Хората от Бистрица отново на протест

Бистричани искат да спрат имотните измами със земи в селото
24 окт 2016 15:22, Красимир Ангелов
9

Снимка: Булфото

И тази сутрин жителите на Бистрица се събраха пред стадиона на селото и блокираха пътя към София и обратно чрез непрекъснато пресичане по пешеходната пътека на Бистришко шосе.

Още по темата

Бистричани настояват да бъдат преустановени имотните измами със земи в селото и да бъдат обявени за нищожни имотните сделки, които са реализирани вследствие на фалшификации, видя репортер на Булфото. Хората настояват да се спре строителството на магазин на мястото на така нареченото ЦУМ-чето.

Преди около месец бистричани протестираха срещу започнал строеж на самата улица "Черни връх", за който протестиращите са събрали доказателства, че е осъществен именно чрез подобна имотна измама. Тогава те настояваха прокуратурата да се самосезира по случая, но строежът и днес не е спрян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
тези поземлени комисии са наследство от филип димитров сьсипаха хоратав цяла бьлгария
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Захващайте се с кмета на община Панчарево, юрисконсулта и шефа на поземлената комисия.Корупцията започва оттам-и в Панчарево, и в Бистрица, и в Кокаляне , и в Лозен , и навсякъде!!! Много добре знаем, че без тази управа никакви измами не могат да се правят!
3
0
 
11
 
! Отговори
Лозан преди 7 години
Водещи фигури са вещи лица в Софийски градски съд-графолози,всички предварителни договори и завещания се гледат от тях. Обърнете внимание на: експерт Живко Палазов-графолог - подсъдим в СГС,Димитър Велчев-агент от ДС,кандидат кмет за 2015г.,Сашо Атанасов, Стефан Бенчев-пикаещо в храсти... Живко Палазов е ищец в СГС за иск за 4 броя магазини уж платени в брой 300хиляди лева... А, приятеля му Стефан Бенчев му е вещо лице по гр.дело и свидетел в наказателното.... нарича се търговия с влияние.
2
1
 
22
 
! Отговори
пак те преди 7 години
Тези измами не могат да станат без помощ от общината,а кмета там е от ГЕРБ трети мандат....
1
1
 
12
 
! Отговори
112 преди 7 години
Парите са над законите