Новите тапи: Затварят част от бул. "Брюксел" за 6 месеца

Промяната е заради изграждането на нова естакада
19 апр 2017 09:30,
10

За 6 месеца ще бъде частично затворен бул. "Брюксел", който води до Летище София. Ремонтът е свързан с изграждането на естакада, която ще води директно до новия терминал.

Още по темата

Очаква се благодарение на естакадата движението още повече да се освободи и да няма задръствания, които обикновено стават в пиковите часове. Ще бъде изградено частично локално трасе, през което ще преминават автомобилите, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Изпълнителят е поел ангажимент да направи предсрочно пътя, който трябва да бъде готов за българското председателство на Европейския съюз.

Хората, които ползват градския транспорт също ще бъдат леко затруднени. Очаква се пътниците също да попаднат в капана на задръстването. Ще бъде използван и старият път към летището - бул. "Христофор Колумб".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Брюкселестакадатапи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега докато мине председателството на българия в ес, основно ще се правят ремонти и ще се краде в софия и местата, през които ще минават хрантутниците от брюксел, след като мине председателството, основно и само ще се краде докато може, ако изкара новото правителство докрай - изкара, ако не изкара, да му мислят тези след това, българия е потънала в проблеми и като гледам само ще става по-зле, особено в провинцията. Ще остане 1 град, вече съм сигурен, и то до 10 години.
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали знаете, че чиновниците от брюксел са мн по-важни от нормалните хора в България. На никой не му пука, че сега 6 месеца ще е пълен абсурд да отидеш до летището, важното е като дойдат прасенцата от брюксел да видят колко хубаво са похарчени парите им, да си кажат тази България колко добре се развива, хаха, докато цялата провинция е потънала в безлюдие и мизерия, да ги прекарат през ихтиман и ромската махала, ахахах. Жалка история е България, най-тъпата страна, с най-тъпите хора.
4
1
 
8
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Ако бяха направили и второто локално и тогава да затворят булеварда, щяха да бъдат избегнати задръстванията. Поредното недомислено нещо , което се върши!
3
0
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Тази Източна тангента, за която пишеш и да я разширят, няма да се променят много нещата. С тези гърбици през 10 метра и притичващи пред колите, пак ще си е същото. Неспасяемо е там положението, а е потенциално добра алтернатива на основния път до летището.
2
2
 
16
 
! Отговори
До Общината преди 7 години
К'ва лента? Кви пет лева? Ето ви идея за подобряване на въздуха:Направо с багера и да направят по 4 ленти в посока между летището и Ботевградско.Хем по-чисто, хем по-екологично (няма да минаваме на 1ва през еднометровите легнали полицаи), хем по-бързо.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ще бъде използван и старият път към летището - бул. "Христофор Колумб"."Старият път до летището беше Цариградско шосе, бул. Асен Йорданов и част от бул. Христофор Колумб (около 1,7 km).