Преливащи контейнери за смет на "Витошка". Къде ти?

Гребла, лопати... с пълна пара тече чистенето на снега
17
Преливащи контейнери за смет на "Витошка". Къде ти?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Сигнал на "Спаси София" за неизчистени контейнери в центъра на столицата. В интернет се появиха снимки на кофите за смет, преливащи от боклуци, които се смесват с топящия се сняг. Проверка на Bulgaria ON AIR обаче показа, че днес те са празни, макар и около тях да не блести от чистота.

Някои от отпадъците, като клони на дървета например, спадат към едрогабаритните, и за тях има отделен график на изнасяне, обясниха от Столичната община.

Междувременно на бул. "Витоша" с пълна сила тече изчистването на снега. Движението се извършва нормално, макар че и днес критики от страна на гражданите не липсваха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само Витошка да беше?!
12
0
 
3
 
! Отговори
Дзъ преди 7 години
София тъне в невиждана м ъ р с о т и я. Няма друга такава столица в Европа. *** т а е целогодишна. С миенето на бул. България и Солунска през април се изпълнява годишния план на концесионерите и това е... май при Вълка беше по- чисто
11
0
 
3
 
! Отговори
Ние от община Витоша преди 7 години
имаме рекорд. 32 дни без да бъде извозен *** от кофите по улиците в кв. "Радин дол", община Витоша, гр. София.Извозиха го на 30 декември, 2016г. за последно , след това кофите преливаха в продължение на целия месец януари и бяхме принудени да ходим с колите натоварени с *** до други квартали. Внезапно на 31 януари2017 мина камион за събиране и извози сметта. Сега гадаем дали следващото извозване ще е в последния ден на февруари.Никога повече Фандъкова, никога повече ГРОБ !
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е нали много я обичааме тая кметица, та чак 200 пъти я преизбираме?Кой ни е виновен - Светия Синод ли?Обикновена самоковска п.р.остакеса, насадена от Батман като той реши да оди по-нависоко. Те тва - мръсни улици,отвратително нискокачествени ремонти, пълна липса на строителен контрол, никаква архитектурна мисъл... *** народ - слаба и грозна държава. Да не се сърдим на никого - ние сме си виновни.Най-напред - защото замерваме кофите от разстояние с ***, вместо просто да го изхвърлим вътре
9
0
 
2
 
! Отговори
Отдел "Екология преди 7 години
Започвайте да подавате сигнали към отдел "Екология" към общините. В София са около 7-8 фирми за почистване частни. В договорите изобщо споменава ли се извозването на снега от тротоарите, какъв е капацитетът на тези им, имат ли необходимата техника за почистване? Защо не се мият улици с десетки години? Защо няма отдел зоополиция, която да следи за стопани непочистващи след кучетата си. Защо се позволява да има клошари, които да вадят *** от кофите и да стоят на тротоара. Не плащайте данъци.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Хасан"Тоя в средата е Бойко борисов, нали?"---Да-а! И аз го познах. :)
7
1
 
4
 
! Отговори
bai Ivan преди 7 години
Оставете ***. Никой ли не забеляза, че новонаредените павета вече са на вълни?
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кметицата е виновна че всеки хвърля където му падне,тези фасове и *** по снимките от небето ли падат!!!
5
5
 
4
 
! Отговори
човек от село преди 7 години
аз съм човек от село и представлявам 90% от обществото..какво ме интересува че витошка била в *** и били счупени лампите..едвам свързвам 2та края..витошка е измислица на боко тиквата той е виновен за витошка..само къде спряха трамвая ми..майтапа се аз съм много кореняк софианец (парчевич и самуил) тука живееме от крайно много време и ми е жал че боко тиквата измисли витошка за да намери занимание на богатите селяни да се разхождат лятото нагоре надолу като мухи без глави и да пърдът!!!
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
София е в окаяно състояние. Мръсно ама много мръсно, такъв не е бил никога този град. Сега най-добре лъснаха лъжите на кметицата. София не е мита от години, а някога са мили улиците всяка нощ за да може да има добър въздух. В днешни дни само се усвояват едни пари и това става все по видно.
3
2
 
8
 
! Отговори
Йосиф преди 7 години
Чекай малко Витошка да не е центъра на вселената..Кво от тва като са препълнени кофите и има клошари то в цела България е така..били счупени плочките на витошка еми кво от тва те училищата където учат децата падат покривите па вие за едни плочки пред витошката...ееееее....ама витошката сички я обичате лятото...сички дето дойдохте от село обичате първия слънчев ден на витошката целе зима чакахте само за тва..да се представите пред другите витошкаджии еиии селяни
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ги вече Прасешките медии да хвалят Картофка и грозната и *** истина за София лъсна с пълна сила.
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Къде ти?" е интересно изречение. Очаква се журналист да борави добре с езика, но уви. Това е всеки ден. За толкова време не се ли сети никой да ви ограмоти?