Слави с два големи страха: Провал на концерта и атентат

Внушителни гардове ще отговарят за живота на шоумена и екипа му
28 окт 2016 10:37,
351
Слави с два големи страха: Провал на концерта и атентат
Снимка: Пирогов

В страх от атентат живее през последните седмици Слави Трифонов, затова внушителни гардове от частна охранителна фирма ще отговарят за живота и здравето на шоумена в събота.

Митинг-концертът, който ще затвори движението около района на Орлов мост, е едно от най-чаканите събития от феновете и идейни последователи на шоумена.

Още по темата

Поради риска от непредвидени събития, които застрашават живота на него и екипа му, Трифонов си е платил, за да предотврати евентуални ексцесии, пише "България днес".

Освен частната фирма, която ще се грижи на първо място за безопасността на шоумена, на концерта се очаква и засилено полицейско присъствие.

Всеки от посетителите ще бъде обстойно проверен при пристигането си на концерта, като най-засилена проверка ще се извършва на хората, които ще заемат частта най-близко до сцената.

Поради високия интерес към проявата в районите в близост до мястото на концерта се очаква интензивно движение на хора. По този повод Столичната община е издала заповед, с която се създава необходимата организация.

Променят се маршрутите на масовия градски транспорт, преустановява се движението на пътни превозни средства в района около Орлов мост.

Слави Трифонов е сериозно притеснен преди голямото събитие, искал всичко да бъде на възможно най-високо ниво и непрекъснато проверявал кое как върви. Отделно бил стресиран и от това шоуто му да не се провали и обещанията за грандиозно патриотично събитие, с цел подкрепа на референдума му, да не се изпълнят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
0
 
0
 
! Отговори
смешник преди 7 години
Тоя фалипръцко пък кой ще го отразява?ГУБИ ПОЗИЦИИ и се чуди както как да се задържи на помвърхността-
258
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Учиндолски пес, Долу Герб
257
1
 
6
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 7 години
този *** селянин болен от нарцисизъм е срам за България!
256
4
 
10
 
! Отговори
С повишено внимание! преди 7 години
Този Сл.Трифонов и ко вероятно е нАМИСЛИЛ да прави нещо подобно на "костинброд гейт "преди изборите с това БЕЗУМНО струпване на "***" и затова АПРИОРИ СЕ ЗАСТРАХОВА, че е "ПРЕДУПРЕДИЛ"!??? Страхотни машинации, маньоври.... А ние ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ Слави, че знаем какво е замислил!ДА ОТМЕНИ тогава, щом се страхува за ХОРАТА, които ще присъствуват!( и колко глупово казва, че "ПОДСИЛИЛ" охраната си..А ПУБЛИКАТА????
255
2
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
***!!!!!
254
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не ми трий коментара,***.Пак ти заявявам,че мажоритарния вот означава да се напълни парламента с ц ни и т ци.И ще гласувам за задължителното гласуване.Ясно?
253
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако мажоритарен вот означава,че всеки район или град ще има право да си избере кой да отиде в парламента с 50+1гласа,то ще се напълним с турци и ***.Ще гласувам значи с не на референдума,и с да за задължителното гласуване.От това най-ги е страх турците.
252
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя *** отдавна взе да залязва, та се чуди как да привлече внимание. Ууууу плешив маймун.
251
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Противен ми е да го гледам на снимка,камо ли да отида да го гледам на живо,че и да го подкрепя_никога!
250
9
 
4
 
! Отговори
Бай Гошо преди 7 години
ИД откога чака да се съберат много хора на едно място в България. Идете на тоя "концерт" и ще видите как може и да не се видите
249
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
предполагам,че полицията ще пази гражданите от вероятни изцепки по между им, но слави напразно си харчи парите за частна охрана. кой ще те напада,бе,слави ? по добре си осигури свободен коридор,белким някоя селска чалгарка дойде за целувчица - и без това рядко те огрява !
248
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УЧИНДОЛСКИЯТ НАБЕДЕН ШОУМЕН СНОЩИ ПО ЕДНА НАЦИОНАЛНА МЕДИЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗА КЪФФФФФ УМОПОМРАЧИТЕЛЕН ИТИИИЛИГЕНТ Е- О *** Х А- БЕШЕ ВЪРХА НА ВСИЧКО- ПИТАМ РАБОТОДАТЕЛИТЕ- ЩЕ НАЕМЕТЕ ЛИ ПОДОБЕН СУБЕКТ ЗА СЕРВИТЬОР- НЕ НАЛИ- А ВИЕ ИСКАТЕ ДА ОБСЪЖДАМЕ С НЕГО СЕРИОЗНИ НЕЩА ЗА ПОЛИТИКАТА- ЗНАЧИ ПОЛИТИЦИТЕ СА СЕ ОБАСР А Л И/ ДА ТОВА Е ТАКА/ ОБАЧЕ ТОЙ ИЗОБЩО НЕ Е- ТАКА ЛИ, ТОЙ НЕ НАЛАГА ЧАЛГА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА В ОБЩНОСТТА- С КАКВО Е ПО РАЗЛИЧЕН ОТ ОНОВА ОБЛО, ДРУГОТО ЦЕПЕЩОТО ТРЕТОТО СМЪРКАЩО
247
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ***.Номера не ти минава.Роден съм 1963 година.Така,че си запази мнението за себе си.Виждал съм го много често.Знам и как дереше кандидат политиците,защото се натискаха,като луди,Слави да ги рекламира.Тогава успя да завърти големия бизнес,който в момента го има.Кой,и коя телевизия или певци,не взимат пари за подобна реклама,има ли такива?Никъде не чух и не видях,Слави да е разследван или съден за каквото и да е рецидив.Не видяхме да краде и *** хората,като твоите мили червени мухоморки.
246
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До red hat.Оная друга медия на дебелия свинар ли е?
245
4
 
18
 
! Отговори
Кирил преди 7 години
Ето заради тази статия, спирам да чета продажните ви статийки, от днес! Сполайте и довиждане!
244
4
 
5
 
! Отговори
Тъпанар преди 7 години
Ти там, предпоследния или вече си по-предпоследния, не знам - номер 313! Не знам кога и къде си се пръкнал, ама я бех жив тогава и виждах и чувах. Чети си там книжките или к'вото там праиш, ама вервай на батковците и чичовците - не ги вдеваш още тия неща. Ще пораснеш и ще вденеш, ама...
243
3
 
11
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Ай сиктир гит гьотферени
242
4
 
22
 
! Отговори
Тъпанар преди 7 години
Бе к'во се палите бре. Чудо невиждано. Прах в очите на хората. Новинарите ( 'щото си имат партийна принадлежност и платежност, ако някой не знае) ни хвърлят тия пораждащи дебати новини и искат да прикрият нещо друго, което е по-важно. А иначе оня мамин-златен, да не се прави на революционер, че всички знаем от къде е тръгнал и как лижеше дупарите на Васил и Жоро Илиеви и на една камара престъпници още. Айде-тоя филм сме го гледали вече...
241
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До red charger.Толкова си го можеш,щото толкова знаеш,а толкова знаеш,та друго не можеш.
240
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 305ехооо, друг път внимавай с нулите,че излезе,че и половината човечество е гледало тоя наркоманизиран *** /гол ***/