Ремонтират и по "Черни връх", спират и тока

ЧЕЗ ще извършва преустройство на мрежата
21 юли 2016 12:30, Анисия Иванова
0
Ремонтират и по "Черни връх", спират и тока
Архив: Булфото

Поради ремонта на столичния бул. "Черни връх" ще има смущения в електрозахранването, съобщават от ЧЕЗ и допълват, че дружеството е в денонощна готовност за реакция.

Подновяването на булеварда налага реконструкция  на електроразпределителната мрежа на ЧЕЗ – изместване на кабелни линии и преустройство на мрежата ниско напрежение, захранваща клиентите в района.

В резултат ще бъде проведена поредица краткотрайни оперативни превключвания на електрозахранването за клиентите на ЧЕЗ по бул. "Черни връх", кв. "Кръстова вада" и кв. "Драгалевци", за които компанията ще ги уведоми съгласно общите условия.

До приключването на строителните и изкопни дейности за периода 20 юли – 15 декември 2016 г., при възникване на аварийна ситуация – нараняване на кабелите на ЧЕЗ по време на ремонта - съществува вероятност да бъде нарушено електроподаването в посочените райони.

От ЧЕЗ заявяват, че са готови за незабавна реакция и са създали необходимата организация за свеждане до минимум на времетраенето на евентуалните прекъсвания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари