Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" предприема ремонтни дейности
Обновена: 28 мар 2017 10:55 | 28 мар 2017 10:52,
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

На 29 март 2017 г. (сряда), във връзка с изграждане на шахта на измервателно устройство и монтаж на спирателни кранове в с. Световрачене, община "Нови Искър", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на с. Световрачене и с. Негован.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: с. Световрачене и с. Негован - на площада.
 
На 29 март 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и подмяна на пожарен хидрант на ул. "Хайдушка поляна", жк. "Лагера", се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Хайдушка поляна" от ул. "Житница" до ул. "Христо Матов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Хайдушка поляна", ъгъла с ул. "Балчик".
 
На 29 март 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 15, жк. "Зона Б-19", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бл. 15 и бл. 16.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Д-р Калинков" бл. 15. 

На 29 март 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на уличен водопровод по ул. "Пражка пролет", кв. "Фондови жилища", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Памир", ул. "Пражка пролет", ул. "Подполковник Калитин", ул. "Ген. Георги Тодоров", бл. 205, бл. 6А вх. А, бл. 217 вх. Г, бл. 209А, бл. 211, Трамвайно депо "Надежда"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Пражка пролет", ъгъла с ул. "Иван Ѝосифов".
 
На 29 март 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Хемус", жк. "Гео Милев", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Хемус" от ул. "Симеонов век" до ул. "Светлоструй", ул. "Калина Малина", ул. "Разлъка", ул. "Горазд".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес ул. "Хемус", ъгъла с ул. "Горазд". 

На 29 март 2017 г.(сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение и монтаж на пожарен хидрант на ул. "Николай Лилиев", жк. "Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 18:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул."Николай Лилиев" от ул. "Вежен" до бул. "Черни връх" и ул. "Бреза"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Николай Лилиев" №10. 

На 29 март 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Ангел Маджаров" кв. "Челопечене", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Ангел Маджаров", ул. "Лъката", ул."Стари Искър", ул."Челопешко шосе".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Ангел Маджаров", срещу училището. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон -  0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари