Ура! Пуснаха парното в източните софийски квартали

Обещават до обяд топлото да стигне до високите им части
14
Ура! Пуснаха парното в източните софийски квартали
Снимка: архив, БулФото

Топлоподаването към засегнатите от аварията на магистралния топлопровод на бул. "Цариградско шосе" квартали в София беше възстановено през изминалата нощ, съобщиха от "Топлофикация".

Още по темата

Това са "Младост"-1, 1А, 2, 3 и 4, "Студентски град", "Витоша", "Дървеница", "Мусагеница", "Малинова долина".

До днес на обяд отоплението ще бъде нормализирано и към сградите във високите части на кварталите "Младост"-4 и "Студентски град".

Отстранен е пробивът, който беше открит вчера следобед в кв. "Изток" и отоплението на засегнатите клиенти беше възстановено още преди полунощ. Към 07.00 часа няма аварии по топлопреносната мрежа в столицата, съобщават още от дружеството.

Вчера столичният кмет Йорданка Фандъкова поиска прокуратурата да разследва аварията, след която хиляди абонати бяха лишени от парно за различен период от време.

Домакинствата могат да потърсят и правата си, като поискат неустойка от "Топлофикация", ако повече от 48 часа са останали без парно.

Няма точна сума, дължима на всеки абонат при подобни инциденти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Barekov Times преди 7 години
Kolko procenta vi pusnah parnoto?! 1 procent, 2..2,29 procenta?! Za kolko sekundi?
12
0
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 7 години
Не знаете ли че Радев ви спря парното, ама лично. А да и БСП прави саботажи, за да гласувате за тях...Еййй, много е паднало нивото на троловете, вече и логично изречение трудно връзват. Май парите са намалели и само това ниво могат да си позволят герберите. Смях...ама не е смешно, тъжно е!
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 7Ето я новата опорна точка на г-жа Лъжа . За нейните терористични акции сега Борисов и е виновен . Въпреки всичко Софиянци няма да гласуват за БСП. Капиш червено каскетче .
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До месараТерористите от БКП-БСП спретнаха една партизанска акция с парното и тока за да гласуваме за тях . Ами те утре могат и в лагери да ни вкарват заради гласуването . Такава долна и антибългарска партия няма в целия свят .
9
3
 
5
 
! Отговори
месара преди 7 години
всички пострадали от тая " авария " са поканени на празненство пред партийните клубове на бсп - лично другарката *** ще обяснява причините за " аварията " - ще се раздават безплатно кюфтета и напитки , ще има танци и закачки ! а да , и подписи в подкрепа за бсп !!!
8
0
 
10
 
! Отговори
silence преди 7 години
Ако ще имитирате журналистика,изредете всички пострадали райони и напишете къде НАИСТИНА има вода или парно,или и двете. Защото в момента изобщо не се справяте. Това,че посещаваме сайта,не значи,че не се излагате непрекъснато. Просто сте по-назад в класацията ...
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лъжливата *** да дойде да види как от 3 дена наистина нямаме парно в Гео Милев да не й порасне носа до телевизионната кула.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 2005-та година, когато Бойко Борисов стана кмет на София, ГЕРБ източва Топлофикация и пари за поддръжка няма, а авариите ще стават все повече. Нищо не е вечно и без поддръжка не може.
5
0
 
6
 
! Отговори
Аз преди 7 години
От снощи в Ст. град има топла вода, но не и парно.
4
1
 
10
 
! Отговори
Един от там преди 7 години
А има ли как да го спрат за винаги?
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То само с гепене и назначаване на герберски калинки не става! Така за 10 години управление на гробарите, те загробиха топлото. И Видимите резултати изскочиха. Хаос, неумение, незнаене, липса на подготовка и специалисти. И лъжи придружени от паника и непознаване на системата. Очакваше се, защото да назначаваш свои хора за тлъсти заплати но без познания е характерно за гробарите. Резултатите определено са видими а и се усещат.
2
1
 
15
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Ура ще викаме когато фандъчката и другите крадливи общинари си заминат от тия нищо не става без значение от коя партия са.
1
0
 
18
 
! Отговори
az преди 7 години
В някои части на Гео Милев още няма, нищо, че съобщиха, че е пуснато навсякъде...