В очакване на вълците: Две агитки на нож пред храма

"Тук не е Москва" срещу "Брюкселски боклуци", а по средата - полиция
Обновена: 1 юли 2016 14:37 | 1 юли 2016 14:27,
163

Снимка: Dnes.bg

Две агитки очакват "вълците на Путин" пред столичния храм "Александър Невски" в София - поддръжници и противници на Путин.
Още по темата
Те са разделени от кордон от десетки полицаи. Междувременно мотористите пристигнаха за служба в катедралата. 

Групите викат една срещу друга, а напрежението ескалира периодично.

Малко преди 14 часа изненадващо мъж се хвърли срещу човек от групата с руските знамена и го събори на земята. Русофилите скочиха да го преследват, но полицаите реагираха светкавично и предотвратиха сбиване. 

Арестувайте го, викаха русофилите. Те са организирани от "Атака", от уредба звучат руски песни, а депутати от партията говорят пред хората. 

Главният вход на храма е препречен от русофобите. Те носят знамена на ЕС, НАТО и Украйна. 

"Тук не е Москва", викат русофобите. "Брюкселски боклуци", отвръщат им русофилите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОЙДОХА СИ МОТОРИСТИТЕ ТИХО И КРОТКО- НИКОЙ ЛОШО НЕ ВИДЯ ОТ ТЯХ, ОБАЧЕ ТЕАТРАЛНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ ОТ 10 ЧОВЕКА БЕХА ШУМНО РАЗГЛАСЕНИ- 10 ЧОВЕКА СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ И 100 ТИНА ЖУРНАЛИСТИ- ГЛЕДАЙ СНИМКИ, ВИЖ ТВ И ГЛЕДАЙ БАБИ И ДЕДОВЦИ ДА СЕ ПОДРИТВАТ АРТИСТИЧНО ПО КРАКАТА ДА ЗАЛЯГАТ И ПРИПАДАТ В ИСТЕРИЧНИ ВИКОВЕ- ДАЛИ СИ ВЯРВАТ- ЕДВА ЛИ, ЗАЩО ГО ПРАВЯТ- ВСИЧКИ ЗНАЕМ- ДА СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ- ОБЩЕСТВОТО БЕЗПЛАТНО НЯМА ДА ТЪРПИ ЕВТИНИ ДРАМИ.
105
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОРЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ ПОЗОР. НАКЛЯКАЛИ СТЕ КАТО БЕСНИ КУЧЕТА ДА ЧАКАТЕ ДЕСЕТИНА РУСКИ РОКЕРИ! ДОЛАРОВИ ЮДИ! ОТДЕ НАКЪДЕ ВИЕ ЩЕ КАЗВАТЕ НА ХОРАТА КОГО ДА ОБИЧАТ И КОГО НЕ. ЧЕ КАК ДА ОБИЧАТ ТАКИВА КАТО ВАС, А СИГУРНО МЕЖДУ ВАС Е ИМАЛО И УКРАИНЦИ-БАНДЕРОВЦИ ДА ВИ ПОДСТРЕКАВАТ, БЕЗУМЦИ. ЩО НЕ ПРОТЕСТИРАХТЕ СРЕЩУ СТОТИЦИТЕ ГОСТИ ОТ "ЗАПАД" ДОШЛИ НА ГЕЙ-ПАРАДА ДА РАЗВРАЩАВАТ ДЕЦАТА ВИ С ХОБОТИТЕ НА КОРЕМА, ДЖУКИТЕ КАТО ЗАЛЕПЕНИ ЕКСКРЕМЕНТИ, РАЗГОЛЕНИТЕ СИ ГЕНИТАЛИИ. А? ТАМ ВИ НЯМАШЕ, ИЗВРАТЕНЯЦИ!
104
1
 
4
 
! Отговори
ПНХ ПДРС преди 7 години
До Анонимен 117"Заради русофилите и любимото им кремълско нежно джудже България обезлюдя"Извинявай друже,ама или си поръчков пишУщ тук или интеУектът ти е версия с орязани опции.ЗАЩОТО:Обезлюдяването на България започна СЛЕД като спря да бъде васал на СССР.И това обезлюдяване се оказа "награда" за това,че стана васал на ЕвроАмериканоИзвращенските ценности.
103
2
 
8
 
! Отговори
EUSSR преди 7 години
Това раково образование с п.едалски ценности наречено EU ще изчезне по естествен път. Даже на самите западняци почна да им писва от простотиите на напълно изтрещелите брюкселски ***.
102
3
 
