София сутрин: Пръскат смески срещу леда по пътя

Обработват се участъци в "Подуяне", "Красно село" и Южната дъга
23 яну 2017 08:30,
6
София сутрин: Пръскат смески срещу леда по пътя
Снимка: архив, Булфото

Продължават обработките със смеси против заледяване на стръмни и рискови участъци в районите "Витоша", "Подуяне", "Красно село" и Южната дъга, съобщиха от Столичната община.

Призив към пешеходци и водачи - да са внимателни при своето придвижване в града, а на шофьорите да излизат на пътя само с добре оборудвани за зимата автомобили и да спазват дистанция.

Градският транспорт се движи нормално при зимни условия.

В кризисните центрове на общината са пренощували 201 човека.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малките улици не можело да чистят щото имало паркирани коли.А къде да паркираме?Има и техника с по малки размери но по лесно е че някой пречи.Към Калотина преди магазин Ситроен едната лента е затрупана със сняг от няколко дни не е валял такъв.Е там кой пречи да го изчистят?
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 3Нещата ще се оправят, ако общината започне да заплаща лечението и болничните на пребитите и почупените заради непочистените улици и като нарочно преградените със заледени снежни камари преходи на кръстовищата. И - ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ ОТ ОБЩИНСКИТЕ НАЧАЛНИЦИ - ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДО НАЙ-МАЛКИЯ. Позор е нормална януарска зима за нашия климатичен пояс да ни парализира и пребие. СРАМ, некадърни, безотговорни и алчни управници! СЛИЗАЙТЕ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ КОЛИ! ПЕША, КАТО НАС!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спирам да плащам данъци и такса смет към общината. нито тротоарите, нито малките улици са почистени. Не може да се паркира дори и на платениите места от заледени коловози. А ако случайно се пребориш и паркираш после няма излизане. Уважаеми снегопочиствачи, снега се чисти докато е сняг, а не когато замръзне и стане лед.
1
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълна комгерберастомилиционерска лъжа. Сол няма,но фандъчката ръси,с какво никой не знае.