Къде спира водата в столицата утре

"Софийска вода" ще извършва ремонти
12 окт 2016 11:55, Анисия Иванова
0
Къде спира водата в столицата утре
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в четвъртък, 13 октомври, съобщиха от водното дружество.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на канализация на ул. „Болярин Илица“ жк „Сухата река“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Сава Цонев“, ул. „Плакалница“, ул. „Константин Фотинов“, ул. „Витиня“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Болярин Илица“ ъгъла с ул. „Емануил Васкидович“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Стара планина“, с. Подгумер, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул.“ Хаджи Димитър“, ул. „Стара планина“, ул. „Спортист“, ул. „Изгрев“, ул. „Зора“, ул. „Тинтява“, ул. „Котева“, ул. „Стубела“, ул. „Татар махала“, ул. „Акация“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Котева“.

Утре във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Япаджа“, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Япаджа“, ул. „Батареята“,
по бул. „Ботевградско шосе“ от река „Искър“ до с. Долни Богров. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Япаджа“ срещу №13.

Във връзка с разкриване на уличен водопровод на бул. „Св. Климент Охридски“, кв. „Малинова долина“,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул.“ Св. Климент Охридски“ от №86 до №26 и от №61К до №59В. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Св. Климент Охридски“№44.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонения на ул. „Сопот“, жк. „Хаджи Димитър“,  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Сопот“ от ул. „Проф. Иван Шишманов“ до ул. "Гинци". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сопот“ ъгъла с ул. „Гинци“.

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонения на ул. „Тайга“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Тайга“ от ул. „Ком“ до ул.“Знаме на труда“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Знаме на труда“ ъгъла с ул. „Тайга“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. „Васил Левски“, с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „3-ти март“, ул. „Морава“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Здравец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред училището на с. Горни Богров.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонения на ул. 16, с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. 1, ул. 24, ул. 13, ул. 28, ул. 16. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 1№71.

Утре поради изграждане на уличен водопровод и монтаж на спирателен кран на ул. „Симеон Радев“, местност „Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул.“Симеон Радев“ от ул.“Маринковица“ до ул.“Преки път“, по бул.“Никола Петков“ от бул.“Александър С.Пушкин“ до ул.“Витошко лале“, по ул.“Проф.Иван Димчев“ от ул.“Симеон Радев“ до ул.“Витошко лале“
по ул.“Витошко лале“ от ул.“Професор Дуйчев“ до бул.“Никола Петков“, по ул.“Маринковица“ от ул.“Симеон Радев“ до ул.“Витошко лале“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Никола Петков“ ъгъла с ул. „Витошко лале“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран и пожарен хидрант на ул. „Войнишко въстание“, с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул.“ Войнишко въстание“ от №61 до №73, ул. „Офелиите“( ул. Алеко Константинов) от №2 до №14. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Войнишко въстание“№61.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари