Драмата с парното: Окръжна болница мина на духалки

Здравното заведение се отоплява и с печки и климатици
9 фев 2017 14:20,
20
Драмата с парното: Окръжна болница мина на духалки
Кадър: "Нова телевизия"

Драмата с "Топлофикация" в София остави и Окръжна болница без парно и топла вода. В здравното заведение минаха на духалки, печки и климатици.

Причината е огромната авария, която държи на студено хиляди софиянци от неделя.

Още по темата

В болницата се опитват да се отопляват с климатици, духалки и на електрически печки. Кризисна ситуация още не е обявена.

Кметът на София Йорданка Фандъкова поиска прокуратурата да се заеме със случая, за да установи дали това е престъпна небрежност, или умишлен саботаж.

По-рано кметицата каза, че ще настоява всички абонати, които не са имали парно и топла вода 48 часа, да бъдат компенсирани.

Заради проблемите беше обявена и частична дървена ваканция. Оказа се обаче, че без топло са и класни стаи в райони, в които няма драма с парното.

Така например в столичното 31 училище в "Слатина" денят започнал с температура от 15 градуса. Наложило се директорът да намали часовете до по 30 минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей затова никаква вяра в "прогреса" няма да има и хората няма да повярват някой друг да се грижи за собственото им добруване. На вълка вратът му е дебел, защото сам си върши работата. Нека аз да си имам печка на дърва, пък нека да ми пука в какви схеми пак е влязла "Топлофикация". Съветвам всички българи да започнат да разчитат все по-малко на такива бандити и да се опитват да са самостоятелни. Иначе всеки път ще страдат заради грешките на шайка разбойници.
12
0
 
1
 
! Отговори
Соцялно слаб депутат преди 7 години
Зимата свьрши бе,закакво ви е парно?
11
0
 
3
 
! Отговори
АTAKICT преди 7 години
До Анонимен САМО ТОВА Е СПАСЕНИЕТО---РЕВОЛЮЦИЯ ПРИМАХВАНЕТО НА ЕДНА СИСТЕМА СТАВА САМО С РЕВОЛЮЦИЯ ДРУГ ПЪТ НЯМА
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герджиков,няма ли да предложиш на шефа на "Топлофикация" да го д.ха,писна ни вече.
9
0
 
13
 
! Отговори
В. преди 7 години
А някой да се е погрижил през десетилетията назад за всички тиясъоръжения, които само ползваме, да се поддържат и ремонтират?
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фъндъкова,права си,саботаж е.Герберугите саботират,за да ни покажат,че без тях не можем.Ама можем си,бе.Даже ни е много добре като не ви виждаме всеки ден по всички телевизии.Толкова ни е спокойно.А за студеното шефа на "Топлофикация" да си подава оставката или да му я подадат.
7
0
 
3
 
! Отговори
към 3 преди 7 години
Това си го повтарям нащем, когато загася ламБата, прехапъл завивката и вперил поглед в Топлоносителя, полюшвайки се напред-назад!
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На некадърницата все заговори и саботажи й се привиждат. Също като на шефа й.
5
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И как ще разберете,че няма да ви начисляват суми за този период,като сметките ви са прогнозни?Накрая при изравнителните,пак ще си платите,защото никой не може да разгадае сметките на "Топлофикация".А ако не си платите.ще ви осъдят,защото има закон,който е изцяло в тяхна полза,не във ваша.Вие нямате права,само задължения.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кметът на София Йорданка Фандъкова поиска прокуратурата да се заеме със случая, за да установи дали това е престъпна небрежност, или умишлен саботаж.Путин! Путин саботира българската еворатлантическа демокрация!
3
2
 
26
 
! Отговори
тея омагьосват преди 7 години
Скъпо е ама е едно! Едно, ама не работи! Не работи, ама плащаш! Плащаш, ама си на ток! На ток си, ама и за парно плащаш! Плащаш, ама е скъпо! Скъпо е.....
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предлагам същото на шефа на Топлофикация,ама не аз на него,а той на мене.
1
3
 
14
 
! Отговори
копирано преди 7 години
Не се бойте бе - изпълнителният директор на Топлофикация София ГеоргиБеловски обясни, че хората ще бъдат компенсирани - за времето, когато не е имало топлоподаване, няма да бъдат начислявани суми.Разбрахте ли - 'Топлото' е толкова щедро към нас - няма да ни караме да плащаме (ама само сега) за студеното! Иначе си плащаме де. Малко ама от сърце както се казва! Тези *** са за затвора всичките.