Огън обхвана бившата чалготека "Син Сити"

Все още няма яснота каква е причината за пожара
Обновена: 26 мар 2017 16:18 | 26 мар 2017 16:09, Александър Попов
23

Пожар обхвана бившата чалготека "Син Сити" на пл. "Възраждане" в столицата. Десетки потребители пуснаха видеа в социалните мрежи, които показват горящата сграда на метри от СДВР.

Пожарникари са на място и са локализирали огъня, а полицията е отцепила движението.

Все още няма яснота каква е причината за пожара. След като наемателите на "Син Сити" напуснаха в сградата не функционира нищо. Слуховете бяха, че там ще се строи хотел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: пожарСин Сити
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Спокойно,ще има още такива пожари,червените продължават да ни водят към ...някакво си бъдеще.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре хотел, отколкото клошарска занемарена сграда или чалготека! А относно киното- не е като в България да няма кина, при това модерни и излъчващи няколкото български филма, които се правят годишно.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Мястото" някога беше читалище. Но затуй пък "демокрацията" го обърна на мутренско-чалгаджийски вертеп.С новото си именце просто си плачеше да гори в адски пламъци, да ме прощава Господ.
18
1
 
5
 
! Отговори
Съдба преди 7 години
Такава е съдбата на греха. Такава ще е съдбата и на днес.бг
17
1
 
7
 
! Отговори
ТЮТЮН преди 7 години
НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ Е ИЗПРАТИЛ КЛОШАРА ДА ГО ЗАПАЛИ В ПЛОВДИВ СА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ПО ПАЛЕНЕ НА ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА ПО 4 НАВЕДНЪЖ .
16
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано това символично да е края на чалгата в България!
15
0
 
21
 
! Отговори
-------------------- преди 7 години
Собственикът й искаше да я събаря и да строи на нейно място нещо друго, по-голямо, но го спряха! Сградата е обявена за обект на културата или е в такъв процес....И хоп, пожар..... :D :D :D
14
0
 
11
 
! Отговори
краси преди 7 години
Всяка сутрин минавам от там.Входа от дни е разбит.Всичко навътре беше в ***.Неприятна миризма се носи отвътре.
13
1
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Ако имаше читави разследващи, би трябвлоа веднага да направят справко чия собственост е бившата "мека" на чалгата! Обикновенно /за България/ в основата на такива "спонтанни" от нищото пожари стоят мераци за строеж!
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подобно но Содом и Гомора започва унищожаването на пакварата у нас.
11
0
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до 8 Вярно е....миналото лято опожариха дърветата над Слънчев Бряг и изрязаха дърветата и започнаха да строят на тяхно място хотел.
10
0
 
3
 
! Отговори
Airodi преди 7 години
Ima li pone voda tam?
9
6
 
12
 
! Отговори
Дано да е на кадем преди 7 години
Дано това да е предзнаменование, че както храма на чалгата си отива, така си отива и главния опростачител, поробител, убиец и продажник на нацията - агент Буда, мутрата, тиквата и т.н. гальовни имена с които го дари благодарния народ в чест на всичко, което стори за него...
8
0
 
32
 
! Отговори
Nona преди 7 години
Някой разчиства терен за нов строеж
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 3 Това беше не само кино, а Профсъюзен дом на културата. Строен е преди 09.09.1944 с пари на Профсъюзите.
6
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес Син Сити, утре България
5
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
така се прави със стари сгради, паметници на културата, за да е по-лесно после издаване на разрешителнтоо за нов строеж
4
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За този пожар -ами отдавна се знае, че там ще се строи нещо друго. Събарянето на толкова голяма сграда и след това извозването на бок_лука ще струва доста пари, сумата може да достигне и един милион.Но ако се случи пожар, теренът ще се разчисти от самосебе си, а виновен ще се окаже някой клошар.Само не ми е ясно защо пожарът се "случи" посред бял ден. През нощта сигурно щеше да изгори по-голяма част от сградата и собственикът щеше да има по-малко разходи по разчистването на отломките.
3
1
 
35
 
! Отговори
Софиянци се гневяха, преди 7 години
че полицията търпи паркирана кола да пречи на трамвая и защото постоянно се споменаваше, че там почти всяка вечер пиянстват поне по няколко субекта, уж издирвани от МВР. На запитвания, защо не ги залавят, поредният интервюиран офицер отговаря, че трябвало да блокират района, а това се правело само при военно положение(?!) Про_сти_чки, разпасани диванета се правеха там на велики, после ги отстрелваха един по един, след като са ги използвали по предназначение. Повечето от тях отдавна вече ги няма.
2
1
 
37
 
! Отговори
Това е бившето кино преди 7 години
"Г.Димитров" на пл."Възраждане". Не знам дали тази сграда я е имало преди 09.09.1944 или е построена след това. Но софиянци си я знаят като бивше кино и средище на други културни мероприятия.Чалготека стана след 1989. И срещу това никой нямаше да възроптае, има хора, които обичат тази музика, а повечето кина вече не се пълнеха. Възмущението дойде от това, че самозабравили се про_сти и доскоро бедни момчета паркираха джиповете си /втора употреба/ направо на релсите и трамваят не можеше да мине.