Ремонт на "Цариградско" ще нерви столичани

Този път ще се ремонтира моста над ул. "Александър Жендов"
Обновена: 30 юни 2016 08:59 | 30 юни 2016 08:52,
14
Ремонт на "Цариградско" ще нерви столичани
Снимка: архив Булфото

Нов ремонт на бул. "Цариградско шосе" в столицата, което значи и нова тапа там от днес.

Затварянето се налага заради ремонта на моста над ул. "Александър Жендов". Освен това ще се подменят тротоарите и парапети в района.

Освен там от началото на месеца се ремонтира и бул. "Владимир Вазов", в отсечката от улица 149 до улица "Поп Груйо", движението по булеварда се извършва в двете посоки, но само през северното платно.

"Продължава работата по бул. "Владимир Вазов", това е първият участък, който беше затворен. Останалите видове работи са по моста "Бесарабия, полагането на хидроизолоацията, асфалтовата настилка и монтажа на фугите", съобщи за Bulgaria ON AIR директорът на "Транспортна инфраструктура" към СО Васил Начевски.

Предстои затварянето на още един участък от булеварда, от 6 до 18 юли, който ще е продължение на сегашната ремонтирана отсечка. На 18 юли цялото движение ще бъде пуснато от ремонтирания участък до "Поп Груйо" и след това за ремонт ще бъде затворено северното платно от булеварда.

На 2 юли ще започне вторият етап от ремонта на бул. "България" до Южния парк, а от 6 юли ще започнат и ремонтните работи по разширяването на бул. "Черни връх".

Предстои ремонт на ул. "Обиколна" в квартал "Дружба" - от метростанцията до бул. "Копенхаген", както и на ул. "Богатица" в кв. "Лозенец".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много лапачи се събраха около Софийска управа, а работата кьопава
12
0
 
1
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Да питам кога пак ще ремонтират Малинов? Има доста пропадания и неравности, с нетърпение чакам 6-тия по ред ремонт за 1 година.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За 10 години, в 10-те километра на Цариградско шосе са направени ремонти за 10 000 000 000 лвНа печелившите , честито
10
0
 
12
 
! Отговори
SSSSS преди 7 години
Абе малумници защо работите на парче, направете една отсечка по- дяволите от край до край. Днес тук 200 метра, до година още 200. Затворете го цялото и го направете на един път. Последните 5 години се ремонти на едни и същи улици. За последните 5 години все се прави нещо по тва цариградско, да е някой булевард с по 5-6 ленти в посока ок, ама тва на нищо не прилича.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България и частност София, планирането е доведено до невиждани висоти, всеки специалист би се чуствал абсолютен невежа покрай нашиите гении.П.п. Вие обявявате ли в медиите, че се опитвате да си свършите работата, защото поддръжката на обществената собственост е задължение на управляващите, което и до сега никой не е изпълнил и подлежи на съд за това, но прокуратурата си затваря очите.
8
0
 
12
 
! Отговори
Striker преди 7 години
О кое село ги намирате тия тройкари да ви пишат статиите, бе!?? "Нерви" - бахахаххаха!
7
0
 
13
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
За последните 10 години направиха 100 км магистрали (примерно) и още не могат да ремонтират туй Шосе , !!! Ще ме откАчите
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъпо е непрекъснато да затваряш Цариградско шосе за ремонти. Като затваряха за други ремонти можеха и този мост да оправят. Хората така и така заради един ремонт гледат да си намерят друг маршрут, така че по-добре всиките ремонти накуп по един булевард.
5
0
 
9
 
! Отговори
Malinka преди 7 години
За кой ли път, за кой ли път...Затова витошките квартали са на изгребни ями.
4
0
 
16
 
! Отговори
ПП преди 7 години
Глаголът "нерви" не съществува. Още съвсем малко ще търпя неграмотните ви статии преди тотално да зарежа просташкия ви изказ.
3
0
 
10
 
! Отговори
ИВан преди 7 години
Пълни ***. Тамън го ремонтираха цялото и сега решиха да правят мостовете.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма улица 149-та... Проверявайте какво пишете!
1
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до редакцията: да ви имам заглавието...нали хората го правят за хубаво, бе?!! Само ***.оти могат да се нервят за това.