Отровени дървета из кв. "Младост". Случайност? Едва ли!

Репортаж на телевизия Bulgaria ON AIR
11 апр 2017 18:45, Анисия Иванова
24

Дървета в столичния квартал "Младост“ осъмнаха залети. Жителите на квартала почистиха дръвчетата пред домовете си, но не знаят кой и с какво е залял пръстта около тях. Историята разказват Иван Иванов и операторът Ангел Пешков от Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЗасаждаме. Само че няма равенство между един отнет живот и десет нови, несравними са.
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Замисли се, дали и колко от тях ще оцелеят в такава среда? Сложи в сметката и едни 40-50 години, докато фиданките станаат големи, силни и здрави дъревата.
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гадна история, но решението е лесно - взимайте лопатите и посадете по десет дръвчета за всяко умъртвено. Никой не може да ви спре.
16
9
 
1
 
! Отговори
Лилит преди 7 години
Интересно, всички се възмущават от "отровени" дървета, но никой не споменава за залесени или разкрасени градинки, изградени съгласно разпоредбите на ЗУТ, и отговарящи на наредбите на общините.Очевидно е за всички нас, че доброто и полезно старо нито ценим и ползваме, нито пазим. Но поне какво ново, съобразено с нашите разбирания и способности постигнахме?Кучета припикали някакъв храст- ми т'ва им е работата, ограда за такава защита е сумарно 20 лева.
15
2
 
17
 
! Отговори
до Димо преди 7 години
Основателят на ГЕРБ преди не беше ли кмет на София?
14
4
 
21
 
! Отговори
кв. ЛОЗЕНЕЦ преди 7 години
Ей Младост ,много строене трябва да падне докато стигнете нашата гъстота.Ние не се виждаме между блоковете,ние се докосваме.Спасение няма,само хабене на нерви.
13
24
 
11
 
! Отговори
Димо преди 7 години
Герб ли бетонира морето бе плюващи. Геррб ли направи квартал Лозенец презастроена джунгла. Онези от онова време са тези които още дърпат конците.Презастрояването не започна през 2010 .Аз съм на 69 и не ме интересува нитоГерб нито Мерб.Виждам какво става последните 30 години и разбирам че тия които ,,"бяха пак ,,са"А вие малките си имате отдушник Герб,или пък ви се плаща.Нещастно поколение.
12
0
 
24
 
! Отговори
nkavrakov преди 7 години
Квартал Младост от спалнята на София се превърна в квартала на ужасите.
11
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви ГЕРБ, какви пет стотинки. Нали натискахте за великата си кметица, а сега се оплачете на нея, нали много ви защитаваше.Глупости отново и отново.
10
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе защо има толкова много *** в тази държава :((( Посадихме с майка ми храстчета, борче и други неща пред блока и за няма и 1 година едното храстче е откъснато, друго опикано от кучета, борчето е със счупен връх и има цигарени фасове и чашки хвърлени.
9
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цяла София знае, че строителните фирми се отчитат на герб, хайде стига ни правихте на луди! Една поляна не остана неасфалтирана, не се наядоха Бойко и компания
8
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Строителната мафия и герб с едно също нещо. Сега ще станат още по- нагли, нали власта опъва чадър над тях
7
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко Методиев Борисов продаде на турците най-апетитният парцел в Младост на мястото на Аско Деница.
6
2
 
34
 
! Отговори
квазимодко преди 7 години
Фандъчка знае да не се прави на две стинки!
5
4
 
23
 
! Отговори
tot преди 7 години
Номер 2, ти си страшна работа - сигурно щеше да подкрепиш строителството на плавателен канал в София навремето - какво му е *** - щеше да се мери града ни с Будапеща и Виена. А истината е, че тоя който е отровил дърветата заслужава два пъти повече камшика на голо от оня отрязал краката на кучето еди кое си...Факт - дърветата са важни.
4
27
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А забелязали ли сте, че в нормалните страни и градове няма "дървета" по градовете? Дърветата падат, убиват хора, коли и деца, привличат вредители и насекоми, а и ползите им за выздуха са по-скоро недоказана хипотеза. Естествено обаче в *** дырвета на всяка крачка и улица?!---А и няма доказателства, че Земята е кръгла.
3
1
 
50
 
! Отговори
анонимко преди 7 години
Пречат на някой,който ще строи на това място,в бъдеще.
2
66
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А забелязали ли сте, че в нормалните страни и градове няма "дървета" по градовете? Дърветата падат, убиват хора, коли и деца, привличат вредители и насекоми, а и ползите им за выздуха са по-скоро недоказана хипотеза. Естествено обаче в *** дырвета на всяка крачка и улица?!
1
20
 
22
 
! Отговори
Суека преди 7 години
*** на ВЛАСТ(всички партии след 1944) = ГЕНОЦИД ЗА НАРОДА = народна поговорка !