Един англичанин в "Люлин": Бях ограбен, бит и ритан!

Марк Конър е нападнат пред заведение в столичния квартал
Обновена: 10 мар 2017 14:41 | 10 мар 2017 14:33,
79
Един англичанин в "Люлин": Бях ограбен, бит и ритан!
Снимка: Flickr.com

50-годишен британски поданик е пребит и ограбен преди два дни пред заведение в столичния квартал "Люлин".

Марк Конър е в страната ни от 10 години и търгува с имоти.

В деня на нападението Марк е сключил сделка за продажба на два гаража в Заложна къща. Новите собственици са искали да получат ключовете и са уговорили да се срещнат вечерта. След срещата британецът е отишъл в близко заведение в района. Малко след като излязъл бил нападнат от клиенти на заведението.

"Продадох тук едни имоти в тази сграда и няколко часа по-късно бях нападнат, ограбен, бит и ритан, даже ме душиха", споделя Марк пред Нова тв.

"Започнаха да ме бият, да ме притискат и ме събориха на земята, започнаха да ме ритат. Жената, която работеше в заведението излезе навън и наблюдаваше, и викаше: "Хайде, още!". Имах малка чантичка с документи и парите. Те ми взеха абсолютно всичко, дори и коженото яке", допълва той.

Марк Конът успява да избяга и да помоли съседи да се обадят на полицията. Нападателите му обаче успели да избягат.

На следващия ден Марк отива в полицията. Не е разпитан, защото нямало преводач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
3
 
! Отговори
Англофоб преди 7 години
Той човека си търсил пълна програма в България, пък то само го преджобили и понаритали. Както се отнасяте към нашите сънародници на гнусния ви остров, така ще се отнасяме към вас. Айде BREXIT от тука, засега само с шутове, после ще помислим как да ви създадем постоянни кошмари - нали ние и румънците ви пречим най-много, трябва да си заслужим "славата".
66
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това нещо наречено Марк се разхождаше със спрей,пръскаше по хора и домашни любимци безпричинно.В района има много блокове и градинки ,оживено е.Незнам защо само не се спомена че в него са намерени 2 спрей и две електрошокови палки.Писна ми някакви англичанчета и др.да идват и да "дерибействат"в мойта страна и наглостта той да се изкарва жертва.
65
1
 
15
 
! Отговори
Люлин 3 преди 7 години
От 10 години живее в България и не говори български!? Само да спомена, че този си е редовен "контингент" на 9-то РПУ в Люлин...
64
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом в МВР-то не говорят инглиша,да беха викнали дете от близката детска градина,всички хлапета го учат.Да не говориме за гимназисти и студенти.
63
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БИТИЯТ ВИНАГИ СЕ ХВАЛИ, ЧЕ СА ГО БИЛИ, АМА ВИНАГИ МЪЛЧИ ЗА ДРУГОТО.
62
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МАЛКО МУ Е БИЛО. ДА СИ ТРЪТВА ЗА АНГЛИЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ГО ПОВТОРЯТ.
61
1
 
22
 
! Отговори
pitanka преди 7 години
тази "статия"е върха на тъпотията!! Живее в България от 10 години и продава имоти?? На какъв език говори с клиентите си? Гаражи в Люлин се продават само на англоговорящи?? Що за сделка е "през заложна къща с пари кеш"?? Собственост без нотариални актове как точно се прехвърля? Този направо си е бандит и е за пандиза!!!
60
2
 
26
 
! Отговори
Бау преди 7 години
викаше: "Хайде, още!", "Не е разпитан, защото нямало преводач." Тези двете малко си противоречат ... Ако е от 10 години тук, знае български със сигурност.
59
5
 
10
 
! Отговори
DARK преди 7 години
До мдаЕ явно не помниш да са ти разбивали носа , да са ти взимали 300-те лева за баничка за деня.Да са ти вадили пистолет за 2лв.И да са ти скачали щото си от еди кой си микрорайон!Да добавя оферта от един познат от съседния блок "Брат всеки малък вече има GSM , аре вечерта до Торнадо да ги дебнеме и да им ги взимаме!" . Ми не мерси пич не ми се лежи за скапана Nokia 3310.Така , че тебе явно мама те е съблюдавала докато си си играел щото мене нямаше кой да ме съблюдава.
58
1
 
15
 
! Отговори
ЛЛл преди 7 години
Обичам такива заглавия. Ако беше друга част на София, заглавието щеше да е "Един англичанин в България". Обаче друго си е да сложиш Люлин. После от къде идва славата на кварталите? Еми ей от такива гръмки статии. Полицейската статистика друго говори, ама не очаквам заглавие със споменат Лозенец вътре.
57
10
 
4
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
да се пръждосва, няма нужда от услуги
56
5
 
8
 
! Отговори
bigpick преди 7 години
За 10г трябваше да научи как са нещата тук и малко български. Пък той научил само " Ела, Вълчо, изяж ме" ! Пак като не са го опраскали добре. Или не си признава.
55
11
 
3
 
! Отговори
Turchin преди 7 години
Ey bulgari kskvo stava nikoy ne govory may 2 ezik da doyda da vi pomogna a ili izvikayte ayseto sigurno ste biligvistka pone......
54
3
 
13
 
! Отговори
мда преди 7 години
Чета разни коментари за "Люлин" и си спомням как години наред когато бяхем малки сме си играли по улиците на този "страшен квартал" хахаах.
53
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марк Конър, оплачи се на арменския митрополит Ксенофобян Брекзитян!
52
0
 
15
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Заложна къща!
51
1
 
34
 
! Отговори
Банкерче преди 7 години
Явно човека не знае, че преводи над 10 х. се правят само по банков път. Какво е това пари в брой. Те във Великобритания все едно в брой си плащат. Има нещо нередно в цялата сделка. Кой продава на заложна къща ? Дали пък не се е опитал да скрие продажбата, за да не плаща данъци ? И как се прехвърля имущество без нотариус ?
50
4
 
12
 
! Отговори
ф преди 7 години
а като го и нататаковаха не казва...само го крали и били:))
49
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хахахаааа... продавал бил два гаража на заложна къща! Само това е достатъчно :)
48
3
 
12
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
Е той за 10 години не е ли разбрал че живее на територия!? Каквито са характерни с отсъствие на полиция, правосъдие и върлуващи всякакви видови престъпност!!