Мастика, водка, бууум... пияна учителка с колата из София

"Аз съм Анджелина Джоли и се развеждам с Брад Пит", каза пияната Катя
Обновена: 23 сеп 2016 11:13 | 23 сеп 2016 10:37,
60
Мастика, водка, бууум... пияна учителка с колата из София
Снимка: Нова тв

Малко след 20:00 часа снощи 55-годишна жена блъснала колата си пред дома си в столичния квартал "Младост 3". Пробата показала близо 3 промила алкохол в кръвта й. При опит да паркира пред блок 313 в квартала Катя удря стопа и бронята на автомобил пред нея. Пострадали за щастие няма.

На въпрос на Нова тв какво точно е пила, преди да реши да се качи и да шофира, пострадалата отговори: "Мастика, водка, бира".

По-късно се установило, че 55-годишната жена всъщност е учителка и работи с деца от 34 години. Но Катя категорично не съжалява за постъпката си.

"Не! Това беше е**ти готиното изпитание! Бууум и в съседната кола", заяви тя.

Преди да бъде качена в патрулката, учителката започнала да буйства: "Я ме пусни веднага, че ще ви набием всичките!"

След проверка се оказва, че пияната жена дори няма книжка. "Тя е неправоспособен водач. Алкохолът е рекорд за жена шофьор в София", коментираха още от Пътната полиция.

Жената е задържана за 24 часа в Седмо районно управление. Заради факта, че няма книжка ще бъде глобена до 300 лв. и още 200 лв. за пътното произшествие.

На въпрос дали действително е бивша учителка видимо пияната жена отговори: "Аз съм Анджелина Джоли и се развеждам с Брад Пит". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно е Анджелина и се е напила от мъка по развода с Брад.
44
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прилича на Кристалина Георгиева
43
1
 
38
 
! Отговори
49901 преди 7 години
Това ли е новината ви? 34 години се е разправяла с малки и големи мъчители, претърпяла е сороското крушение на образователната ни система. Бутнала била стоп и броня на друга кола - чудо велико! Карала без книжка и пияна - тя е единствената, нали! За толкова години мъки и изпитания като българска учителка - един път си е позволила да разтовари част от бремето. Не виждам мнението на психолог - потърсете го!
42
2
 
36
 
! Отговори
WC преди 7 години
BRAVO KATIA....MILICIONERITE KOITO SA ARESTYVALI TAZI GENA DA BADAT NAKAZANI.....
41
0
 
68
 
! Отговори
Пчелата Мая преди 7 години
Една държава, която е докарала учителите си до такова състояние, една "независима" преса, която ехидно се хили и подиграва над доведената до такова състояние учителка, една "полиция", която слага белезници на жена, която е чукнала пред къщата си колата си, пиши ги бегали.А същевременно награждава с банкер на годината мега-крадец, не смее да спре мутра с 240 км/ч дрогиран и пиян до козирката и се подлага на всеки, който й плати.Няма надежда за такава държава, преса и полиция.
40
3
 
48
 
! Отговори
Митко преди 7 години
Браво на жената! И аз така ще направя ,бунт против скапания живот..
39
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 32659И ти на нейно място щеше да "изперкаш".
38
7
 
35
 
! Отговори
32659 преди 7 години
Толкова изперкала,че даже им съпреживява развода
37
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...КЪФ Е ТОЗ ЗНАК, А АВТОНБИЛЯ КО ДИРИ ТУК...- ША ТИ ШИБНА ЕДИН ШАМАР, НИЩО НЕ СЪМ НАПРАЙЛА, ПУСНЕТЕ МЕ, ЩЕ СЕ РАЗКРЕЩЯ ТУК И ГЛЕЙ КО СТАВА- ПУСНИМА БЕ НА ТЕБ ГОВОРЯ- МАЙТАП ПОЛИЦАЯ ДА Е БИЛ НЕЙНО ДЕТЕ- ТРЯБВАШЕ И ШАМАР ДА МУ УДАРИ.
36
1
 
