КЕВР ще наказва за топлото, ако намери нарушения

Назначена е проверка по заповед на Иван Иванов
10 фев 2017 19:42, Петя Славова
9
КЕВР ще наказва за топлото, ако намери нарушения
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Извънредна проверка на "Топлофикация София" ЕАД назначи КЕВР. Поводът е възникналата авария, която остави множество квартали в сторицата без парно и топла вода. Хората недоволстваха, заради недостатъчната информация около проблема.

Още по темата

Проверката е със заповед на председателя на КЕВР доц. Иван Иванов и ще се опита да установи "налице ли са нарушения на издадената на дружеството лицензия за пренос на топлинна енергия, както и на лицензията за дейността производство на електрическа и топлинна енергия", пишат от КЕВР.

След приключване на проверката в „Топлофикация София“ ЕАД ще бъде изготвен доклад по реда на Закона за енергетиката, резултатите от който ще бъдат обявени от Комисията.

При установени нарушения на лицензионните задължения от страна на дружеството, КЕВР ще предприеме предвидените в Закона за енергетиката административно-наказателни и принудителни административни мерки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Заслужаваме си всичк преди 7 години
Ние пишем ли пишем по форумите, скрити в домовете си, на топло или студено, гладни или не съвсем, а румънците в това време правят това, което трябва да прави един достоен народ!
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КЕВР ще наказва, АКО намери нарушения. Ясно ви е, нали? Гарван гарвану око не вади, казал го е най-добре народът. А Мая Манолова каза, че никой от тези, които имат власт, ни КЕВР, ни милите ни депутати, не застават на страната на поробените кленти на Топлофикация, въпреки вопиющите нарушения на правата им. За какво говори това? За обвързаности, меко казано, а иначе- за корупция отгоре додолу.
6
0
 
1
 
! Отговори
Срок на експлоатаци преди 7 години
ВСИЧКИ ХИДРАВЛИЧНИ И ТЕРМИЧНИ СИСТЕМИ В БЪЛГАРИЯ СА КОНТРОЛИРАНИ ОТ ДЪРЖАВЕН КОНТРОЛЕН ОРГАН ПРИ ПРОЕКТИРАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ.Реално как "Топлофикация-София и Дойче веле ни манипулират понеже:- водата "не тръгва назад поради гравитация" по простата причина, че топлофикационните тръби работят в хидравлично затворена система изцяло запълнена с вода.Вероятно автора на статията е останал на прогимназиалното ниво със задачите за "Резервоара и двете тръби" от известния сборник задачи на Мънков.- значи вече е ясно че водата не тръгва на никъде- тя остава неподвижна в топлофикационните тръби при
5
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Аз ще наказвам за студеното, всички сте виновни
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде да познаем от един път, ще намерят ли нарушения или не? Твърдо го казвам, няма да намерят!!
3
1
 
8
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Назначават проверка ,а кой да провери КЕВР всички са лобисти на енергийната мафия ,а "Топлофикация" храни цели тумби от безскрупулни съдии и адвокати как да се очаква да хапят ръката която ги храни.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те пък едни наказания? Една седмица без интернет три дни без джобни.
1
0
 
7
 
! Отговори
Тончик Харитончик преди 7 години
Този Иван Иванов много хубаво наказва! С белезници и камшик, строго..., мммм, много хубаво наказва!