Променят движението заради мача Лудогорец - ПСЖ

СДВР ще следи за нарушения на обществения ред
Обновена: 27 сеп 2016 16:43 | 27 сеп 2016 16:40, Веселина Йорданова
10
Променят движението заради мача Лудогорец - ПСЖ
Снимка: архив, БулФото

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред в столицата във връзка с футболна среща между отборите на ПФК "Лудогорец" и ФК "Пари Сен Жермен". Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Спортното събитие е утре от 21.45 часа на Национален стадион ”Васил Левски”.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града. От МВР припомнят, че са забранени за носене огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки и всякакви стъклени предмети, включително и флакони с парфюми.

Малолетните ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и след попълване на декларация.

На привържениците на домакините, които пристигат организирано от страната, ще бъде осигурено място за паркиране на ул. "Митрополит Кирил Видински".

Полицаите ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач на изградени контролно - пропускателни пунктове. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

Ангажимент по охраната на спортната среща има частна охранителна фирма, чиято задача е да следи за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на мача. Ангажимент на служители на СДВР е охраната само на гостуващите фенове.

За да бъде избегнато струпване, се приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 19.45 часа.

Организация на движението:

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в събитието, както следва:
- от 12.00 часа на 24.09.2016 г. до 24.00 часа на 28.09.2016 г. при сектор „Г” до сектор „А” на Националния стадион „Васил Левски”.
- от 09.00 часа на 27.09.2016 г. до 24.00 часа на 28.09.2016 г. при сектор „Б” Националния стадион „Васил Левски”.
От 14.00 до 24.00 часа на 28.09.2016 г.:
- на моста пред Национален стадион „Васил Левски”;
- на ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, с изключение на местата в режим на платено паркиране „служебен абонамент”.

От 20.00 часа на 28.09.2016 г. до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР, се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:
- ул. „Ген. Гурко” между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”;
- бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” между пл. „Орлов мост” и бул. „Черни връх”;
- бул. „Драган Цанков” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П.К. Яворов”.
От 19.00 часа на 28.09.2016 г. до приключване на мача частично се променя маршрутът на автобусна линия 75, като се скъсява маршрутът й до Военна академия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ЛудогорецПСЖ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНали требе да имаме прецедент с двойни билетчета.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПСЖ са гола вода. Ако на Лудите им тръгне играта, това ще им е най-лекото домакинство и очаквам да разгромят скапания френски обор с тор от футболисти манекенки като Кавани, който е най-изпускащият от тн топнападатели в света. Владо Стоянов ще стане герой срещу него.
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито имаме кмет, нито имаме главен архитект. Няма европейска столица в която заради мач да се блокира движението в центъра
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ритнитопковците и тяхните семпли фенове ми пречат да се прибера от работа
4
0
 
7
 
! Отговори
Живеещ до стадиона преди 7 години
Пак се почна! Направо ни се разказва играта като има мач! Наоколо само пияни агитки, не можеш да си паркираш колата, полицай на всеки ъгъл и 100 пъти ще те спрат да те питат къде отиваш... лудница!Няма ли как Данче да вземе да построи един стадион на края на града, че най-накрая и ние да можем да се отпуснем, а не след всеки мач крясъци и разправии точно под прозорците ни.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кои са тези лудогорец? Утре слагам 500лв за ПСЖ ще изметат стадиона с лудогорец
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимена разлика между домакини и гости правиш ли? То и аз не съм футболен фен, но предполагам на българска териория българския отбор да е домакин и най вероятно привържениците му са от България, и като имат предвид от страната, вероятно говорят зьа точно тази страна. Ти от къде си?
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На привържениците на домакините, които пристигат организирано от страната, ще бъде осигурено място за паркиране на ул. "Митрополит Кирил Видински".На тази улица има ли достатъчно място да паркира самолет? Понеже не ми се вярва някой да дойде от Париж с кола до тук за това мачле...