"Батка" на пътя: Таксиджия замахва, аха да се сбие...

Мъжът удря друг при поредния спор между шофьори
3 авг 2016 20:02,
27
"Батка"  на пътя: Таксиджия замахва, аха да се сбие...
Кадър: Youtube

Таксиджия влиза в ролята на "батка" и прави опит да раздава правосъдие на пътя. Случката е снимана на видео от случаен наблюдател в столичния квартал "Младост", пише "24 часа".

На кадрите се вижда как таксистът и други шофьори очевидно спорят за инцидент на пътя около няколко коли. В един момент шофьорът на таксито се доближава и замахва към мъж от групата. Той му отвръща, в кратката размяна на удари се включва и жена.

След инцидента от вчера, при който ядосан шофьор на "Мерцедес" заплаши да "убие от бой" водач на рейс, а съобразителен пътник го снима, все повече са хората, които търсят справедливост за джигитите с "кадри" до медиите.

Мъжът, плашил и псувал шофьора на автобуса, бе задържан благодарение на любителските кадри. В коментарите в интернет и в социалните мрежи той получи подигравателния прякор "батка". Това се превръща и в нарицателно име за самозабравилите се джигити.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: таксиджиявидеоджигит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Ч-е-п-а Ти си комплексар, малки ли са ти "ръцете"?
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква е женската форма на "***"? Дебилка? Защото явно таква е авторката на тази безумна статия! То не беше бой, то не беше размяна на удари в клипа. Все едно че гледам Чък Норис срещу Брус Лее. Направо се чудя как всички от клипа са още живи.
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво точно е батка? За мен хора употребяващи тази дума трябва да се избягват на всяка цена.От тях лъха на крайна простотия.
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера още в София на трамвай 20 или 22 един удари ватманката и тя падна на релсите. А той си отпраши с голфа...
13
4
 
24
 
! Отговори
Мой преди 7 години
Преди по тъпотия се нареждаха - камък, дърво, торба цимент последен Полицай! Сега след полицая се нарежда Бакшиша. Всеки неуспял става жълт дападжия.. нагълл *** и с нелепо самочувствие?!? Ало вие сте просто едни шофьори...нищо повече
12
3
 
6
 
! Отговори
hhh преди 7 години
До ***:) Да, а д-то ти е кат на олимпийско знаме халката.
11
24
 
8
 
! Отговори
Чепа преди 7 години
Писна ми като запалим да гастролирам с 350 коньовия ми баварец да ме засичат разни бездарни неможачи влачещи се с 60-70 в града, направо ме изнервят и ставам лут ,как да не ги шамарим такиве просто селяци? То ръкъта ми е колко кракъ на кобрата - направо пикат по асвалта кат ги стисна за певеца.
10
3
 
18
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Казвал съм го не веднъж --- не се занимавайте да обяснявате и да учите хората -- никой не ви плаща за това --- ако претърпите ПТП- оправяте набързо бумащината и отивате да почерпите приятелите ,че сте се отървавали живи и здрави
9
2
 
21
 
! Отговори
Днес да ге преди 7 години
Невероятен бой, невероятна новина ...
8
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проста новина, точно колкото сайта!
7
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а можеше заглавието да е "невиждано сбиване между бакш...."все пак нищо не видяхме
6
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таксистът ... размяна на удари?? Видях една размахваща се чанта ... в загюавието можеше да добавите и ''кървав имцидент с такси''. Щеше да има още по-голям ефект. А и чуек, БАТКА не е обидно нарицателно особено в Бургас. Вие сте журналисти ве трябва да ги знаете тия работи.
5
2
 
9
 
! Отговори
Я преди 7 години
"...в кратката размяна на удари се включва и жена..."Да беше замахнала с чантата си.Пък и токчетата на обувките й щяха да свършат добра работа.
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така както е започнало, очаквам скоро да започнат да се стрелят и да си ходят. Дано съм лош пророк.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тоя е като онзи.Жалки хора.Никакви ценности и морал нямат.
2
9
 
36
 
! Отговори
Т ъпи жирналя! преди 7 години
Къде точно видяхте размяна на удари? Защо ни занимавате с глупости. По добре някой от вас да се жертва и да се хвърли от някой блок че да има за какво да пишете. Един по малко от вас на никой няма да липсва!
1
2
 
42
 
! Отговори
Пишман джурнализ преди 7 години
Таксистът?!?