Наказателна акция: Паркираш левашки - получаваш боклук

"Щастливецът" е габровец, паркирал неправилно в София
5 окт 2016 08:22,
64
Наказателна акция: Паркираш левашки - получаваш боклук
Снимка: "Монитор"

Собственик на автомобил с габровска регистрация със сигурност се проклина, че е избрал да паркира неправилно на улица в центъра на София.

Човекът открил място на уличката, но то било недостатъчно да се събере цялата му кола. Затова голяма част от нея излязла от очертанията на мястото за паркиране.

Последвала "наказателна акция" - боклук върху капака на колата, пише "Монитор".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз постоянно катеря снимки по разни групи и приложения като Гражданите, но искам да подчертая че наблюдавам тенденция този род паркинг отмъстители налитат на евтини коли. Казвам го защото при нас съседите карат ягуари и панамери, но веднъж спря едно старо мицубиши и му вдигнаха чистачките, а ягуара на същото място не го пипват. Бъдете активни винаги а не само когато е някоя бедна душица.
55
2
 
11
 
! Отговори
Инженер преди 7 години
Голяма работа, че излязла от очертанията. Отстрани на пътя е, може да се мине, отстрани се вижда тротоар чак до предната броня. Виждал съм и много по-тежки случаи. Никога не се знае какво може да му е на човека, затова преди да чупите и да дерете помислете например, дали с болното ви дете, повръщащо в колата ще обикаляте един час да търсите "идеалното" място или ще спрете някъде що - годе прилично и ще тичате до болницата. И като се върнете, някой селски *** ви е счупил фаровете и чистачките
54
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега остава и КАТ да се самосезира - нали глобяват вее по снимка? :)
53
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 52Шопския диалект също е далеч от книжовния език.В нормалните държави хората не избиват комплексите си на тема диалекти и наречия. Във всяка нормална голяма държава има езиково многообразие и в пъти по- малко комплексари на тази тема. Тук проблемът е в нарушение, извършено и от страна на водача, и от селтака, който като *** се из...кал върху чужда собственост. И двамата са за глоба. Най- лошото е, че няма контролни органи, които да работят! Това е нашият проблем!
52
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз дера с ключ много, че не могат и да ме пребият, щото съм 130 кила.
51
2
 
4
 
! Отговори
до 50 преди 7 години
Лъжеш!
50
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди няколко месеца на тесен тротоар беше спрял джип мерцедес, бял, от тия новите.Хората трябваше да слизат по улицата и да го заобикалят.След около 3 часа минах пак от там, джипа седеше все още, но чистачките му бяха изпотрошени, боята и стъклата надрани.Имаше за ремонт поне за няколко хиляди.Така че това за джиповете и трошките дето го говорите не е вярно.
49
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Паркирах на платен паркинг за 5 дни в София, на паркинга на ATM , платих си , накрая получих две черти на колата ,която боядисах преди 2 месеца. ... Имам пълно автокаско, но в София живеят много деградирали хора------------------------------------------------------Защо не се позамислиш, дали софиянци са паркирали на платения паркинг или други дошли като теб.
48
0
 
28
 
! Отговори
BILL преди 7 години
До Анонимен 49"Умните хора на запад карат колела или се возат с ГТ."Умните хора на запад си избират да ги управляват умни хора.
47
1
 
5
 
! Отговори
46 преди 7 години
мапс! И живея отсреща!
46
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затова трябва данък спрямо евронормата. Под евро 4, данъчето 200-300 кинта. Много бързо ще се изчисти от такива бърутници, които замърсяват, пречат, че и са в тежест на собственика ама тои си мисли че му е по удобно. *** народ сме това е, нямаме две по лев, ама сме си купили барака на 20г за 1000лв с бърз кредит, после се почва гуми втора ръка, нафта от туби, или трансформаторно масло. Умните хора на запад карат колела или се возат с ГТ.
45
1
 
6
 
! Отговори
до 46 преди 7 години
Как точно разбра кога са се освободили паркоместата?
44
6
 
10
 
! Отговори
Аз преди 7 години
също видя ли някой паркирал на тротоар и го затворил,най-спокойно вадя ключовете и го обикалям няколко пъти до бяло.Да дойде ако иска да се бием,да се стреляме,ако иска да се опита да ме задържи,готов съм за всеки вариант!
43
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е монтаж! На снимката се вижда, че 2 коли зад корсата има място за 2 Корси. И Корсата не е МПС, а личен багаж. Да дойдат сапьорите, както при изоставен куфар.
42
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кажи къде да паркирам неправилно, на място където ще ме забележиш и ела с ключа.Да видим с *** ли ще си отидеш или ще те отнесат в Спешна и Съдебна медицина.
41
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами след като сте събрали всички институции в София така ще е.Погрижете се за провинцията и никой няма да ви досажда и пречи на еснафското самодоволство да си столичанин повече.!
40
19
 
6
 
! Отговори
Глок 19 преди 7 години
Ти хвърли кисело мляко на чистачката ми и ще отнесеш половин пълнител!
39
5
 
16
 
! Отговори
иво преди 7 години
Винаги минавам с ключа като вида некой такъв.
38
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наш човек скоро ми разправя патилата си в Солун. Чуди се къде да се намести и в тоз момент пристига гръцки полицай.Нашият човек очаква вече солената глоба, но оня му дава знак да го следва и му посочва къде да паркира. Евхаристо поли! Кало таксиди!
37
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Във Виена ако спреш така или дори едната гума частично да е стъпила върху тротоара, надрасканите врати са ти сигурни. Подкрепям нетърпимоста към всякакви селски прояви, без значение от къде е колата.