Хиляди със знамена в ръка пеят със Слави на "Орлов мост"

Мероприятието протече без инциденти, информират от СДВР
Обновена: 29 окт 2016 21:26 | 29 окт 2016 21:00,
391

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Хиляди хора се събраха на площад "Орлов мост" и по протежението на бул. "Цариградско шосе" за митинг-концерта в столицата, организиран от Инициативен комитет за провеждане на Национален референдум.

Безплатният концерт на Слави Трифонов започна малко след 19.00 ч. с мощна заря. Слави и "Ку-ку бенд" изпълняват патриотични песни.

Още по темата

Полицейското присъствие в района е изключително засилено. Организаторът на събитието е осигурил 140 служители, които са с обозначителни елеци и имат ангажимент по настаняване на гражданите, помощ и опазване на обществения ред, осигурени са и 60 доброволци от Столична община със същите задачи.

Мероприятието протича без инциденти. "Всичко по организацията и провеждането на концерта протича без проблеми и без инциденти", съобщи директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов пред "Фокус".

Група младежи във видимо нетрезво състояние са опитали да прескочат ограда на къща, за да стигнат до площад "Орлов мост" със скандирания: "Слави президент". Служители на охранителната фирма, ангажирана с реда по време на мероприятието и на СДВР, обаче възпрепятствали младежите.

В момента покрай оградата полицейското присъствие е засилено.

На 22 пункта полицаите следят да не се допускат хора с обемисти багажи и във видимо нетрезво състояние. Осигурени са още 3 пожарни автомобила, 3 медицински пункта и 5 линейки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


391
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
0
 
0
 
! Отговори
Otvraten преди 7 години
До Дядо ЙоцоGod I da se pregledash priqtelll
258
0
 
0
 
! Отговори
Otvraten преди 7 години
Sydeiki po komentarite, ne mislq che Bulgaria moje da se promeni. Ujasqvashto jalka istoriq.....
257
0
 
1
 
! Отговори
бай йуХ преди 7 години
и после се чудя, що има гласували за бЪрекуФ...
256
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е лошо. Да се изпуска парата от време на време. Не е лошо.. Слави ще остане в историята ни като първия българин, който направи добри пари от продажба на патриотизъм. Не е лошо..
255
10
 
8
 
! Отговори
Striker преди 7 години
ИДИЛ пак изпуснаха момента. Чалгарите в България щяха да бъдат доста по-малко ако в тоя момент някой ги беше издумкал. Или поне изселил в Ирак, примерно.
254
0
 
2
 
! Отговори
4i4oman4o преди 7 години
До Аврамов За съжаление си абсолютно прав. А това нещо може да стане само със финансиране отвън, като става по целия свят.
253
0
 
9
 
! Отговори
4i4oman4o преди 7 години
До bluesky1 Бъркаш ако чакаш от Бойко и Цецка, промяна в начина на управление. Не само от тях, от цялата клика която седи от 20 години в парламента няма да тръгне нищо подобно. Те няма да си прережат клона сами. Аз Слави ще го подкрепя но резултата от референдума ще е трагичен, защото населението е 95% изключително просто и гласува само срещу пари.
252
2
 
8
 
! Отговори
Аврамов преди 7 години
Който *** си въобразява че власт в една държава може да се вземес помощта на концерти, хепънинги или избори /без наличието навъоръжена борба/, да дойде да ме целуне по . . . задните части !
251
4
 
10
 
! Отговори
4i4oman4o преди 7 години
Гледам, че драскачите на властта са се изказали доста сериозно. От девет кладенеца вода ще донесат за да оплюят инициативата на Слави. Но това е истината субсидиите трябва да се намалят, избора на депутати трябва да е мажоритарен, вашите хора в парламента трябва да намалеят на 120 (за съжаление го изключиха),трябва да има електронно гласуване за да не можете да си попълвате бюлетините от костинбродската печатница. Не ви е приятно плюете мятате се като риба на сухо, но все някога това ще се случи
250
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хиляди провинциални навлеци със знамена се радваха на пошлото и уродливо концертче !
249
16
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 7 години
В червените путиноидни чотури безплатен концерт и протест против властта са едно и също нещо. Кво да ги правиш завалиите, като на техните събрания само беззъби старци и неудачници пияндури /за 2 бири/ се събират. Събраха се постудуваха и кой от къде е.
248
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОГАТО ВИДЯ ТОА ПРОДАВАЧ НА МАРТЕНИЦИ ОТ СОФИЙСКИТЕ ПОДЛЕЗИ ДА СЕ СИЛИ ДА ПРАВИ НЕЩО ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА СЕ СЕЩАМ ВЕДНАГА ЗА ЕДНИ ДРУГИ НАПЪНИ, КОИТО ДОВЕДОХА ПАДАНЕТО НА ЕДНА БАНКА СЕГА И ВНУЦИТЕ МИ ЩЕ ПЛАЩАТ 5 МИЛИАРДА ОТ ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА СПЕСТЯВАНИЯТА, МАСОВИТЕ ФАЛИТИ ОТ 1996/7 Г, ИНФЛАЦИЯ НАД 100%- СЕГА КАКВО ЛИ НИ ГОТВЯТ БОРЦИТЕ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ И РАВЕНСТВО- ВСЕ МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ, СОЦИАЛИСТИ, ДО ЕДИН СЛУЖИТЕЛИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ- ОЩЕ КАКВО ТРЯБВА ДА ИЗТЪРПИМ.
247
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дО 299Ще дойде време и ще избягаш.Те и *** бягат от БГ. като дявол от тамян.
246
20
 
12
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 7 години
Славчо е просто един дрешлььо и жалко че толкова *** при това *** отидоха на концерта му.
245
9
 
21
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Не виждам нищо лошо в опита на Слави Трифонов да постигне някаква промяна! Самият факт, че успя да се пребори да се осъществи национален референдум е успех сам по себе си! Съвсем друг е обаче въпросът дали положителният отговор на въпросите би променило нещо и дали въобще това са въпросите на актуалния истински дневен ред на обществото! лично аз мисля, че промяната на обществото и държавата изискват много по-силен интелектуален напън,...какъвто не виждам у никого..нито Бойко, нито Цецка, нито ..
244
7
 
8
 
! Отговори
1 преди 7 години
НЕ СЪМ ИЗБЯГАЛ! - хайде всички
243
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
няма да вървя с наведена глава - не съм избягал!
242
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От митьо пищова тръгнали ли са изявени личности като Мариана попова, десислава, Алекс Раева, Росен Петров,Лили Йончева.Митьо Пищова правил ли е общи песни с Нина Николина и Калин Вельов? или е пращал на балет Дива и балет Сатен?
241
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
290 - Митьо Пищова има ли предаване в най-пиковия час, на най-популярната медия, вече 14 години в продължение на 1 час? кой друг водещ може да се похвали - освен Ути - с такова продължително гледане и таково времетраене - даже Ути е половин час.Митьо пищова продуцент ли е на 8-9-10 предавания включително за деца и ансамбли?
240
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тук не става дума за музика - още повече че снощи не се пя чалга или поне не дива чалга. ИМаше народни песни, поп-песни, рок музика и рап. Музаката обаче която пее Азис да речем не се чу.