Вижте къде няма да има вода в София на 1 март

Причината - ремонтни дейности, осигурени са водоноски
0
Вижте къде няма да има вода в София на 1 март
Снимка: Софийска вода

На 1 март 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения добл. 474 и 480 жк. „Младост“ 4, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Околовръстен път“, ул. „Проф. Александър Танев“, ул. „Самара“, ул. „Без име“ – между бл. 440 и магазин „Билла“, ул. „Бизнес парк София“, ул. „Околовръстен път“ №258, №260, №262

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред магазин „Билла“ и до бл. 476. 

На 1 март 2017 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Леденика“ кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Грудово“, ул. „Янко Бакалов“, ул. „Равнец“, ул. „Латин Борисов Колев“, бивш стопански двор на ул. „Доло“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Спортист“ ъгъла с ул. „Любимец“. 
На 1 март 2017 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гюешево“ жк. „Сердика“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Гюешево“ от бул. „Акад. Иван Евстатиев Гешов“ до ул. „Ген. Цончев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гюешево“ ъгъла с ул. „Никопол“. 

На 1 март 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Баба Тонка“ кв. „Васил Левски“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Баба Тонка“ от ул. „Дунавски лебед“ до бул. „Ботевградско шосе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Баба Тонка“№31. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари