След ремонт за милиони на "Козлодуй": Стъпнеш, цопнеш...

Ремонтът за 2,5 млн. лв. е извършен некачествено, твърдят от "Спаси София"
25 окт 2016 15:52,
70

Снимка: Спаси София

Улица "Козлодуй" в София вече е отворена за движение след направен основен ремонт. От неправителствената организация "Спаси София" обаче алармират, че реконструкцията, струваща 2,5 млн. лв., е извършена некачествено.

От организацията разпространиха снимки след ремонта, на които се виждат разпадащи се бордюри и неравни тротоари, осеяни с криви шахти.

Според "Спаси София" трамвайното трасе е ремонтирано по остаряла технология, като шумо- и виброизолацията на места са недостатъчни или изцяло липсват.

Част от бордюрите на кръстовищата не са скосени, което представлява сериозно предизвикателство за пешеходците, особено трудноподвижните хора и майките с детски колички, отбелязват още от организацията.

"Спаси София" иска налагане на максималната възможна глоба на фирмата изпълнител, както и не само частично отстраняване на дефектите, а за цялостна реконструкция на проблемните участъци. Също така от организацията призовават да се предприемат решителни мерки за справяне със станалата практика "ремонт на ремонта".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Митко преди 7 години
То северна София , но да хване и селата. Там ремонт не е правен от преди Татово време.
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпреки,че бай х***й няма да подаде оставка нито след първият нито след вторият тур,най-важното е да не се гласува за Цура рабфака.И не толкова заради външният и вид,ужасен стайлинг и умствен багаж,а защото е кандидатът на ОПГ ГЕРБ.
55
0
 
14
 
! Отговори
tg преди 7 години
Дори не е смешно вече. Властта е в напълно некомпетентни хора, сложени на някакви постове в държавата. Да се чуди човек, те нямат ли деца, внуци или нещо, за което поне им пука? Предишните поне имаха акъл, вярно е, че го използваха и за крадене, но при желание правеха и добри неща. Тия дори и да искат, не могат.
54
0
 
12
 
! Отговори
klm преди 7 години
Това прилича на улица ПРЕД ремонт.
53
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАКТО Е ОБИЧАЙНО - МНОГО СА ОТКРАДНАЛИ.
52
0
 
13
 
! Отговори
ГРОБ преди 7 години
Видими резултати
51
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То така се работи при ГЕРБ.
50
0
 
11
 
! Отговори
Продажни медии преди 7 години
До 50Много добре го каза! Господарите на ефира наистина са гвардия! На мен специално много отдавана са ми паднали в очите тия продажници! Особено долно беше като се опитваха да се гаврят с Динко от Ямбол! За силните на деня от тях няма да чуеш и дума! Репортерите им са нагли и са като някакви хулигани, дори бих казал, че се държат като мутри! Дават ги предимно на правилните хора и чат пат на някой заслужил си, но задължително от ниските нива на власт!
49
3
 
8
 
! Отговори
50 преди 7 години
Естествено, Господарите са от елитната медийна гвардия на Тиквун Великолепни. Точно с такива *** Тиквун успява да граби вече 15 години. От 2001 е във властта, когато от мутра се превърна в Главен Секретар на МВР. А Барека е умряло куче, няма ка да ги ухапе, затова и 100 скункса ще му дадат. Господ ще ги съди.
48
2
 
20
 
! Отговори
Продажни медии преди 7 години
За Фандъкова или за Бойко няма ли златни скунксове от мишките - Господари на ефира? Нима Бареков за думата "баджаци" заслужава скункс, а Бойко за чутовния цирк, който направи с номинацията за ООН, не заслужава? Бойко да е получавал скункс от "Великите" Господари на ефира? За Баречето 3 броя, но за гербаджиите няма? Много е лесно да се дават скунксове на хора като Бареков, който са си спечелили негативна слава! Ще видите, че за него ще има и 4ти, но за БАЦЕ и Фандъкова, никога! Продажници!
47
0
 
15
 
! Отговори
ГЕРБ БУТАФОРИИ преди 7 години
Бай Х. се хвали, че строяли постоянно. За качеството и цената нищо не казва. Срам го е.
46
0
 
18
 
! Отговори
:) преди 7 години
Обръчите взеха поръчката, Фандъка взе комисионната, предаде я на Тиквун, той резна лентата, даваха го по талавизора, журналята го хвалиха 3 дни... другото не е проблем на ГРОБ.
45
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УСВОЯВАНЕ НА ЕВРОПАРИ - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !!!
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези хора сякаш са го правили изцяло на ръка, без машини, без измервания. Странно защо, няма ли технически ръководител, няма ли надзор от общинaта...
43
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако тръгнете по бул."Ботевградско шосе" ще видите какъв безмислен труд кипи по засаждането на дръвчета,нищо,че има доволно количество храсти,само дръвчетата им бяха кусура,за да може колите като се нацелят/да не дава господ/,вместо в тревата,да се джаснат в някое дръвче и нищо,че кварталните улици са като лунни пейзажи,но важното е лустрото,да покажем.че нещо правим,а всъщност харчим луди пари за второстепенни неща,а жаните забравяме.Но идва видов ден,т.е.избори и там ще ви покажем среден пр.ъст
42
0
 
9
 
! Отговори
Ало драскачи? преди 7 години
стъпнеш, влезнеш, излезнеш ... вземете научете български бе драскачи неграмотни.
41
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Б.Борисов:"Строим като луди".Даааа,точно така,строите като луди.Ако бяхте нормални,щяхте да строите като хората,а не като луди.И крадете като луди.Но ние сме си виновни,защото ви търпим.
40
0
 
11
 
! Отговори
Аууу... преди 7 години
Изключително грозно!
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отидете и вижте как изглежда гробищният парк и в частност гробът на Моцарт. Направо да ти се притиска да умреш и да те погребат там. Алеи,тротоари,пейки,цветя, беседки маркировка,а тука тези крадливи ***, не стига че не могат едно нещо да свършат,но и взели че асфалтирали тротоарите. Някой да не си е направил алея към магнолиите, с плочките предвидени за тротоара.
38
4
 
3
 
! Отговори
Професор преди 7 години
До 37Не си трамвай. Ти си комунист.