Автобусен шофьор към премръзнала пътничка: Ще те треснем, ма!

На -17°C му направили забележка, че закъснява, а той...
12 яну 2017 11:00, Александър Попов
93
Автобусен шофьор към премръзнала пътничка: Ще те треснем, ма!

Шофьор на автобус се държа като каруцарин и нападна с обиди пътничка по линия №59.

Грозните думи са записани и на видео, а сигналът до Dnes.bg бе изпратен от Васил Николов, председател на Инициативен комитет за подобряване на обществения транспорт във Владая и Княжево.

Какво се е случило?

Автобус 59 трябва да тръгне от автостанция Княжево в 8:52 часа на 11 януари, като градусите навън са минус 17. Хората мръзнат на спирката и не са пуснати в автобуса на топло, а шофьора си закусва. Докато похапне закъснява със седем минути от разписанието и тръгва в 8:59 часа.

Следва логичното недоволство на премръзналите пътници, но и шофьора не им остава длъжен. Първо навлиза в личния живот на една от пътничките и надменно задава въпрос как мъжа й я търпи.

След нейните отговори нараства и агресията му. Следват и заканите: "Ей, още един път ако се обадиш ще те сваля, ма", провиква се шофьорът. Перченето му продължава и със заплаха: "Знаеш ли как ще те треснем, ма, така ще те нахраним, че просто ще забравиш..."

14029 гледания   |  Още видео


93
Още от
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
Честит преди 8 месеца
Българското мъжленце се прави на мъжкар или на жени или на по слаби от него. Въобще българина си продава магариите единствено защото знае, че няма да има последици.
В Германия, на един дума не му казах ,просто извадих телефона и почнах да набирам за полиция. Ми оня се н.асра. Почна ми се извинява, да ми се моли, българи сме били и двамата и прочие.
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ами така е, така сме научени от деца. Така е от поколение на поколение. Никакво доверие към никого. А Германия не е България, недейте да я цитирате. И ги учат на други ценности хората. И е абсолютно неприемливо в тяхното общество некой си шофьор да се държи така селски.
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До от гарата

Ти, тъй като си от гарата, си един от тия, които десетки години наред нахлуваха от гарата да завладяват София и я превърнаха от столица в свинарник с диви ***, псуващи, храчещи, смърдящи, високомерни невежества, които не умеят и добър ден да кажат, хвърлят си боклука от балконите и от колите, пият и повръщеат по улиците, говорят мръсотии, пикаят по ъглите, абе изобщо десетки години София приемаше селендурите, които сега казват, че София е село. ДЗа, пълно с тях
66
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз се радвам че със всеки изминал ден става все по зле.Иначе народа няма да се опомни никога да ИЗРИГНЕ И ДА измете тия продажници който съсипаха Държавата морала и цености който имахме
65
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако бях шофьор на автобуса щях да направя същото даже и по зле.Станал съм в 04ч да карам софиянци газарите почти не дават предимство на авто усите засичат ги и минават пред тях защото са по бавни нямам къде да сптъ и да обядвам като хората а ще ям само банички немога да пикая и да пуша а искат от мен бабичките сметка и се возят с карти за12лв цяла година
64
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Цената се определя от разходите за изпълняване на услугатаи и заложената печалба. Автобусите и дизела не ги интересува колко взимаме в БГ. Всички реват, че услугите не са европейски, но искат да плащат български цени. В тази реалност няма как да стане.
63
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
до 71. Какво разбираш под нормална цена за Мутроландски заплати? Тук в Саарбрюкен цената на вътрешно градският транспорт е 3 евро. Но в задачата се пита каква е заплатата на гражданите? При средна заплата от 2 500 евро цената на билета няма как да е по евтина. Също така се гледа и обслужването с какви автобуси ви возят. Тук в Саарбрюкен освен Мерцедес И Ман които са по на 5 години по стари няма. Блестят от чистота и комфорт. Зимата отоплени лятото охладени. Кога ще стане това и при вас?
62
1
 
12
 
! Отговори
Горан преди 8 месеца
До Анонимен 71: Какво значи нормална цена? Съпоставете стандарта на живот в България със така наречената нормална цена в една държава, която няма нищо общо със стандарта на живот в България. Преди да се пишат подобни безсмислени коментари, е добре да се поспрем за малко и да се вгледаме в реалността. При така наречената ви нормална цена на билет, много голяма част от хората ще трябва да работят само за да ходят на работа и за нищо друго.
61
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Работя от 10 години в междуградският транспорт в Саарбрюкен и обслужвам Саарландска област. Това ако се случи тук този шофер не само ще бъде уволнен и няма да има право да упражнява професията си до краят на живота си а й ще плати обезщетение на жената за обида. Но тук има държава и не се казва МУТРОЛАНДИЯ!
60
0
 
10
 
! Отговори
Горан преди 8 месеца
До Анонимен 63: Приятел, ако само си представим всички българи въоръжени с пистолети, колко българи ще останат живи на територията на държавата? Ето и от вчера: Двама приятели и то възрастни хора на 50 и 55 години - пиянска свада, брадва, труп.
59
2
 
8
 
! Отговори
1 преди 8 месеца
Градски автобус от село Мърчаево до Княжево...най-добре да се закрие тази линия и да се открие автобусна линия от Мърчаево до централна автогара, което е нормалната практика. В София не може да се оправи градския транспорт пък СКГТ поддържа некви извънградски линии...
58
1
 
8
 
! Отговори
Не без причина преди 8 месеца
Мафията, притежаваща фирмите на такситата има интерес от всякакви неуредици и скъпи билетчета в градския транспорт. Политиката на съсипване на едно има за цел облагодетелстване на друго...
57
0
 
40
 
! Отговори
Перник преди 8 месеца
Ще те сваля и Ще те тресна, ма - са пернишки любовни закачки към мадами...
56
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
***!

Убийте простака с мълчание и не падайте на нивото му.Който твърди,че жената заслужава подобно отношение значи още се намира в своето пещерно ниво на развитие.
55
48
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Жената трябва да се държи изкъсо. Това е заложено от природата и подсъзнателно дори самата жена има нужда мъжа да я командва. Затова ако третирате жената като равна, тя винаги ще намери някой "истински мъжага" вместо вас. Така че дръжте жените изкъсо
54
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За да се оправи държавата, трябва да се лее кръв, много кръв! Колкото и де е брутално, това е единственото решение. Представете си, че тук се носи свободно оръжие, да ли всеки ще се прави на голямата работа. Както е казал Ал Капоне, с добра дума и пистолет, ще стигнеш по далеч, от колкото само с добра дума!
53
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И колко евро плащат за тази услуга
52
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
58, ха познай защо не се отваря клипа? Звъннали са тук там някои хорица с положение за да отърват тоя бокклук. Връзкарство, бате.
51
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
57, Е, знам! По-се гордееш да си чо.банин като този шофьор!
50
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Клипа що не може да се отвори ?