Близки и приятели си взеха последно сбогом с Роро

Траурната церемония се състоя в храм "Света София"
27 фев 2017 16:30,
12

 Изпратиха Роро с аплодисменти.  Снимка: Булфото


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
7
 
! Отговори
Цветелина преди 7 години
Абе, хора, как не ви е срам да говорите такива неща. Няма значение дали е харесвал мъже или жени, дали е бил грозен или красив... На вас не ви пука, щото сте безчувствени явно, но за близките това е ужасно. От личен опит знам, че е много тежко, особено когато е внезапно и неочаквано. Нека почива в мир човека и дано журналистите спрат да тъпчат на тази тема. Бъдете малко по-добри !
9
0
 
1
 
! Отговори
Димитър Борисов преди 7 години
След като ще се прави разклонение на трети лъч на метрото към Арена Армеец до Де Мол; то по-добре ще бъде да се продължи още една спирка до изложбения център. След като премине метро станция на лъч 1 и направи връзка с нея, ще бъде в близост до Софийското сити и изложбената зала. Някога от тази последна метростанция може да се продължи метрото към Гурубляне и Панчарево. Летището може да бъде прекопано под пистата и да се свърже с кв. Левски до последната станция на 3 метролъч. 28.2.2017
8
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свещениците имат ли право да опъват хомосексуалисти след като църквата ги отрича и ги заклеймява? Не се заяждам, просто ми е интересно.
7
6
 
11
 
! Отговори
Аз преди 7 години
починаха двама човека един спортист колоездач и един обратен. Медиите се надпреварваха да отразят смъртта на обратния а спортиста само с няколко реда. Е тема такава държава
6
9
 
23
 
! Отговори
д преди 7 години
Има нещо сбъркано в София на Иван Костовизма.Не може да те изпращат с аплодисменти .Умира един човек бе не е театър ,не е гладиаторска битка.
5
1
 
24
 
! Отговори
dyu преди 7 години
С такива приятели врагове не ти трябват..........
4
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля че вече малко се прекалява с отразяването на смъртта на Роро. Ужасно е че е починал, отразено беше няколко пъти в тази медия, но всичките тези снимки са абсолютно ненужни. Допълнително той не е дори публична личност че да се шуми толкова много...а за смъртта на един от най-добрите ни колоездачи Мартин Гачев само беше споменато...да почиват в мир и двамата!
3
1
 
34
 
! Отговори
Стършел преди 7 години
цяла плеада от лицемери!
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Svadbi pigrebenia agenti popove ujas
1
4
 
52
 
! Отговори
Сократис преди 7 години
На кого бяха нужни толкова снимки на лица от телевизиите и то повтарящи се по няколко пъти...траурна церемония ли се отразява или някакво светско парти...защо не дадохте поне покойника както си му е реда или щеше да травмира чувствителния читател...Следователно абсолютно ненужна информация,която вместо да събуди съчувствие и добри спомени към покойника,ще предизвика клюки и коментари към присъстващите...Обезличихте дори и погребенията!