Ножове, брадви, кучета... Бандата от "Зона Б-5"

Твърди се, че те са пребили жестоко 17-годишните Християн и Атанас
Обновена: 23 юли 2016 22:00 | 23 юли 2016 21:45,
336
Ножове, брадви, кучета... Бандата от "Зона Б-5"
Снимка: bTV

След последните нападения над младежи в София една снимка се разпространява масово в квартал "Зона Б-5" в София. Твърди се, че това е бандата, която жестоко преби 17-годишните Християн и Атанас, съобщи bTV. Сред заснетите са и задържаните. Освен ножове и брадви, те използвали и кучета, за да сплашват жертвите си.

"Хванаха едно момче, пуснаха питбули срещу него. В "Зоната" има тунели, сваляли са там клошари и са правили ММА боеве", разказа пред телевизията човек от квартала.

Любимият им знак очевидно е средният пръст. Демонстрират силата си с оръжия. 

Още по темата

На общата снимка се вижда Явор - син на Мартин Първанов - Лудия, наркобос от близкото минало, който оцеля след стрелба преди 9 години.

Явор е написал, че се занимава с "кражби и продажби" за "Левски София 1914". Снимал се е с пакет с неясно съдържание, за което е коментирал - "на закуска, обяд и вечеря ям само растения".

Един от сборните пунктове на бандата е столично заведение.

Продавачката от квартала Юлия Василева признава, че е чувала, че зад близък блок "стават разни неща". В къща до квартала живее Костадин, нападнат преди дни от същата група. "Събориха го долу и с ритници. Тия скинари ще ни убият. Ти не знаеш ли 20-годишни деца какво правят, като се дрогират с тия треви? Не се контролират. Когото срещнат, него почват", разказаха жени, които познават бития.

Траян пък е прострелян с въздушен пистолет. "Без причина. Минавах с жената и детето. Нито съм ги провокирал, нито съм им казал нещо. Около 20 човека бяха", казва той.

Въпреки че Траян разпознава нападателите си, а свидетелски показания подкрепят разказа му, те не са задържани.

Засега в ареста са само трима от бандата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още по темата: бандаСофияЗона Б-5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
2
 
! Отговори
боба фет преди 7 години
*** смешниците
94
0
 
1
 
! Отговори
V преди 7 години
Зоната а стига бе доста филми са гледали пи*леметата. Живеят нещастно, сигурно стоят гладни като кучета ама мизерии могат да правят. Марш на работа, всички до един.
93
0
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Eй тия при бай Тошо за два дена щяха да заминат за Бойчиновци... И там карамелите-бой,еб.не... и са се укротили...
92
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Решението е само едно- КАЗАРМА !!!
91
1
 
8
 
! Отговори
К'ва банда бе преди 7 години
Вие ги изкарахте някакви генгстъри - т'ва са едни кибици от / около 7ми блок. Повечето се събират се в двора на 30-то да пафкат и да пият. Татуси, питбули и фитнес и Левски фенки под 18 г. От "Синя Хунта" не съм сигурен дори дали знаят, че съществуват :) Освен да бият и да джобат лапета и *** за друго сила нямат, ама тоя път ще си го отнесат. Алекс още не е влязъл в пубертета *** сега ще лежи за опит за убийство, жалко за детето де, но като знам майка му и баща му каква човешка трагедия са...
90
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е елита на България и тези млади хора ще гласуват и управляват България.Защото насилието е пропагандата по телевизията,дискотеките,ресторантите и чалга клубовете . Защо ли се учудвате та те са си убийци по рождение .От 25 години само за мутри се говори в една малка държава - Кой има интерес от това ?И въобще не е народа дето ходи на работа и си плаща данъците .
89
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали нямаше християни терористи,ся какво стана?
88
0
 
24
 
! Отговори
Една добра идея преди 7 години
Две години трудов лагер и ще се кротнат мекеренцата.Каменните кариери са оправили и много по-твърди кратуни!Някои-окончателно.
87
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спокойно, не се притеснявайте. Ще им кажат, че няма да правят повече така, като онзи ци*ганин, и ще ги пускат на другия ден.
86
2
 
23
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Краят на тази държава наближава доста бързо. Българийо, с теб се свърши вече...
85
0
 
15
 
! Отговори
до 96 преди 7 години
До Анонименкак такива на границата? нали ще продадат България за пакетче бял прах? такива - в мината,на магистралата,на каменната кариера....
84
1
 
21
 
! Отговори
до 92 преди 7 години
До Анонименда,в софето е страшно,а по селата е идилия - изнасилени и пребити за по 20 лв. и 3 компота бабички. това е въпрос на възпитание,а не на местоживеене,ясно?
83
0
 
23
 
! Отговори
българин преди 7 години
къде е Бойко да задейства службите и въведе ред и справедливост - а оная кифла Бъчварова - кво се тутка та не взима мерки
82
0
 
29
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Щом от малки са рецидивисти те и НЕИСКАТ да вървят по нормалният път в живота а да са мутри , *** и чалгарки побойници ... само за КАМЪНЯЦИ за чукат някъде по провинцията са хубаво нещо оттях и децата им няма да излезе това е новото поколение *** които "държавата" ни от еничари ражда !
81
3
 
24
 
! Отговори
123 преди 7 години
Рожби на демокрацията.
80
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
KAZARMA OD 17-20G.NA GRANICATA
79
0
 
26
 
! Отговори
vania преди 7 години
*** пъпчиви ***
78
0
 
46
 
! Отговори
Единака преди 7 години
Дайте повече сведения за тях. Адреси, облекло или снимка . Искам да разговарям с всеки един от тях, по отделно и на саме.
77
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без цели, без идеали, без духовност човекът е само едно черво и производител на фекалии. Оскотяването става и когато си супер беден, и когато си задоволен и низш духом. А "ценностите" на "новото време" вече раждат отровните си плодове!
76
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Софето е страшно. Дрогарите са масово и на пътя. Кви групи; младежта масово са кривогледи и залитащи още от сутринта. В елитните гимназии без частни уроци не могат и тройка да изкарат. Учителите си заработват от уроци. Пълно е и със шведи. Идилия проста.