Заплахи, закани... Директорката на Йоан – неоткриваема

Снощи тя разпространи отворено писмо до медиите
27 фев 2017 14:44,
39
Заплахи, закани... Директорката на Йоан – неоткриваема

И днес директорката на частната гимназия "Езиков свят", в която е учил обвинения за убийството в Борисовата градина Йоан, не беше в училището, показа наша проверка.

Още по темата

Василка Николова може да бъде подведена под наказателна отговорност за това че тя и колегите ѝ са премълчали подозренията си, че един от учениците им е вероятният извършител на престъплението отпреди две години.

Късно снощи Василка Николова разпространи през БТА отворено писмо до медиите. В него тя изтъква, че заедно с колегите си и учениците са "намесени по недопустим начин от всички медии в случая с убийството на Георги Игнатов и воденото в тази връзка разследване".

В петък лично съдия от Софийския градски съд разкри, че има показания, според които в цялото училище се е говорело, че Йоан Матев е момчето от записите на МВР, разпространени веднага след убийството на 15-годишния Георги.

Днес Bulgaria ON AIR потърси директорката на частното училище, за да разберем вярно ли е това. Ето как посрещнаха екипа:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
остава да каже,че е вярно,че са го прикривали.
30
0
 
6
 
! Отговори
ами преди 7 години
как да не се сещате къде е ,при пластичния хирург ,да си промени физиономията ,че така са я разкрили, естественно не с директорската заплата а с парите за мълчанието,сега като стане холивудка идете я търсете от агата кристи
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Василка Николова, ако обича да даде изявление. Пък после, който иска да я опровергае.
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая мазна нагаждачка сега попадна в цайтнот....
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най,-вероятно и директорката ще е подсъдима затова, че е възпрепятствала правосъдието.
26
0
 
17
 
! Отговори
Пурко преди 7 години
Щом цяло училище си говори за едно публично убийство а година и половина нито медиите нито полицията не научават нищо и переодично пускат инфо как това е "студено дело" е много тъжно значи че нито полицията нито меедиите работят. Едните гледат как да спират за всеки ъгъл с цел подкуп а дръгите следят под луп аживота на всички жълти токсични отпадъци. Медии вземете се в ръце докато в време, че пожълтяхте като малки патета (ама пък ви харесва и отива) за полицията е безнадежно те са държавни служи
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименИменно. Не можеш да съдиш някой за "подозрение". Прокуратурата се чувства толкова безсилна, че вече треска я тресе.
24
0
 
12
 
! Отговори
до школото! преди 7 години
Всички на борсата, директорката да ги води да метат улиците, а преминаващите да ги заплюват!
23
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прилича малко на Маман от Тв шоуто Гос......
22
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тия от това умилище много ги бива да се укриват. Питайте колегите и учениците къде е директорката, те знаят, но не искат да съобщат.
21
0
 
30
 
! Отговори
Белене преди 7 години
Всички ученици и учители от частната гимназия Езиков свят, които са разпознали убиеца и с мълчанието си са го прикривали, трябва да бъдат съдени. След това, МВР да отвори отново лагера на остров Белене, и цялата тази *** да бъде изпратена там. Доживотно.
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това е практически недоказуемо: " ...тя и колегите ѝ са премълчали подозренията си ..." стига вече с "новини".
19
0
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая бабушкера ли е директорката бе? хаха не се учудвам, че така е постъпила. Сега ще си трайка вкъщи и ще си взема отпуски и болнични с надеждата работата да се позабрави. Само съд за такива. И тя ще ми учи деца?!
18
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В ЧАСТНИТЕ УЧИЛИЩА Е ПРАКТИКА ДА СЕ ПРИКРИВАТ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ И ИНЦИДЕНТИ.ЗА ДА НЕ СЕ ЯДОСА НЯКОЙ РОДИТЕЛ ДЕЦАТА СЕ ОБУЧАВАТ ДА ПРЕМЪЛЧАВАТ ВСИЧКО КОЕТО СТАВА В УЧИЛИЩЕ.МОИТЕ БЛИЗНАЦИ СА БИЛИ В ТАКОВА УЧИЛИЩЕ И НА ВТОРАТА ГОДИНА ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ГИ ПРЕМЕСТИХ В ДЪРЖАВНО.
17
0
 
66
 
! Отговори
Бай преди 7 години
Възпрепятстване на разследване му казват на това
16
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За толкова пари дето смъква от мамините синчета, поне да си беше изрязала брадавиците. Отврат!
15
0
 
74
 
! Отговори
Квазимодов преди 7 години
Господи,каква физическа и мозъчна уродливост лъха от тази персона."Държавният съд" ще и е малко.Каква ирония на зовящата се учител и педагог!!
14
3
 
38
 
! Отговори
Суперизвратеняк преди 7 години
Хубава жена...
13
0
 
50
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
В затвора имат нужда от педагози. За там ще върши работа. Като допълнителен СИП ще бъде как да се укриват доказателства, т.е ползата ще е двойна за пандизчиите.
12
1
 
89
 
! Отговори
bb преди 7 години
Забелязали сте че в цивилизованите държави престъпниците се разкайват, а тука го удрят на дървеж. Тази *** е укрила убийство и вместо да и сложат веднага белезниците, тя щяла да съди "клеветниците". Е, не е истина просто