Части от столицата остават без вода на 29 юли

Ще се извършват ремонтни дейности
Обновена: 28 юли 2016 11:02 | 28 юли 2016 11:02,
0
Части от столицата остават без вода на 29 юли
Снимка: Софийска вода

На 29 юли  2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Граф Игнатиев“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Граф Игнатиев“ от ул. „Георги Сава Раковски“ до бул. „Васил Левски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Малъовица“ ъгла с ул. „Граф Игнатиев“.

На 29 юли  2016 г. (петък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Кърниградска“ Център  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул.“Кърниградска“ от ул.“Цар Асен“ до бул. „Витоша“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Асен“ ъгъла с ул. „Кърниградска“.

На 29 юли  2016 г. (петък), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „20-ти април“ Център  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул.“ 20-ти април“, ул. „Лайош Кошут“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Македония“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Христо Ботев“ ъгъла с бул. „Македония“.

На 29 юли  2016 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод  на ул. „Никола Атанасов“ вилна зона „Киноцентър“   се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Паскал Паскалев“, ул. „Нарцис“, ул. „Пчелица“, ул. „Никола Атанасов“, ул. „Марин Големинов“ и ул. „Емануил Манолов“; ул. „Любомир Пипков“ от №1 до ул. „Никола Атанасов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Димитър Ненов“ ъгъла с ул. „Марин Големинов“.
 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 29 юли  2016 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод  на ул. „Черноморец“ с. „Войняговци“   се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Черноморец“, ул. „Фенера“; по ул. „Росица“ от ул. „Синчец“ до ул. „Камъкът“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Черноморец“ ъгъла с ул. „Стара планина“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 29 юли  2016 г. (петък), във връзка с монтаж на водомер на бул. „Джеймс Баучер“ жк. „Лозенец“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул.“Джеймс Баучер“ бл. 122 – висока зона.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Джеймс Баучер“ бл. 122.

На 29 юли  2016 г. (петък), във връзка с монтаж на водомер и полимерна шахта на ул. „Ангел Каралийчев“ кв. „Изгрев“ гр. Банкя  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул.“Ангел Каралийчев“ от ул. „София“ до ул. „Морава“ и ул. „Еделвайс“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Каралийчев“ ъгъла с ул. „Еделвайс“.

На 29 юли  2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Иван Андонов“ кв. „Кръстова вада“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Андонов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Иван Андонов“ ъгла с ул. „Акад. Вера Мутафчиева“.

На 29 юли  2016 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. „Стефан Стамболов“ с. Бистрица , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Ведрина“ от ул. „Стефан Стамболов“ до ул. „Ягода“ и ул. „Ягода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Ведрина“ ъгла с ул. „Ягода“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари