Вижте къде няма да има вода в столицата във вторник

"Софийска вода" ще извършва ремонтни дейности
22 авг 2016 10:41,
0
Вижте къде няма да има вода в столицата във вторник
Снимка: "Софийска вода"

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части  на столицата

На 23 август 2016 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Eкатерина Божилова“ кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Екатерина Божилова“ от ул. „Нарцис“ до ул. „Стилиян Чилингиров“, по ул. „Стилиян Чилингиров“ от ул. „Сичан Николов“ до ул. „Екатерина Божилова“, ул. „Димитър Кантакузин“, ул. „Сичан Николов“, ул. „Гена Димитрова“ №19, №21, №23.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Сичан Николов “ ъгъла с ул. „Екатерина Божилова“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 23 август 2016 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Катунище“ с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Катунище“ от ул. „Алеко“ до ул. „Янчовска река“. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Катунище “ ъгъла с ул. „Алеко“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 23 август 2016 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Липа“ с. Герман се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Липа“ от ул. „Патриарх Герман“ до ул. „Проф. Васил Стоилов“. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Липа “ ъгъла с ул. „Проф. Васил Стоилов“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 23 август 2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Руй планина“ жк. „Лозенец“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Руй планина“ №10

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ран босилек“ ъгъла с ул. „Руй планина“.

На 23 август  2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Копитото“ кв. „Бояна“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Копитото“ №3

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Копитото“ ъгъла с ул. „Поп Евстати Витошки“.

На 23 август  2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Родина“ гр. Банкя  се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Родина“, ул. „Еледжик“, ул. „Козлодуй“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Родина“ ъгъла с ул. „Еледжик“.

На 23 август  2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Караджа“ кв. „Кремиковци“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Радивоя“ от №1 до №10, ул. „Стефан Караджа“ бл. 2 и бл. 3

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 23 август  2016 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ален мак“ кв. „Горубляне“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ален мак“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари