Стотици в "Овча купел" срещу бежанците: Не сте желани!

Протестът без провокации за момента, проверят протестиращите на КПП-та
Обновена: 16 сеп 2016 22:29 | 16 сеп 2016 21:22,
114
Стотици в "Овча купел" срещу бежанците: Не сте желани!
Снимка: БТА

Стотици души се събраха на протест срещу бежанския център в "Овча купел", предаде БНТ.

Митингът беше организиран от ВМРО, а в него взеха участие и "Атака" и НФСБ.

Протестът преминава с безпрецедентни мерки за сигурност - на място има десетки полицаи и жандармеристи. Изградени са и КПП-та, на които се проверяват някои от протестиращите.

Още по темата
"Не сте желани" е един от пракатите, издигнат срещу протестиращите.

Хората се оплакват от провокации и проблеми с имигрантите. Живущите искат бежанците да напуснат столицата. Имигрантите лежат по поляните, закачат момичетата и се бият с момчетата, оплакват се местните.

Слуховете за провокации на протеста не се оправдават засега.

Евродепутатът Ангел Джамбазки и общински съветници от ВМРО бяха на събитието, съобщава 24 часа. Тук бе и Петър Низамов, който бе задържан преди време, защото връзвал със свински опашки бежанци. Той обясни, че хората го призовали да дойде, за да се справят с мигрантите.

На протестния митинг бе и депутатката от "Атака" Магдалена Ташева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи то така или иначе проблема е във властта, която точи пари за тях вече колко години станаха, досега всичко се замазваше и потулваше, проблеми няма, сега пък сякаш българите все едно са срещу някой и т.н постоянни противни интерпретации и игри.Доведени са тук и те нищо не могат да направят, не биха останали тука, но всичко остава в мъгла, може би скоро ще видим тяхното предназначение.Направени сме на *** и скотове от всички страни.
70
1
 
0
 
! Отговори
Pindel преди 7 години
E, ex ministar A.Naydenov vi kazvashe che bg voenni experti i specialisti ste obuchavat 8 000 afganistanci, siriici, irakci....eto obuchavat edna malka chast...sluchva se...obestanieto si izpaniavat...
69
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До чичо ГошоХората от квартала не искат да учстват в политически митинги, а в граждански. Има хора с достойнство, които не желаят да са редом с предателите от Атака!
68
0
 
3
 
! Отговори
До абе глупаци преди 7 години
Никой не се интересува от твоята автобиография!
67
0
 
0
 
! Отговори
Varnenka преди 7 години
До Иваняне Nie ot Varna pomnim !
66
2
 
12
 
! Отговори
чичо Гошо преди 7 години
До Анонимен 66 коментар. Ти моето момче си от ГЕРБ.Значи всичко е платено и нагласено от националистите?Защо вчера на митинга не излезе да го кажеш пред живущите в Овча купел?А къде са вашите приятелчета от Протестна мрежа да подкрепят митинга?Нали са "красиви","умни","готини"?И те като вас са предатели на българското.Къде ви е кандидата за президент?По-голям страх у гербаджиите досега не съм виждал.
65
25
 
9
 
! Отговори
абе глупаци преди 7 години
От бачкането на нашите са пропищяли всички в Европа.Проституция,краденене на коли ,на банкомати .По цял ден си чехат оная работа по строежа дето опъва поляка или маджарина и после в пъба изпиват всичко и се хилят на тоя и оня. За англичанина сме по -долно племе и от афганците.
64
2
 
35
 
! Отговори
Пенка от Шишенци преди 7 години
До 100В голяма заблуда си.Българите като идат в Англия , първото нещо което правят е да си намерят работа и квартира.Не чакат държавата да ги храни , в края на краищата не им е длъжна.Изобщо не може да се прави сравнение с пришълците от Афганистан и Мали, които са у нас на хранилка.
63
18
 
12
 
! Отговори
абе глупаци преди 7 години
Никакъв шанс.Ако излязат английските националисти да викат срещу българите ,които са подобни бежанци в кралството същия Каракачанов обижда Англия .Вятър и мъгла .Има си органи на реда ,Бойко е взел парите .Сидеров вече даже няма очи да ходи на митингите ............
62
25
 
5
 
! Отговори
ф 15 преди 7 години
Атакисткия митинг доказа,че тия *** са по -малко и от бежанците.А май са на същия акъл .
61
1
 
32
 
! Отговори
гошо тъпото- преди 7 години
гледам как студентите чакат на опашка по 3 часа да се запишат за общежитие а не може ли тези ......бежанци да бъдат изгонени на границата и да се приемат студентите от провинцията нали те са нашето бъдеще
60
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не харесвам Сидеров , но не мога да отрека , че той отдавна предупреждаваше за кризата с аборигените , на която сме свидетели сега и призоваваше да се строи оградата.Ама кой да слуша?
59
30
 
10
 
! Отговори
равносметка преди 7 години
Хората не обичат бежанците,но мразят повече Сидеров и Каракачанов .
58
4
 
32
 
! Отговори
Иваняне преди 7 години
На банския хитрец бочко му пада рейтинга и за това стана националист.Не беше ли той,който обиди няколко пъти пенсионерите,около два пъти студентите,май и ИТ-тата не ги пропусна и не на последно място всички българи?*** кой да помни?
57
2
 
49
 
! Отговори
Пенка от Шишенци преди 7 години
Малко статистика за лагера в жк.Овча Купел : 700 пришълци , от тях 300 под 18 години ; работещи - 0 човека.Безделничат по цял ден , заради което милата ни държава ги храни.
56
0
 
35
 
! Отговори
до Паметливия преди 7 години
Българският народ отдавна не е "целокупен". Само е купен и то много евтино. Даже май сами се продадохме
55
0
 
50
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
Полицията не си мърда пръста,когато целокупния български народ е тероризиран от обикновената и етническа престъпност,като за това се измислят хиляди оправдания,едно от които-че няма достатъчно кадри!Вижте обаче какво става,когато народът излезе да се защити сам-веднага отнякъде изпълзяват хиляди полицаи и жандармеристи!Пита се в задачата какво аджеба правят тия в останалото време,защо ги храним??????Тое ясно каква им е задачата-да пазят властта от справедливия народен гняв,ама да питам все пак.
54
0
 
38
 
! Отговори
ок преди 7 години
До Анонимен 89Ами хайде - първо ти вдигни ръка срещу тази пас.мина, която тормози народа ни. Вярно е, че проблема не започва и не свършва с бежанците. Бяхме си достатъчно зле и без тях. Но сега вече чашата преля. А и този двоен аршин - и да искаш няма как да не го забележиш!
53
2
 
37
 
! Отговори
s преди 7 години
Много интересно, на колко места има лагери за бежанци у нас, а точно в Банкя няма.
52
41
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един съвет към "националистите". Опитвайте и други начини. Всеки нормално мислещ знае, че ви плащат за мероприятията. Иначе как да си обясним, че не биете наркодилърите край училищата, сутеньорите по булевардите, педофилите и разбира се продажниците на милата ви родина! :)