Затварят "Черни връх", "Сливница"... Снегорини идват!

За да се почистят по-добре – пътища ще бъдат затворени
Обновена: 29 ное 2016 10:32 | 29 ное 2016 10:30,
32
Затварят "Черни връх", "Сливница"... Снегорини идват!
Снимка: Dnes.bg

При необходимост временно ще се затварят пътни участъци в София, за да се почистват, съобщиха от Столичната община.

Продължава работата на екипите, ангажирани със снегопочистването в София, като към момента работят 128 машини.

Приоритетно се обработват улиците, по които се движи масовият градски транспорт, стръмни и опасни участъци.

Затруднено е движението по булевардите "Черни връх" , "България", "Константин Величков" и Сливница", съобщи БТА.

Градският транспорт се движи при зимни условия. По-сериозни отклонения от графика има автобусна линия 93 в кв. "Драгалевци".

Към момента трафикът е изключително засилен, което затруднява работата на снегопочистващата техника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 7 години
Аз живея в Симеоново и не съм виждал снегорин из улиците на квартала от години!
28
0
 
1
 
! Отговори
Shark преди 7 години
До 18 Значи трудно минава снегорина малките улици, ама данъците на живеещите там лесно се събират, нали така???!!
27
0
 
0
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Много ме радват коментарите ,когато вземете да си разправяте един на друг какво е обстановката . Проблема с колите е че при -15 колата се бави половин час за да сгрее като това е съпроводено с по-висок разход , по-голямо износване на частите , да не говорим ,че ако си на пропан-бутан и ще шофираш 10-15 минути , не идва ред да превключиш от бензин , също така неудобството да шофираш в шубата , замъглени прозорци и т.н.
26
0
 
9
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 7 години
До Анонимен 14НЕДЕЙ ДА ПЛЮЕШ КМЕТИЦАТА, ЧЕ БОКО ПАК ЩЕ СЕ ОБИДИ И ЩЕ ХВЪРЛИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ОСТАВКАТА...
25
0
 
12
 
! Отговори
Мраз преди 7 години
Аз наистина не мога да разбера какво поражда тези проблеми. Сутринта станах подготвен от предишната вечер, виждайки снеговалежа. Изчистих си колата за 5 минути, качих се и тръгнах на работа. Всичко мина нормално, имайки предвид, че работя в центъра. Извода : Ако сте добре подготвени за зимата, то най - вероятно тя няма да Ви изненада чак толкова, но докато над 70% от шофьорите не знаят как се кара в зимни условия, нямат подходящи гуми и т.н зимата ще продължава да Ви изненадва.
24
2
 
0
 
! Отговори
Мраз преди 7 години
До студАман от хипохондрици!!!
23
5
 
5
 
! Отговори
студ преди 7 години
студено е! особено, ако имаш субфибрилна температура. жалко, че масово българина живее и работи, а е болен човек. вечер се поти в кревата или храчи сутрин и си мисли, че това е нещо нормално. не! не е нормално да ти е студено днес. не е нормално да се потиш вечер.не е нормално да имаш обложен език.не е нормално да не си ползвал термометър с месец.лабораторни изследвания Ви трябват. Тя Фъндъчка ще ви оправи! още веднъж да се дигнат билетите и това ще бъде края ни.
22
2
 
13
 
! Отговори
метро преди 7 години
в метрото сутрин и вечер вече е празно. скъпи са билетите и масово се карат таралясници из софия. всеки взима приятел, два и се делят транспортните разходи. излиза по-евтино. ако включиш и антибиотика , когато болен кихне в лицето ти поне два пъти год. - 100% далавера е да не ползваш метро.
21
2
 
4
 
! Отговори
kol преди 7 години
оставих колата си тази сутрин и ползвам метро.жалко, че българина си остана !@$@ и това явно е масово в София!
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 18:В малките улици,малки снегорини бе,младежо!Няма извинения.
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По Сливница си беше идеално сутринта. Имаше засдръстване в частта около моста на захарна фабрика заради катастрофа, иначе беше може би най-празния и добре движещ се булевард в София.А полицайте в центъра на жълтите павета какво бяха направили просто не знам как някой не ги наби.... Задръстването по Т.Александров беше стигнало до К.Величков, а започваше от Ректората и Военния клуб - от местата където регулират полицайте в кабинките. Аз не издържах и минах през Сливница за няма и 5 мин.
18
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бе ало, у руссия тва не го броят за снег и никой не чисти при такива снежинки. как напирате за русняци да дойдат така ли ще ми се алявите!?
17
3
 
7
 
! Отговори
Do 17 преди 7 години
До АнонименНе казвам, че няма корупция в общината.Просто отчитам и обективната обстановка.Има снегорини- видях ги.И да...вали си сериозно сняг.Да не говорим, че в малките улички, където има паркирани коли, снегорин трудно би минал.
16
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде го този обилен снеговалеж!? Вали доста слабо и снежната покривка не е голяма. Въпросът опира да корупция и липса на организация ....
15
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е, че има снегорини.Другата част от истината е, че колите са много, а снегът си вали.Това е положението. Не защитавам никого, но няма как при обилен снеговалеж, във всеки един момент пътищата да са до сухо почистени.
14
15
 
11
 
! Отговори
ник до 9 преди 7 години
Кофти ли ти е? Вярно, че карах 40 минути до офиса. Нямаше кой да ми смърди. Бях на топло, слушайки любимата музика. Краката са ми сухи. Завиждам ти, че цялото метро е било само за теб. Спри да мразиш, да не вдигнеш кръвното. Всичко най-хубаво.
13
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Калпава кметица, назначена с измама
12
4
 
28
 
! Отговори
Васил преди 7 години
За пореден път щом падне първия сняг и всеки се качва на колата, независимо дали е сменил гумите или не. Никой не се съобразява с обстановката. В 7 сутринта снегорини бяха минали по бул. Малинов, Околовръсното и минаваха по бул. България (точно пред мен)
11
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблемът не е в шофьорите, а в една община, на която й се плащат данъци, а тя само краде! Един снегорин не видях да е минал днеска през града. Срамота, къде отиват парите ни тогава??? Къде е културата на управляващите да вземат да почистят малко и светофарите и пътните знаци, защото от тях и следа не се вижда. После чичко полицай ще ми иска глоба, задето не съм видяла невидимото. СО го удари съвсем през просото, все пак от вчера вечерта вали!
10
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снегът пак изненада Фандъкова. Не че има сняг - 5 см сняг е смешно малко.