За джип задръстване няма! По-напряко е през градинката!

Читател на Dnes.bg сигнализира за грубо нарушение от този следобед
Обновена: 23 дек 2016 20:43 | 23 дек 2016 20:43, Екип на Dnes.bg
50
За джип задръстване няма! По-напряко е през градинката!
Снимка: Dnes.bg

В навечерието на празниците започнаха и големите задръствания. Някои шофьори обаче са готови да направят груби нарушения, за да избегнат тапите.

За такъв абсурден случай от този следобед сигнализира читател на Dnes.bg. Джип се качва на тротоара, за да се измъкне от задръстването на бул. "България" и спира на велоалеята.

Нарушаването на правилата обаче не свършва до тук - двамата в колата се сменят на шофьорското място и джипът тръгва с пълна газ към градинката в района. Бързо преминава през зелената площ, вероятно за да си спести дългото чакане на светофара на кръстовището на бул. "България" и "Акад. Иван Ев. Гешов".

Вижте грубото и нагло поведение на шофьорите във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Убеден съм, че не минава през тревните площи на това място нито за първи, нито за последен път.
30
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не, че оправдавам селяка с Жипа, обаче не мислите ли, че вината на общината за подобни прояви е не по-малка. Това задръстване там е постоянно и никой не си мърда пръста да го отпуши този булевард с десетки години вече!
29
4
 
1
 
! Отговори
ХА преди 7 години
Партиен член явно завиждаш. Това е по-лошо дори от "незабележимите по рождение" :)
28
0
 
21
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
Много прости тарикати си мислят че .закупувайки си джип автоматично стават по умни и по богати.Единственото което искат е да ги " забележат" защото повечето са незабележими по рождение.Лошото е че тия иначе хубави коли стават нарицателни за простотия и селяния.
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе с по една глоба и ще се оправи работата , ако по селските пътища няма камери -в софия е пълно с такива , да им пратят снимката и глобата с частен бирник и да му обясняват на него .
26
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До ИмеХодил съм точно там да карам жена ми и съм бързал, ама и през ум не ми е минавало да правя подобни кретении. Да не ти обяснявам, че в тази посока завиваш надясно покрай НДК и стигаш Александровска без да се налага Offroad изпълнение. Тоя е обикновен селски тарикат, каквито има много.
25
1
 
0
 
! Отговори
До Име преди 7 години
нямаш деца май.. и това не е въпрос
24
1
 
26
 
! Отговори
Бай Ганьо Европата преди 7 години
Няма друга нормална Европейска държава с такова присъствие на джипове, кола за комплексари. Качва се на голям джип по тесните комунистически улици на България, гледа от високо, дъвче дъвка и прави маймунски физиономии. Това е типична гледка за България ,за държава в която процъфтява латиноамериканският капитълизъм.
23
1
 
12
 
! Отговори
Имe преди 7 години
До Александровска100% този и примерен шофьор и само някое извънредно обстоятелство (примерно не му се чака) го е принудило да мпнат в близине през тревата.Прави впечатление, че на собствениците на коли ориентировъчно над 100к лв редовно им прилошава и им се налага да паркират на инвалидни места и да хапнат в близкото заведение, за да се съвземат, да карат хора в спешно състояние и поради това да им се налага да се движат в насрещното, през ливадите и въобще да не спазват правила :)
22
1
 
10
 
! Отговори
Имe преди 7 години
До MdaaАко беше по соц време можеше и да има ограничения като 1 кола на семейство :) Ама нямаше да може да го споделиш тук :) Нямаше и толкова коли да има, щото софийско жителство... :)Има си закони и общински разпоредби, достатъчно е някой да почне ги налага и 99% от наглярите и селските тарикати като този с джипката ще се свият точно за 3 месеца.
21
10
 
3
 
! Отговори
Александровска преди 7 години
а някой обърна ли внимание.. че това става точно пред александровска?!?!?!а че може да има дете в много тежко състояние в колата??!?!
20
0
 
9
 
! Отговори
хм преди 7 години
Ще го направи в друга държава....ама друг път!
19
7
 
6
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 7 години
И за това ли Бойко ви е виновен?
18
1
 
6
 
! Отговори
Ицо преди 7 години
Понякога гледам STOPXAM в ю-туб и им се дразна на младите момченца какви ги вършат..но тия пичове си го заслижават ...дано направят СТОПХАМ и в България!
17
0
 
22
 
! Отговори
Ivan преди 7 години
Страната на неограничениет възможности!!!
16
2
 
2
 
! Отговори
DO 20 преди 7 години
Какво е това SpaceX ?Аз работим в Кремиковци .
15
5
 
24
 
! Отговори
Mdaa преди 7 години
Начина за превъзпитание е глоби като процент от стойността на колата за подобен тип деяния и отнемане на книжки за 6 месеца до 1 година.Проблема на София е че няма гаражи и регистрацията на автомобили трябва да се затегне. 1 автомобил на семейство ( апартамент ), за повече се плащат двойни данъци. Много от живущите по блоковете имат по 2-3 коли отделно има много наематели който си споделят апартамент и всеки с по 1 автомобил. Като крайна мярка КАТ трябва да гони здраво и да прилага законите.
14
0
 
18
 
! Отговори
бесено преди 7 години
Това че карат и на тротъара сега е превърнало на мода. Вярно бяха казвали Илф и Петров:"В нашата обширна страна обикновеният автомобил, предназначен, както мислят пешеходците, за мирно превозване на хора и товари, е приел страшните очертания на братоубийствен снаряд."
13
7
 
8
 
! Отговори
COSTARICAN преди 7 години
V SOFIA STE SAMO MUTRI -BANDITI -BEZSMURTNI _KOKAINOVI
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днеска видях точно един с такова умрело X6- прескочи ограниченията на бул. България на трамвайните релси и мина на червено....