Дипломати по номер – тарикати на пътя

Как българин щеше да си изяде боя, защото не пусна палестинска кола в насрещното
30 юни 2016 11:44,
80
Дипломати по номер – тарикати на пътя
Снимка: Александър Петров / Facebook

"Помните ли когато преди няколко месеца имаше предложение да се вземат правата и специалните номера на почетните консули и дипломати? Помните ли каква съпротива направиха, за да се защитят?"

С тези въпрос започва публикацията си във Facebook Александър Петров. Мъжът припомня яростната съпротива за запазване на червените номера, тъй като почетните консулства спазвали правилата, не пречели и не влизали в конфликт.

Дотук добре, но снимката, публикувана от Александър, ни убеждава точно в противното.

"Ето ги днес в насрещното! Срещу нас! Утре ще четем и за прегазени деца", пише той.

Поводът е луксозен автомобил с червен номер, за чийто шофьор най-прекия път от бул. "Черни връх" в посока НДК до хотел Хилтън е... насрещното.

Петров запушва платното и посочва откъде трябва да минат. След 2-3 минути стоене срещу тях обаче мъжът получил ругатни, а от жестовете на пасажерите от задните седалки се разбрала препоръка към шофьора на дипломатическата кола да слезе и да се саморазправи с Петров.

Историята няма хубав край - дипломатите минали през загражденията, през насрещното и стигнали до хотела.

Справка показва, че автомобилът е на палестинското посолство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
ГЛАС преди 7 години
Те и в Израел затова им вдигат ограда с шипове. Това ги оправя.И те си мислят,че са най велики.
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
gipsies from a non existing country!
64
3
 
0
 
! Отговори
(не)случаен минувач преди 7 години
До АнонименИ германците са същите ***, не се съмнявай даже не са по-рафинирани, просто са буклуци...
63
0
 
8
 
! Отговори
Петко преди 7 години
Май ще трябва като в онзи виц: карам си кротко, никой не ми излиза нсреща, не ме засича, не иска да ме бие, напротив (из спомените на оператор на Валяк, с хоби стрелба и Глок на кръста)
62
1
 
22
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
не номерата а избора на почетните дипломати е гнил. Като направиш едно *** почетно то продължава да смърди какъвто и етикет да му туриш, в какъвто и целофан да го сложиш.
61
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да напишат нова песендипломати-тарикати карат джипа селяни с протрити *** ръфат си ушитеминистърът ни като слънце а пък в джоба трака зрънце
60
1
 
4
 
! Отговори
до 57 преди 7 години
Къде пише,че за атентата в Бургас са виновни хисбула??? Аз никъде не виждам! Май тази информация е достъпна само на теб! Ако знаеш нещо по въпроса го сподели с мвр, че от там нищо не разбраха!Хисбула винаги пема отговорност за атентатите, те се гордеят с това, НО за Бургас никой не пое отговорност! Близко е до акъла кой може да е, и кой точно тогава искаше да създаде конфликт м/у сащ и иран.. Но най малък интерес има този който иска да спечели световното одобрение за създаването на своя държава
59
1
 
17
 
! Отговори
? преди 7 години
Властите задействали ли са се , прокуратурата повдигнала ли е обвинения вече , след като си изтърпят присъдата ще бъдат ли екстрадирани в несъществуващата си държава ???
58
1
 
20
 
! Отговори
Днешната журналистик преди 7 години
Хубаво де , от написаното разбрах , че някакви палестински ман...усти с червени номера от палестинското посолство (палестинска държава няма) , влезнали в насрещното , създавайки опасност за живота на всички останали на пътя , когато гражданин на държавата , която им е прибрала скъсаните *** протестира срещу свинщината им , искат да го бият , след което влизат в хотел ... мдам , господа журналисти , бихте ли продължили историята като ни кажете , извикана ли е полицият , идентифицирани ли са ?
57
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябвало е да го изчака да излезе от колата, извън автомобила вече няма дипломатически имунитет, така че малко повече търпение следващия път.Но мисля че и те го знаят това така че няма начин да излезне от автомобила си.
56
1
 
28
 
! Отговори
. преди 7 години
Палестинското поосолство ? Че палестинските *** немат държава бе , какво е тва посолство ?
55
1
 
25
 
! Отговори
St. Anger преди 7 години
Миналата седмица автомобил автомобил със същите червени номера едва не ни изби мен , жена ми ни двете деца на пътя София - Варна. Изпревари ни н забранен участък , въпреки движещите се насреща автомобили. Просто бяхме избутани от пътя....
54
3
 
4
 
! Отговори
до 30 преди 7 години
Това е конфликта м/у сунити и шиити! Хисб. и Хамас подкрепяни от Иран са шиистки организации! И.Д, Ал кайда, ан-нусра, подкрепяни от С. Араб., Турция и комп. са сунитски орган.! Воюват от повече от 1000 г. и ще продължават! Казваш че шиитите са ислямисти, да такива са! Исляма така повелява! Казваш, че са терористи.. Да ама НЕ! Не напразно правят атентати само в Израел.. Прочети какво е Алия Бет, кой създаде ООН и кой създаде израел и ще знаеш дали са терористи или борци за свобода!Излагаш се!
53
0
 
33
 
! Отговори
Александър преди 7 години
*** смешни, не стига че са в чужда държава ами и се правят на интересни. Червен номер имал Мерцедеса .. да им хвърлиш един здрав бой на такива дето се мислят за богоизбрани че друго май не помага.
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 36Как да не са!?!??! Забрави ли атентата в Бургас?
51
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото държавата ни няма авторитет, дори и пред келявите палестинци, затова си позволяват такива своеволия.
50
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия терористи оправиха ли си камерите в посолството , .....или обичат да работят на тъмно...? Убития палестинец в двора на посолството така и не разбрахме кой го утрепа ?!
49
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябвало е насреща им да се "биячите от околовръстното" тогава щеше да доста интересно.
48
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
палестинското посолство - "ромска" му работа :)
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимен 40Това ще рече , че израелците от МОСАД не разчитат на българските власти. Защо бе господа израелци ? Не знаете ли че българското вътрешно и външно разузнаване е най добрите в света ? Не знаете ли че ни управляват хора сред които няма нито един корумпиран ? Разчитайте на батко ви Бойко и ще се затриете като държава ! Министри, мафиоти, продажници, терористични ятаци.