Кои квартали в София ще са без вода утре

"Софийска вода" ще извършва ремонти
Обновена: 25 авг 2016 15:04 | 25 авг 2016 10:45, Анисия Иванова
0
Кои квартали в София ще са без вода утре
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 26 август, петък, съобщиха от водното дружество.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на бул. „Константин Величков“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Константин Величков“ от бул. „Сливница“ до бул. „Тодор Александров“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Константин Величков“ ъгъла с ул. „Пиротска“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Цар Симеон“, жк. „Света троица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Цар Симеон“ - от ул. „Насте Стоянов“ до бул. „Константин Величков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цар Симеон“ ъгъла с ул. „Насте Стоянов“.

Заради подмяна на уличен водопровод на ул. „Поп Евстати Витошки“, кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Поп Евстати Витошки“ - от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Кумата“, по ул. "Копитото“ - от ул. „Поп Евстати Витошки“ до ул. „Воденицата“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Поп Евстати Витошки“ ъгъла с ул. „Буките“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дъга“, вилна зона „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Люлински път“, ул. „Дъга“, ул. „Мечта“, ул. „Пладнище“, ул. „Лазурно утро“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Пладнище“ ъгъла с ул. „Лазурно утро“.

В петък във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Иван Гарванов“, кв. „Факултета“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Гарванов“, ул. „Дръстър“, ул. 349, ул. „Георги Папанчев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Иван Гарванов“ ъгъла с ул. „Медковец“.

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Калофер“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Калофер“
по ул. „Охрид“ от ул. „Калофер“ до №73-75. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Калофер“ ъгъла с ул. „Козлодуй“.

В петък във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поп Груйо“, с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „3-ти март“, ул. „Шабаница“, ул. „Рендова“, ул. „Ботунски път“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред кметството.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“, с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Миньорска“, ул. „Васил Левски“, ул. „Стефан Стамболов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стефан Стамболов“ ъгъла с ул. „Юрий Гагарин“, пред кметството.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари