Вълците на Путин пак ще идват у нас, пак през май

Крайната цел – Берлин на 9 май
23 апр 2017 18:18,
480
Вълците на Путин пак ще идват у нас, пак през май
Снимка: Булфото, архив

Рокери, известни като Вълците на Путин, ще се съберат пред Паметника на Съветската армия в София на 1 май. Оттам те ще потеглят на мотопробег към Берлин, където трябва да пристигнат за Деня на победата на 9 май.

Към тях в т.нар. Марш на победата ще се присъединят техни събратя от други славянски страни, съобщава "Телеграф".

Провеждането на мотошествието на считаните за близки до Владимир Путин рокери предизвиква скандали в последните 2 години. Миналото лято пристигането им доведе до бой с 15 задържани. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


480
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
377
0
 
0
 
! Отговори
Нощни вълци е името преди 6 години
Името на мотоклуба рокери е Нощни вълци, а не вълците на Путин. Днес, трябва да им купите ризи заради промяната на името им.
376
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Страх ги е някои от руските рокери...Не бойте се,те само преминават,никому не натрапват ценности и други такива сладки работи.Просто тачат миналото,искат да отдадат почит на загиналите в борбата с кафявата чума.В България не е имало фашизъм,България е била съюзник на хитлеристка Германия,просто тогавашните управници са избрали по-малкото зло.Иначе България да е била срината.Което пък води страната към...ужасните събития на 9.9.1944,и безчет избити българи.Това е горчивата истина.
375
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клони към рекорд - 477/432/ поста за 30 часа! И то по какъв важен за нацията въпрос!Браво на дейната гей-дружинка, язъкза това, че някои загубихме време да се надприказваме с гладкомозъчни жалки недораслячета, духовни скопци!
374
0
 
1
 
! Отговори
Още до Фронто преди 6 години
...колаборационистите са ги бесели по уличните лампи, проститутките , обслужвали немските войници, са ги стрижели до кожа и са ги плюели публично. Какво да правят у нас с тези, които са разнасяли човешки глави на колове и са взимали по 50000 лв за отрязана глава? Но това е отклонение. "Нощните вълци" са рокери, свободни като всички рокери по света, а не "Рокерите на Путин". Самата дума "Путин" действа а на някои като пургатив! Има противодействие на ефекта на пургатива! Може да го получите!
373
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФронтоТова, че купчинка врякаща органика се е появила точно тук, с нищо не те прави да си ми близък! Срамувам се, че допускам да дишам един въздух с теб. Дедите на тези мотористи са се били на живот и смърт с немските фашисти и са минали през нашата страна. А тя през това време е била управлявана от шепа мазни хитреци, които са искали някак си да им се размине. Е, не се е получило! Недей да страдаш - у нас е имало Народен съд, както в много страни на Западна Европа. Във Франция колобороциони
372
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А вълчиците на Путин отиват в Анталия.
371
0
 
2
 
! Отговори
Баладжията преди 6 години
Само да напомня, че същите тези рокери до преди няколко години бяха силно против Путин, силен пропаганден апарат срещу него и сега просто се спрахя да го критикуват. Няма нищо вярно в това, че му служат на интересите. Те са съветофили, а Путин не веднъж е казвал, че който иска СССР обратно, значи няма мозък.
370
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
няма ли накрая да го разкараме тоя паметник на позора от центъра на софия...все едно на хитлер да има паметник..и двата режима са били човеконенавстническикакво пък - историяте се пише от победителите...
369
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 12 април 1877г Русия обявява война на Турция.С нищо не предизвикана.Само некви баташки кланета,старозагорски опожарявания и прочие.Попречиха ни да сме в шалварите на султана.Русия ни обяви война,без да ни напада,защото българските началници застанаха на страната на немците,които избиха 20 млн.руснаци.А милите американци ни бомбандираха заслужено,защото нападнахме Ню Йорк.А СТИГА СЕ ПРАВИТЕ НА И..ОТИ!
368
4
 
2
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
На 05/09/1944 те обявяват война на България. С нищо не предизвкана. Такива които искат да ' отбележат' нещо свързано с В С В ,моля да не премонават през Отечеството ми.
367
0
 
4
 
! Отговори
Мустафа преди 6 години
а рускини ще има ли
366
1
 
5
 
! Отговори
патриот преди 6 години
Най-много да се посрещнат с българска сопа..ха.ха
365
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
малките палета изпълзяха от кучешката колиба и започнаха да скимтят . И да квичите няма да стане както миналата година , посрещачите тази година ще си влязат в ролята и ще има пак някой натупан като проявява маймунски характер . Много сме и не е лошо да не излизате от дупките си . За ваше спокойствие и добро здравно състояние . Пишете такива глупости ,че не заслужавате стотинките дето ви дават за тях .
364
5
 
7
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Те ако са с руски мотори до границата на русия не могат да стигнат.
363
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предпочитам вълците на Путин, отколкото гейовете на Брюксел .
362
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АМЕРИКАНСКИТЕ ОКУПАТОРИ ТРЯБВА ДА СИ ТРЪГВАТ, НО НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ И ПРОДАЖНИЦИ ИМ ХАРЕСВАТ.
361
2
 
2
 
! Отговори
ноне преди 6 години
На мен не ми харесва, че ти тъпчеш родната земя но се опитвам да съм толерантен.
360
9
 
7
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Срещу вълци народът ни има два подхода: Каракачански овчарки или ... с вилите!
359
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА МЕН НЕ МИ ХАРЕСВА ОКУПАЦИОННАТА АМЕРИКАНСКА АРМИЯ С ТАНКОВЕ И САМОЛЕТИ, КОЯТО ТЪПЧЕ РОДНАТА ЗЕМЯ.
358
9
 
6
 
! Отговори
none преди 6 години
Вълците на Путин са точно като гей паради ама за комплексари