Мъж скочи от Софийския районен съд в София

Той е с психични отклонения, паднал над служебния вход
28 юли 2016 12:30,
7
Мъж скочи от Софийския районен съд в София
Снимка: Facebook

Мъж е скочил от сградата на Софийския районен съд на бул. Драган Цветкова с столицата, съобщи "Стандарт", цитирайки МВР.

Към момента няма информация какво е състоянието на мъжа. Знае се, че при идването на спешните медици той е бил контактен.

По първоначални данни той е с психични отклонения и е паднал над служебния вход на съда. Бил е на дело за освидетелстване.

Към момента от полицията нямат повече информация за случая. Сигнал за инцидента е подаден около 10:30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Реших да си потърся правата и ударих на камък а ставаше въпрос за нещо дребно адвоката ме излъга и ми взе парите за да ми каже ,че без свидетели нищо не може да се направи а ме извика в кантората въпреки ,че му казах предварително ,че нямам свидетели!
5
0
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 7 години
"Продължавам да се чудя защо някои непрекъснато настояват за повече свобода и правомощия на психично болните". Няма защо повече да се чудиш, защото ако лудите се въдворят в психиатриите, няма да има кой да ни управлява и да ни представлява в парламента. ЕС също в такъв случай ще остане без управляващи.
4
1
 
20
 
! Отговори
Продължението преди 7 години
Попитах адвоката си защо не настоява за административно наказание на некоректните служители, които не си правят труда своевременно да залепят тази призовка, за да се спазят сроковете, изисквани в закона?Той ми отговаря: Мълчи си, за да не ги раздразним.Защо бе?! Вместо да се страхуват мързеливите служители, ние трябвало да внимаваме да не ги обидим. А кой ми гарантира, че онзи, когото съдя, не им дава подкупи, за да се протака делото?Накрая все пак го осъдих и сега го издирваме да си плати!
3
1
 
17
 
! Отговори
Бог да го прости преди 7 години
Продължавам да се чудя защо някои непрекъснато настояват за повече свобода и правомощия на психично болните. Много по правилно е да бъдат въдворявани в медицински заведения и да са под постоянен надзор.Другаде си позволяват черен хумор - бил скочил, отчаян от тромавото ни правосъдие. Шегата настрана. Водих дело срещу некоректен строителен предприемач и 7 пъти го отлагаха, защото призовката била залепяна на вратата му само 10-12 дена преди делото. Питам адвоката, защо не поиска наказание за ...
2
4
 
18
 
! Отговори
Алов преди 7 години
Няма ли законно притежаван пистолет или не членува ли в ИДИЛ. БГ я пази само късметът. Тука е пъла анархия като започнем от засрахователите и стигнем до краджите на дребно.
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е герберското правосъдие.