61
 
! Отговори
Св. Катя Българска преди 7 години
Ако си преподавал 34 години1. на ученици от поколението на кризата на социализма Х2. на ученици от поколението на непрестанните умопомрачителни образователни реформи- У3. на ученици от мутро-чалга пололението -Z4. На ученици дрогирани и пияни, некъпани и шанелирани, с идентични родители мутри и ***,То, всеки грях и прегрешение са ти по подразбиране простени.Не само Орден Стара планина. Катя за светица вършеща чудеса трябва да бъде обявена.
35
2
 
56
 
! Отговори
Орден Стара планина преди 7 години
Женицата е за орден Стара планина с лента и мечове Първа степен!34 години в Ада на българското либерал-демократур - карикатурно като Сергей Мумията образование. Съвсем сериозно предлагам, Катя, 55 годишна, прекарала 34 години в истинския АД, да бъде наградена с орден Стара планина първа степен с мечове и лента! Заслужава го напълно и много повече от наградените с този орден!
34
2
 
48
 
! Отговори
дърт емигрант преди 7 години
Да идва при мен. Ако си паснем+ тя ще бъде щастлива. Сладурана. Ще я нося на ръце. И без това съм самотен вдовец. Заможен....не богат. Мразя такива, като Брад Пит и Джоли. Лицемери.
33
0
 
41
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
Ajde be dosta.... se napila zenata golema rabota , ami imala nekoja maka ne e malku da te ostavi Bred Pitt.....
32
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съдейки и от последния коментар, българите живеем в някаква абсурдна лудница - "всеки вика, крещи... "И после искаме да имаме възпитано поколение. Ами никога. Затова повечето българи са с лабилна психика. У нас няма ред, дисциплина и хората не са научени да зачитат личното пространство на другите. Жилищата приличат на бомбоубежища. Някои нагли съседи дори не си правят труда да звънят, директно чукат по вратата с все сила и ако не се отваря, натискат бравата, влизат и викат Ехоо, къде сте? Абсолютни варвари!
31
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
34, те са прости, защото родителите са съчетали прости генчета, а простото си остава просто ако ще гений да обучава, а какво ще се случи ако родителите решат да се понапънат и пообучат наследника гений попаднал на прости даскали.
30
1
 
60
 
! Отговори
34 г. геройство преди 7 години
Тази жена трябва веднага да попадне под закрила, да бъде пенсионирана с тройна пенсия за работа в особено вредни условия продължително време. 34 години да се занимаваш с "ученици", които са сред най-възпитаните, не се бият, не посягат на съученици, не пушат марихуана и тютюн не се напиват до 3 промила и със същите като тях техни родители, които никога не посягат да бият учител, не ненавиждат учителите, не се подиграват на смешните им социални помощи, наричани заплати, не ги заплашват ежедневно.
29
31
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей такива като тая кокошка учат децата, затова сч толкова прости.
28
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Около мен живеят само млади семейства- няма да ви кажа каква истерия се получава сутрин и вечер като се приберат по къщите си- всеки вика, крещи, а децата най вече- та се питам какво ли се е случило с тая жена, не е издържала на системата, а има ли синдикати, има ли държава, има ли общественост, има ли някой който да защити хората дали живота и здравето си за децата на тая държава или се захвърлят като ненужни вещи- много е обидно.
27
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами то все нанякъде избива по веригата простотията на управниците и обикновените хора не са от камък. Една съседка е в положението и годините на тази жена. 30 и кусур години даскалица начален курс, последна година преди пенсия и не е добре с нерви,кръвно, диабет. Няма сили и желание едно "здравей" да каже, като сянка на себе си е. Не приветствам пиянското изпълнение на госпожата, дори са малки санкциите, но е напълно разбираемо случилото се.
26
4
 
47
 
! Отговори
gtf преди 7 години
е, голямо чудо, все едно никой от вас не пие...