да ви се смачква колата и двигателя да влиза купето....
8
4
 
28
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
До ИзпатилВсеки ден минавам по този участък - има си и знаци, и сигнализация. Единственото условие, за да не стават инциденти е, да СЕ СПАЗВА ограничението за скоростта. Патят си само тарикатите!
7
3
 
13
 
! Отговори
slackware преди 7 години
До Изпатил,става така защото *** като този се правят на тарикати и вместо да се наредят в колоната зад всички автомобили той се прави на господ и дава газ до дупка, за да отиде възможно най-отпред, да не се прецака да чака. Никакви знаци не са виновни, има колона от разклона за летището, ремонта е малко преди Плиска, явно е карал бързо и не е успял да се пререди. Минах от там, за да се активират въздушните възглавници е карал доста бързо. Съседните две ленти се влачат с 5 км в час.
6
7
 
7
 
! Отговори
тт преди 7 години
Не са били хора. Евреи са!
5
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди да се удари в крана трябваше да удари поне пет предупредителни знака или прегради за да не се стига и до смъртни случай. Сигурно е карал без ВИНЕТКА.
4
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При тези две платна които са свободни от дясно на крана да се нахакаш в него или трябва да си сляп луд или с купена книжка!? Друго обяснение няма!
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1Явно са го взели за палестински терорист.
2
13
 
28
 
! Отговори
Изпатил преди 7 години
Става така, защото тия дето правят разни ремонти по високоскоростни пътища са *** - обикновено слагат някакви знаци (ако въобще слагат) непосредствено до опасността, когато вече е късно, особено в изпреварващата лента! При такива ремонти в белите държави има сигнализация от километри и то няколко сигнализации! Затвор!
1
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чух, че били евреи.. де да знаят хората, че *** ще разположат кран в бързата лента, за да правят пешеходно мостче за кеф на Плевньо, да си наглежда "инвестицията".. в т.нар. Технопарк - отживелица от годините на ТНТМ и комсомола..