Затворена улица? Не и за коли на депутати...

Парламентарни автомобили редовно преминават по ул. "Искър"
26 юли 2016 16:42,
17

Снимка: Булфото

Знакът "Влизането забранено" може да важи за повечето шофьори, но не и за тези на депутатите.

Парламентарни автомобили редовно нарушават правилата за движение и преминават по затворената улица "Искър" в центъра на София, информира "Булфото". 

Хората, живеещи в района, се оплакват, че това е ежедневна практика.

След като оставят депутатите в парламента, шофьорите бързат да приберат колите в гаража на "Искър" и "Веслец" и редовно влизат в насрещното, разказват свидетели на нарушението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Deputatite da ne sa isvansemni ot kade na kade 6te minavat po sstvoreni ulizi da ne im e baschtenia dosta privilegii imat s i sa rabotata saplatite sa im visoki brojat i em mnogo 150 deputativ bg sa ok na 7 mlliona tap narod koito gi isbira
11
5
 
7
 
! Отговори
AAAA НЕ преди 7 години
До Вие сте си виновниАз смо веднъж съм гласувал и то когато си взех паспорта през 90те.. и то за президент!Те всички кадърни и умни хора след прехода си биха шута отдавна!Отидоха да работят в западните държави!тук останаха само кирта и мастиите!а отгоре на това искат и задължително да се гласува,та да си избършат ръцете после ако ги хванат да крадът....ааа нали гласувахте за нас!!!никога през този живот!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!няма да гласувам!
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дипломатически имунитет -позволява това, не важи само за България а на всякъде по света ,друг е въпроса че нашите обичат да правят това просто от чиста глупост а не от необходимост , защото има и втория случай именно затова е този дипломатически имунитет,Така че извода е че просто сме си избрали глупави депутати, е следващия път по добре да си избираме умни и морални депутати.Ако решим можем да си вкараме и пълни *** в парламента всичко е в наши ръце.
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Депутат=животно!
8
0
 
11
 
! Отговори
ZAKON преди 7 години
Защо е тази истерия .Всички автомобили на богоизбраните са освободени от отговорност ,дори да караш пиян , дори да убиеш човек .Още по интересно е че има фирми с тежкотоварни камиони със залепен стикер . Полицията , КАТ и ДАИ имат списък със ЗАБРАНА за спиране и проверка на тези автомобили , Следствието също има такъв списък ако има прегазен човек или дете , да не отиват да разследват .
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щото не са си намерили шефа.Оня ден си карам по път с предимство и виждам как отляво ми идва един дядо с един стар очукан москвич и си ми взима предимството, добре че спирам бързо :DЕдин такъв стар танк, и тия новите колички ще ги направи на ваденка.
6
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е вярно и за БМВ-та не е затворена
5
0
 
36
 
! Отговори
Вие сте си виновни преди 7 години
Вие ги избирате. Като дойдат избори НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ *** !
4
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тва са депотати, тва са най-добрия материал, за тях такива неща са позволени.
3
1
 
32
 
! Отговори
Бизнесмен с Ауди преди 7 години
Че то тия знаци нали важат само за трошките? За скъпите коли не би трябвало да важат. То е редно изобщо движението по хубавите улици да е разрешено само за скъпите коли!
2
1
 
28
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Кой каза, че България не е държава ??
1
19
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еххх, как ни липсва някой алаЕрдоган...