Част от столицата остава без вода на 27 юли. Вижте къде!

Причината за спирането на водата са ремонтни дейности
26 юли 2016 10:29,
0
Част от столицата остава без вода на 27 юли. Вижте къде!
Снимка: Софийска вода

На 27 юли 2016 г. (сряда), във връзка с изграждане на уличен водопровод към ул. „Крушите“, кв. „Славовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Сълзица“, ул. „Св.Св.Кирил и Методии“, ул. „Липите“, ул. „Породин“, Победа“ и ул. „Искърско дефиле“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Крушата“ №12.

На 27 юли  2016 г. (сряда), във връзка с играждане на водопроводно отклонение на ул. 3 , кв. „Враждебна“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 8, ул. 5, ул. 1 и бул. „Ботевградско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 8, ъгъла с ул. 61.

На 27 юли  2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на водопровод на ул. „Екатерина Божилова“, кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Екатерина Божилова“ от  ул. Нарцис“ до ул. „Ст.Чилингиров“, ул. „Сичан Николов“, ул. „Проф. Тончо Жечев“, от ул. „Сичан Николов“ до ул. „Екатерина Божилова“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул.“ „Екатерина Божилова“, ъгъла с ул. „Проф. Тончо Жечев“.

На 27 юли 2016 г. (сряда), във връзка с диагностика на водопровод на ул. 39, с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 36, ул. 37, ул. 38, ул. 39, ул. 40.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 38.

На 27 юли 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момина сълза“, с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Мировско шосе“, пл. „Васил Левски“, ул. „Чавдар Войвода“, ул. „Еделвайс“, ул. „Спортист“ и бивш стопански двор на с. Мировяне.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Алеко Константинов“, ъгъла с ул. „Мировско шосе“.


На 27 юли 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зорница“, кв. „Михайлово“,  се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Зорница“, от ул. „Китката“ до ул. „Бук“, и ул. 3.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Зорница“, ъгъла с ул. „Китката“.

На 27 юли 2016 г. (сряда), във връзка с пресвързване на водопроводно отклонение на ул. „Градина“, с. Герман,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Боне  Хаджибонев“, от ул. „Градина“ до ул.  „Незабравка“, ул. „Незабравка“ и ул.  „Дружба“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Боне  Хаджибонев“, ъгъла с ул. „Незабравка“.

На 27 юли 2016 г. (сряда), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение в кв. Кръстова вада, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Проф. Вера Мутафчиева“, ул. „Иван Андонов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Проф. Вера Мутафчиева“№4.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари