В петък: Пак на поход, пак срещу мигрантите!

"Национална съпротива" с нова акция срещу бежанците
17 окт 2016 12:00,
103
В петък: Пак на поход, пак срещу мигрантите!
Снимка: архив Булфото

След като на 7 октомври националистите от "Национална съпротива" излязоха по столичните улици на шествие срещу мигрантите, сега те смятат да повторят проявата си.

Този път обаче събитието е насрочено за 21 октомври и националистите смятат отново да тръгнат от площад "Света Неделя" в 20 часа.

Още по темата

"Даваме 30-дневен срок на правителството, след което преминаваме към ефективни протести за сваляне на правителството. Ние всички сме обект на атака, така че това е самозащита", каза тогава един от организаторите Петър Низамов - Перата, познат още като "Ловецът на мигранти".

"Този път ще трябва да сме по-сериозни и по-подготвени, защото виждате как управляващите нито се впечатлиха, нито предприеха някакви мерки за справяне с нелегалните имигранти, дори напротив, подготвят заселването на нови", негодуват от движението "Национална съпротива".

От движението посочват, че в България върви "ислямизация" и негодуват срещу обнародвания проект за интеграция на бежанците и разселването им.

"Ислямизацията на България е вкарана в ход, а единствена преграда сме ние, обикновените българи", зоват от движението.

Те прилагат и техен репортаж, заснет в горещата точка за бежанците - "Лъвов мост".

"От съображения за сигурност запазваме източниците си на информация, но всеки, който желае да провери достоверността на казаното, трябва просто да се поразходи в района и да разговаря с местните", посочват от "Национална съпротива".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
ввв преди 7 години
До vargДа не мислиш, че ще ги допуснат руснаците. Миналия път лични карти проверявали, пунктове имало и т.н...Иначе не би било лошо, ама няма да станат нещата
65
0
 
9
 
! Отговори
Азе преди 7 години
Пичове, дайте да направим протест примерно и някоя от близките съботи или недели, по- ранен час през деня, за да може да присъстват ПОВЕЧЕ хора. Желаещи има.Разбирам смисъла иначе, но затова после са няколкостотин души и разни мизерници после ги наричат как ли не - ***, ... И трябва да се постараете/постараем по-добре с разпространението на новината, не предимно чрез фб, въпреки милите родни медии. Аз съм там иначе.
64
8
 
4
 
! Отговори
Румен преди 7 години
Българите са интересен народ.... Мързеливи, глупави, завистливи, и логично - бедни. И никога не са виновни те, винаги някой друг. И лесно се лъжат и водят за носа. Дайте им Бойко, Динко или Перата и ги оставете да хрупат трева. Лесно и бързо се организират да набият някой по-слаб от тях. Никога не мож им взе обаче два лева за осветление на входа в блока им. Най се докачат, ако им посегнеш на домашната ракия,. Децата им, не ги интересува ни в кой клас са, ни как се казва учителката им
63
18
 
0
 
! Отговори
Bbb преди 7 години
Нациоанална съпротива да си го национацепи нациоанално.
62
0
 
14
 
! Отговори
Тролче-соросче преди 7 години
След кратък преглед на коментарите и гласуването се установи: има 1 (едно) соросоидче, което *** (каква хубава дума само) след всеки нормален коментар, обижда българския народ и държава с неистова омраза, настоява за Халифат, задава въпроси и само си отговаря. Нека специалистите се произнесат за последното. За всички останали- нека в петък им покажем, че не сме (вече) заспала рая! Национален поход за спасението на България, а ако продължават да ни игнорират и гражданско неподчинение!
61
0
 
19
 
! Отговори
Време е! преди 7 години
Браво на Национална съпротива. Всеки път правят шествия от по 1000-3000 души най-малко. Въпреки медийната завеса, която им устройват обикновено. И винаги по важни за държавата и обществото въпроси. Доколкото са ни останали държава и общество. В петък съм на работа до по-късно, но ще намеря начин да дойда за похода срещу мирното превземане на България със съдействието на избраните от нас политици и скъпо платените брюкселски чиновници.
60
1
 
15
 
! Отговори
balgarin ot garciq преди 7 години
iskam samo da popimam za6o v balgariq ima tolkova djamii,a v garciq nqma nito edna , a sa izmisliq demokraciqta.bravo na 4exi i ungargi koito ne iskat da 4uqt za musolmq
59
2
 
16
 
! Отговори
до Берлин от Хамбург преди 7 години
Ти не си нормален, не виждаш ли проблемите в Берлин, Дортмунд, Дисбург...Или си ге.й,или си наивен зелен, ляв, антифа и други подобнни
58
2
 
