Вижте къде няма да има вода на 29 септември в столицата

Ще се извършват ремонтни дейности
28 сеп 2016 11:14,
1
Вижте къде няма да има вода на 29 септември в столицата
Снимка: Софийска вода

На 29 септември  2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Ропотамо“, жк. „Христо Смирненски“,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Димитров- Куклата“, ул.  „Гео Милев“, ул. „Слатинска река“, бул.  „Шипченски проход“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ропотамо“ ъгъла с ул. „Владово“.

На 29 септември  2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Баба Илийца“, жк. „Лагера“,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул.“Баба Илийца“ от ул.“Балчик“ до ул.“Христо Матов“; по ул.“Добрич“ от ул.“Хайдушка поляна“ до ул.“Плиска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Баба Илийца“ ъгъла с ул. „Добрич“.

На 29 септември  2016 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателeн кран и пожарен хидрант на ул. „Авицена“, жк. „Яворов“,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Авицена“ от бул. „Цариградско шосе“ до ул. „Цар Иван Асен II“; от ул. „Модест Мусоргски“ до ул. „Николай Гогол“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Авицена“ ъгъла с ул. „Модест Мусоргски“.

На 29 септември  2016 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ябълкова градина“ с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Просвета“, ул. „Черни връх“, ул. „Никола Крушкин – Чолака“; Цонкина махала.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Никола Крушкин – Чолака“ ъгъла с ул. „Стефан Стамболов“. 

На 29 септември  2016 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Войводина могила“ с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 8:30  до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Мала кория“ от бул. „Цар Борис III“ до жп прелез „София – Перник“; по ул. „Полк. Стойно Бачийски“ от ул. „Мала кория“ до ул. „Полк. Стойно Бачийски“ №122.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Мала кория“ ъгъла с ул. „Цар Борис III“ . 

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 29 септември  2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Татарли“, жк. „Разсадника - Коньовица“,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Татарли“ от ул. „Д-р Калинков“ до ул. „Три уши“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Татарли“ ъгъла с ул. „Д-р Калинков“.

На 29 септември  2016 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Акад. Сандерс“, кв. „Драгалевци“,  се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ген. Ковачев“, ул. „Акад. Сандерс“, ул. 321.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Ковачев“ ъгъла с ул. 321.

На 29 септември  2016 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ангел Маджаров“, кв. „Челопечене“,  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Ангел Маджаров“ от ул. „Ѝордан Димчев“ до ул. „Стари Искър“, ул. „Чавдар войвода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йордан Димчев“ ъгъла с ул. „Ангел Маджаров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че то в тая гну-сна *** кога има вода изобщо?