Наглост и безхаберие в кадър – Порше в Южния парк

Спортната кола си джитка наред с детските колела
75

Снимка: Facebook

Наглост и безхаберие! С тези две думи може да се опишат действията на поредния шофьор, изживяващ се над закона. В социалните мрежи основна тема стана шофьор, който необезпокояван подкара "Порше"-то си из алеите на Южния парк в столицата.

Както е видно от снимките, той слаломира между деца с колела и видимо не се притеснява, че със своите двеста конски сили е нелепо да движи сред петгодишни хлапаци, които въртят педали. То е и незаконно, но явно законите не важат за всички.

Номерът му е виден, което означава, че за органите на реда не би трябвало да е проблем да го глобят солено.

Всъщност от друга снимка е видно, че униформените все пак са го заловили, но това, което се вижда породи още по-голямо недоволство сред гражданите.

На кадъра се вижда как полицаите си говорят с нарушителя, а най-меките коментари и въпроси са защо не са му щракнали белезниците, а му се обясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: СофияПоршеЮжния парк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мдаааа, не е лесно да си хем ***, хем с комплекси. Горкият! Готов е на всичко само и само някой да му обърне малко внимание. Е, успял е. Получи си 5 минути слава. Какво ли простотия ще направи после за да влезе пак в новините? А може би цялата работа е с цел да успее да си хване гадже. Защото е толкова зле, че дори и с порше никоя кифла не му връзва, та се е решил на крайни мерки.
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ролята на общината е да ни краде посредством такива фирми. Сигурно е от Сити Марк. Пробил дука в стената вижда земя, значи е негова. Намерил скривалище - фирмено откритие. Общината съгласна.
59
1
 
15
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
То поне да беше Порше за свяс ми то най евтиното дето една Тойота ще го изядена старта
58
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хи-хи-хи! Някога имаше "Селянинът с колелото", сега има "Селянинът с поршето"...
57
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 61На кое? На празната кратуна? :))
56
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Завиждайте
55
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тоя с поршето - камъни, по-яки камъни по поршето.
54
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, това ще да е било гаджето на оная с роклята за 15 бона. Лика прилика са си. Прости, но с претенции!
53
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами, то на село паркове няма! Тоя от де да знае, че това е парк, а не нивата на дядо и не може да се движи там с колата? Можеш да изкараш селянина от село, но селото от него-никога!
52
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А сред хората из паркове и по тротоари велосипеди хвърчат като на състезателна писта и нито имат звънец, нито светлини. Столична община дреме олимпийски по най-злободневните проблеми. Иначе, общината е устремила поглед в бъдещето. След сто години столицата сигурно ще е по-модерна. Дано и да е по-чиста, щото засега чистота е м. Р ъ. С. Н а дума в софия.
51
0
 
16
 
! Отговори
някой преди 7 години
нямаше ли някой батка да му тресне две тупаници на тоя *** докато си се разхожда в парка.?
50
1
 
21
 
! Отговори
pkboev преди 7 години
София е пълна с хора от провинцията, бясно мразещи всичко и всички тук. Знаем, че Пловдив и Русе и Варна и прочие са по-чисти/подредени/културни, че тук е *** и цяла България се събира да си покаже рогата. И какво?Живеете в тази гняз, далеч от семейства и приятели, дошли да изкарате някой лев и вместо да обърнете глави нагоре и да видите кой ви го причинява, вие плюете по мястото и хората. А мразите ли Делян Пеевски, мутрите и комунистите? Най-вероятно...
49
0
 
24
 
! Отговори
това е България преди 7 години
Кои са родителите на тоя ке.леш ? Какво работят и с какво се занимават ? Защо му криете името ? Защо не го арестуваха ? Много въпроси. По всяка вероятност синче на някой депотат, големец от министерствата или полицията. Друга *** няма да си позволи подобна наглост. Това са днешните поробители на българския народ.
48
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колите в парка са факт така че в парка трябва да се сложат пътни знаци, легнали полицаи и колчета за да не влизат в тревните площи.
47
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не ни е виновен, че търпим някакви хулигани да влизат с МПС в парка докато децата ни играят там. Още повече че търпим да ни управляват пълни аматьори. Ако някой общинар не знае какво да прави в такъв случай нека да влезе в Централ парк или Булонския лес с кола и ще така ще почерпи опит от хората които знаят как да управляват градове.
46
0
 
16
 
! Отговори
Край преди 7 години
Каква глоба по закона за движение по пътищата. Човека си плача за присъда за хулиганство. Той не просто е спрял с две гуми в градинката той направо си обикаля из парка с поршето. На вниманието на тези които искат да печелят обществени поръчки в Общината и страната. Първо си купете порше за да ви хванат вяра общинарите че сте пич -наш човек и че обичате да спазвате закона / омертата/
45
0
 
21
 
! Отговори
Ss Waffen преди 7 години
Каквато ни е държавата затънала в селения , простотия такава ни е и столицата , впрочем най смешната и жалка столица където можеш да видиш поршета , BMW-та и каруци с коне свободно да се движат по пътищата.
44
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До citizenА ти какво си градски селянджър с панелка в Люлин 15. Караш маркова БМВ на 15 години и си облечен с маркови дрешки от Илиянци. Вечерта си гоуемата работа в кварталната кръчма, пиеш пластмасовата бира от нон стопа и си стиснал гъзо за да събереш 40-50 лв за да се покажеш в някой елитен чалга клуб.
43
5
 
24
 
! Отговори
Jjj преди 7 години
Сифия е пълна ***
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Борисовата градина е много по-зле и вината за това е на общината:borisova-gradina.org/