28
 
! Отговори
Българин от Германия преди 7 години
75 е много прав за Б.Б.. Подчинен е изцяло на Меркел и Юнкер за да не го разследват.ИМА ПЛАН ЗА ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА ЕВРОПА, Германците започнаха да се събуждат ( АЗГ, ПЕГИДА ). На България и Германия им е определена една съдба. Аз протестирам тук в Германия, защото не съм в България. Братя Българи, излезте на улицата ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО !!!
57
1
 
34
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Долу ГРОБ, долу деформаторите, долу Национален фонд за спасение на Болен! Всички на протеста на истинските родолюбци в петък!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
56
1
 
47
 
! Отговори
ПАСИВНОСТТА Е ЗАГУБА преди 7 години
Оплаквате се, че сте бедни, оплаквате се, че имало корупция, оплаквате и пак оплаквате.....В момента затриват страната пред очите ви! Като сте бедни и смачкани, когато страната се превърне в арабска клоака, къде ще отидете? Елита ще си купи по една къщичка и заедно с децата си ще напусне АДА, но вие оставате! Вие ще гледате изнасилванията и атенататите НА ЖИВО! Така, че или отивате на протеста и се борите за спасението на децата ви, или с пасивността си си понасяте последствията после!
55
1
 
49
 
! Отговори
В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ преди 7 години
Всеки, който цени живота на децата си и бъдещето им трябва да отиде на протеста! В течение е план за заселването на България от стотици хиляди араби. Всичко това се извършва от Европейския съюз, а Бойко се е продал, за да има комфорта за лесно развръзване на средства от ЕК, без да се прави разследване на корупцията. Това е сделката! Прочетете постановлението от 12 август, за да разберете за какво става въпрос. Бойко вече обърна плочата и призовава да сме "солидарни"! Солидарни с арабското нашест
54
0
 
23
 
! Отговори
Darma преди 7 години
До БерлинЗнаеш ли, кое е малоумно? Малоумно е, че пишеш глупости за България от един град, в който ливанските кланове командват, в който полицията не влиза в арабо-мангалското гето, в което живееш, и в който мюезинът пее на микрофона, че някой си бил велик. На тебе по колко пъти на ден ти се налага да си напомняш, че не си в Близкия Изток, а си в берлинистан, а?
53
1
 
50
 
! Отговори
Бургазлия преди 7 години
Ще дойда специално от Бургас на протеста. Нека всички форумци да последват примера ми СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА ! ЗАЕДНО СМЕ СИЛНИ !
52
2
 
31
 
! Отговори
Павел Димитров преди 7 години
Къде са сега тримата пишман-патриоти Далавери Балевски, Каракочанов и Болен, и за колко сребърници се продадоха на Боко Тиквата, за да го крепят на власт?!?!?!
51
0
 
37
 
! Отговори
АнтиЕС-АнтиГЕРБ преди 7 години
Подписът под документа за право на интеграция на "бежанците" е на Бойко Методиев Борисов, временно изпълняващ длъжността, мин. председател на республиката. Временно, защото иде "Видов ден" за бянкянският ***! Началника го вика при себе си на Отчет, а преди това трябва да пише и "Доклад".
50
16
 
6
 
! Отговори
перо мигрантите ли преди 7 години
са ни виновни че: мин.заплата е 420лв,50% от населението преживява близо до прага на бедност,30% от пенсионерите живеят в пълна мизерия,няма никаква икономика,всичко живо събира пари за еднопосочен билет за някъде на запад , а ?
49
1
 
31
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Докога, българино, ще участваш в манипулирани и фалшифицирани избори, 72 години не ти ли стигат? Докога ще съучастваш на собствените си палачи и душмани, които 45 години те тероризираха и 27 години те грабят???Призовавам всички българи на въстание пред Олигархичното събрание в деня на т. нар. "избори" - 06.11.2016 г.Смърт за предателите! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
48
1
 
41
 
! Отговори
българка преди 7 години
В други градове няма ли да има такива протести. Искам да отида. Никога досега не съм ходила на протести и митинги - имам фобия от много хора, но за тази кауза ще отида!!! Не може държавата да осигурява жилища, работа, здравеопазване и пари на тези нашественици и престъпници, а за собствените си граждани да няма пари!!!ТОВА Е ГЕНОЦИД СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ НАРОД!!!А полицаите - от кого си получават заплатите - от нас, или от окупаторите? Кой от кого трябва да защитават - нас от тях или тях от нас ?!?
47
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво се случи от последния протест до сега :- Правителството продължи да изгражда лагери в обезлюдени села- Афганистанец на 17г. се опита да изнасили момиче в София и разгневен от съпротивата й, се опита да й отхапе устните. С разкарвавена уста, момичето се явила в полицията, а от там обявиха, че дивака се опитал да я целуне. Ако и сега не излезете да подкрепите протеста, равносметката преди следващия протест ще е още по-страшна.