7
 
! Отговори
Pinochet преди 7 години
Няма по мръсно и гадно нещо от американската демокрация.Такова ограбване ,разруха и крадене не е имало никога. Европейските демагози скоро няма да ги има. А ние на къде? Без икономика ,без селско стопанство,без армия.......Да не забравяме, че сме СЛАВЯНИ. Да не правим услуга на тия които искат да ни заличат като раса и да ни използват като роби!!!!
101
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И носят знамена на ЕС (дето се разпада), Нато, (дето не е в час и е независимо (от него нищо не зависи) и Украйна (дето не знае по кой свят бонбони се кани да продава...Абе, вие сте големи ГЛЪМПЕРИ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
100
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До дн13 Хм! А Ердоган .....Чело бием .....минало ....а ?
99
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президентът на Чешката република Милош Земан , призова за референдум за членството на страната си в ЕС и НАТО. Подкрепа за ЕС отслабва в централната европейска страна . През април , анкета, проведена от института CVVM показа, че само 25 на сто от населението е доволно с членството си в съюза , цитиран от Ройтерс . Дванадесет месеца по-рано , тази цифра бе 32 процента.За истински славянин е срамно да е член на НАТО и да си плю ва по историята си.
98
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Главният вход на храма е препречен от русофобите. Те носят знамена на ЕС, НАТО и Украйна. "Тук не е Москва", викат русофобите."Тук не е Украйна, олиго.френи.
97
4
 
11
 
! Отговори
Българин! преди 7 години
Е, то това беше целта на занятието - да се настройват русофилите срещу американофилите или пък обратното! Ако някой си мисли, че тия са дошли тука с някаква друга цел жестоко се лъже! Проблема на цялата тая работа е,че рано или късно на българофилите ще им писне и ще изгонят и двете агитки където им е мястото - русофилите в Русия, американофилите в САЩ! Тогава поне България най-после ще се оправи!
96
5
 
21
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Еб-си простотията. Абе, хора? Вие като сте българи що карате примерно корейски коли? Що не карате от "производството" на Гриша Ганчев? С какви мотори ще да са? То е ясно. Те не идват да Ви разправят, че мотора е руско откритие. Прости като гъби. И какво ви пречат хората? Нито Ви провокират, нито нищо. Тук обаче, веднага скачат "борци за свободна Украйна" да правят проблеми. А самите Украинци знаят ли какво искат, та чак и страна вземате?
95
18
 
6
 
! Отговори
дн13 преди 7 години
До Блокиран в ДневникНе знам дали времемто на ЕС и САЩ е минало, но времето на Русия отдавна си е отишло безвъзвратно.
94
6
 
28
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 7 години
Много агресивни тия русофоби бе.*** какво очакваш от хора, които мразят.Силните хора не мразят никого, те усещат, че времето на САЩ и ЕС си заминава и подсъзнателно се озлобяват.Тежки времена ги очакват милите....
93
5
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
До МЕРИЩе перифразирам Г.Димитров:В България глупави и продажни са само комунистите/и всички демократи,които се пръкнаха от тях/.
92
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе верно, той и цар Борис това е питал, кой е българофил?
91
12
 
7
 
! Отговори
лале преди 7 години
Боже, прибери си медийните вересии! Защо решихте, че там има русофоби или просто тъпичко си манипулирате :) Ама много евтино, ей!
90
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заради русофилите и любимото им кремълско нежно джудже България обезлюдя и ще продължи , докато не си останат в разрухата сами с боядисаните !!!
89
13
 
34
 
! Отговори
МЕРИ преди 7 години
ПО ШАНТАВО ПЛЕМЕ ОТ УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ НЕ СЪМ ВИЖДАЛА. НАДМИНАХА И ПОЛСКИТЕ ФАШАГИ ПО ЦИНИЗЪМ. НЕ РАЗБИРАМ НИЕ ЗАЩО СМЕ ТОЛКОВА ГЛУПАВИ И ПРОДАЖНИ ДА СТАВАМЕ АРЕНА НА ТЕХНИТЕ ПРОСТОТИИ....ДА СИ ОТИВАТ ПРИ КРАВАРИТЕ И ТАМ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ - АМА ДАЛИ ЩЕ ИМ ГО РАЗРЕШАТ ???
88
8
 
38
 
! Отговори
АК-47 преди 7 години
Само не разбрах, като се викаше "Тук не е Москва", какво правеше една коза със знамето на Украйна, и до нея един фашист на стълбите на Храма, който вдигаше голям плакат с изобразени всичките нацистки символи, като се почне със свастиката, и всички Руни - Зиг, Одал, Гер, Тотен и т.н. Тези *** *** и платени викачи на "Козяк" май никога няма да разберат, че българите вечно ще тачат руснаците.
87
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви мотори карат рокерите.в каква вслута са ви спестяванията в рубли или долари или евро какви коли карат русофилките лада калина или западна марка само това искам една руска лайкучка да ми отговори