27-годишен стана "шеф на спирките" в София

Евгени Крусев е новият заместник-кмет по транспорта
22 юли 2016 12:26,
62
27-годишен стана "шеф на спирките" в София
Снимка: Нова тв

София вече има нов заместник-кмет по транспорта. Това обяви кметът Йорданка Фандъкова по време на демонстрация на нова пътна маркировка, цитирана от Нова тв.

Дотук се стигна, след разследване за съмнителна обществена поръчка за монтаж на 60 спирки. Тогава сред хората, подали оставки, беше и зам.-кметът Любомир Христов.

Неговото място ще заеме 27-годишният Евгени Крусев. Той е учил в УНСС и в Единбург. От пет години се занинава с транспорт, изготвил е плана за устойчовост на градската мобилност в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
2
 
! Отговори
ПГ преди 7 години
Той е учил в УНСС и в Единбург..... Учил, или завършил? И какво? Заради възрастта би трябвало да кажат нещо и от биографията му, защото както виждате, съмненията са си естествени, а и помним калинките на герберите!
51
0
 
2
 
! Отговори
65 преди 7 години
Ако ще феномен да е няма нито житейски,нито професионален опит.Той е живял-да е жив и здрав,по-малко години отколкото е трудовия стаж на Фандъкова. За какво говорим въобще??В Автогараж Малашевци от такива шефове са пропищяли шофьорите.Със всеки изминал ден ощетяват бюджета по всички възможни начини.
50
0
 
1
 
! Отговори
до 39 и други преди 7 години
!? В нормалните университети не ходят за да отбият номера , затова и българските са на дъното в класациите. студентите се занимават с проекти по различни европейски програми за търсене на решения и въвеждането им в ежедневието , така че не е чудно да има практика в транспорта ,ако е посещавал някой свестен университет
49
1
 
3
 
! Отговори
СЛУЧАЕН ПОЛЕТ преди 7 години
Поредния ДЪЛГОГОДИШЕН ЕКСПЕРТ С много опит в управленската дейност!!!!!!!Назначен по "някакви" ШУРОБАДЖАНАШКИ ПРИЧИНИ!!!!!!!!!!!!!
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А шеф на дупките и разбитите пътища в София няма ли да назначи тая ученичка?
47
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мама връзкарчето
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новоизлюпена калинка кацнала върху гербер. Дайте на този мамин връзкарски син биографията за да видим точно пък той ли достойният за този пост.
45
3
 
4
 
! Отговори
Ханко Брат - квартал преди 7 години
Връзкар с агентурна зависимост. Там където стъпи руски ботуш, нищо не никне. Погледнете етническото преследване срещу българите в градският транспорт.
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има нещо гнило , но този път не е в Дания .
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Porednata kalinka na gerberastkite
42
1
 
14
 
! Отговори
fsd преди 7 години
От една страна е добре да се дава път на младите, но за да се пусне младеж на такъв пост трябва да се е отличил с нещо и аз питам: 1) По какъв критерий е избран точно този кандидат (не само той е млад в администрацията) 2) Какво образование има с посочени години на следване 3) Проекти, по които е работил до сега, и как те са били приети от началниците му т.е. данъкоплатците 4) Какви идеи има и как мисли да ги реализира 5) Описание на трудовия му стаж по години. Ако всички е коректно - Успех!
41
0
 
10
 
! Отговори
б преди 7 години
Егати брадата има този младеж, да не дава по повече пари за стайлинг отколкото за спирки :D
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А по-интересно е защо кмета на транспорта не си е подал и той пставката?
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дотук се стигна, след разследване за съмнителна обществена поръчка за монтаж на 60 спирки. Тогава сред хората, подали оставки, беше и зам.-кметът Любомир Христов.Ааа, грешиш. Той не е виновен за хаоса с транспорта, а за краденето на определени пари за спирките. Това, че обича да взема пари, които не са негови, не го прави отговорен за решенията на кмета на транспорта и настъпилия хаос, а за присвояване на нещо, което не е негово.
38
2
 
9
 
! Отговори
До 45 преди 7 години
Ами предишния зам.кмет по транспорта, някой си Христов, направи днешния хаос в транспорта в София. Е, помогнаха му и други, но той беше основната фигура. Какво не ти е ясно?!
37
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обаче четете между редовете - ЗАМЕСТНИК кмет. Ниокой не му е поверил почти нищо. Ако смятате, че заместниците имат кой знае какви правомощия, назовете зам. кмета на София или заместник на някой сегашен министър и ми кажете какво са направили?
36
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те затова транспорта в София е толкова зле - все такива калинки взимат решенията, от които после страдаме.
35
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това момченце става за служител на най-ниската длъжност в структурите занимаващи се с транспорта на София. Като понаучи нещо, след 10-15 години, може и някакъв шеф да стане, но за зам.кмет и тогава ще му е рано.
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шеф на Спирките? И Такава ХРАНИЛКА ли си Имаме.
33
4
 
11
 
! Отговори
Мрънкач преди 7 години
Нямам нищо против момчето и му пожелавам успех и дано се справи, но имам против шефа му! Не може да повериш транспортната система на почти дву милионен град в ръцете на човек, който няма и 5 години стаж в дадената област. Ако това ти е най-подходящия кадър за тази длъжност, значи нямаш и грам ръководен капацитет. Айде със здраве.