Тийнове щурмуваха НДК заради рядък покемон

Мисионери четоха текстове от Библията на децата
Обновена: 27 юли 2016 13:44 | 27 юли 2016 09:37,
102

НДК се превърна в притегателен център за десетки тийнейджъри, но не заради концерт на популярна група, а защото там вчера беше забелязан редкия покемон Dratini. Мълвата бързо се разнесе и подрастващите пристигаха на групички.

Другото място с концетрация на редки покемони е езерото Ариана, разказват тийнейджърите, цитирани от "Булфото".

Струпването на млади хора привлича и религиозни агитатори. Младежите пред НДК забелязали трима души, които на сносен български се представили за корейци. Те искали да им четат текстове от Библията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: ндкPokemon Goпокемони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
ИГРИ преди 7 години
Какви ти покемони! Идиотска игра за ***!Истината е тук: sofiawars/r/164063/
75
1
 
3
 
! Отговори
Bis преди 7 години
мисионерите заслужават такъв пердах - защото не са мисионери а сектанти промиващи мозъци
74
1
 
1
 
! Отговори
Ууу за САЩ преди 7 години
Ууууу за ЦРУ!
73
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ се бъркат в България! България извън НАТО, моля!
72
2
 
1
 
! Отговори
ЦРУ отново се бърка преди 7 години
САЩ пак си навират носовете където не им е работата. Европа! Да спрат да се навират в ЕС! Какво, страх ли ги е? Да, страх ги е, бъ.зльовци са. Сърах ги е от нас. Те са кра.дци, винаги са били такива!Т.ъпанари са! Мислят си, че изхитряват! Г.лупаци! ЦРУ пак е на лице, промива НАШИТЕ деца! Ще отида да живея в Азия, само няма да ми амеканизират детето! Комунист ако трябва ще го направя!
71
4
 
2
 
! Отговори
Русофил преди 7 години
Една русанизация ще ни дойде добре на децата. Мразя комунизма, наистина, гаден беше, но ако се водехме по американските тъпни, щяхме да се родим без мозъци, като американците.
70
0
 
1
 
! Отговори
Леа преди 7 години
До МислителКолкото и да мислиш, като нмаш мозък, нищо не можеш да измислиш. Приеми го!
69
1
 
1
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Има и българско покемон проложение за чат, намиране на покемони и статус на сървъра: https://pkmn-chat.blogspot.de/2016/07/search-for-place-on-map.html
68
3
 
0
 
! Отговори
Някой си преди 7 години
До Врабче Къде видя насилие в това да обикаляш и да търсиш Покемони?Тази игра накара младото поколение да остави Компютърните игри настрани и да излезе из улиците. По добре ли е децата да бъдат "забити" по къщите си вперели поглед в мониторите на компютрите си или е по добре да обикалят улиците и да търсят тези измислени неща?
67
0
 
3
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
До МислителКолкото до Бог, не се чувствам обвързан с догми и ритуали, но съм усещал как всичките ми усилия и знания са отивали на вятъра, а след това нещата са се получавали с лекота "от само себе си". Та аз вярвам в Бог и съществуването на градивна сила във вселената, която дефинира и нашето съществуване в квантовия вакум на така наречената ни реалност.
66
0
 
3
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
До Мислител.Игрите са обсесивни, а до 20-24-ри години човек е много уязвим на всякакви зависимости, които се превръщат в начин на живот, съответно зависимостите създават непълноценни личности. На по-късен етап зависимостите само компенсират липси.Pokemon Go създава зависимост, събкултура на първосигнални потребители, които можеш да заведеш директно в желан търговски обект или продукт срещу съответната сума.Съвременния маркетинг създава потребностите, вместо просто да ги удовлетворява.
65
9
 
4
 
! Отговори
Мислител преди 7 години
Добре бе, всезнайковци... какво ви пречи играта? Нито е агресивна, нито ви пречи, оставете децата да я играят!Какви са тея простотии за конспирации на извънземните и глупава носталгия по някакво детство (в комунистическо време!) с православната религия(?). И на мен не ми харесва, че има глупави хора, събиращи се в центрове наречени църкви, кланящи се на трупове, пропагандирали религии като християнството, чийто срок на годност е изтекъл, ама не ви псувам нали? Аре стига.
64
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
появяващата се агресивна кампания за пропагандзиране на напълно непонятно идиотизиране на обществото с цел пълното му олигофренизиране податливо на по- лесна манипулация
63
3
 
9
 
! Отговори
... преди 7 години
Половината от там дремещи зомбина ако се хванат на работа, макар и почасова, може и да се вдигнем малко ...
62
3
 
7
 
! Отговори
Пукъл преди 7 години
Да си играят децата, ама нас това какво ни вълнува, че чак новина има? Едно време не пишеха по вестниците, че Супер Марио е надвил костенурките..
61
2
 
12
 
! Отговори
Елена преди 7 години
Жал ми е за тези деца . Те нямат детство!
60
4
 
5
 
! Отговори
DARK преди 7 години
Хаха честно не знам кое е по добре като тиин това да ходиш при НДК да сбираш покемони или кат мене преди 15 години да се сцепиш с двулитрова бира докато си лафиш с компанията.Както и да е всяко поколение си има своето уникално детство и емоции.
59
1
 
8
 
! Отговори
Пакккк преди 7 години
Пак ЦРУ си правят експерименти с децата!
58
2
 
7
 
! Отговори
Кикхерта Котгарт преди 7 години
Това е план на Америка. На САЩ, на ЦРУ. Пак следят! Ууу за САЩ!
57
3
 
7
 
! Отговори
Рррррр преди 7 години
Умен гущер, по-добре всичко това да дойде от колкото да остане тази американска тъ.пня! По-добре да се русанизираме, отколкото да се американизираме! Мноого по-добре! Аз съм си русанизиран и без това, русофил съм.