Пак драми в "Младост". Прокуратурата къде е?

Според кмета Десислава Иванчева гражданите са беззащитни
Обновена: 3 май 2017 10:25 | 3 май 2017 09:52,
11
Пак драми в "Младост". Прокуратурата къде е?
Снимка: архив Булфото

Кметът на столичния район "Младост" Десислава Иванчева се обърна от ефира на Bulgaria ON AIR към главния прокурор с искане да бъде разследван случая около самоделната бомба, намерена в близост до строеж в квартала.

"Проблемът не е за подценяване. Администрацията и гражданите осъждаме този вид дейност. Отново искаме да кажем на администрацията над нас, че действително има напрежение в "Младост". Гражданите продължават да протестират за това, което се случва. Сезирам прокурора да разследва въпросната реституция не само на този парцел, а и на останалите парцели", заяви Иванчева в ефира на "България сутрин".

Още по темата

По думите ѝ около цялата случка имало нещо съмнително и тя го интерпретира като "зов за помощ, за привличане на внимание".

"Гражданите са беззащитни и по този начин искам да привлекат внимание", добави Иванчева.

Устройство беше намерено до строяща се жилищна сграда, която стана причина за редица протести.

Още преди време районният кмет алармира, че ако застрояването в "Младост" продължи, цените на имотите там ще паднат поради липсата на достатъчно зелени площи и детски градини.

Иначе живущите в квартала обясниха, че не се притесняват след вчерашната случка и не смятат, че "Младост" е станал опасен район.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гетото се пренаселва от провинциалните гета, щото всеки иска да живее по- добре! Но много бъркат онези, които смятат, че да живееш в софийското гето е по- добре! Столицата заприлича на *** катун от покрайнините на Бангладеш или от хълмовете на Рио. Дано Господ не реши друго!
8
0
 
7
 
! Отговори
Петя преди 6 години
До ВикторПише се "строИ" !
7
2
 
13
 
! Отговори
pepi преди 6 години
Младост беше прекрасен квартал преди да направят тоя мизерен " Бизнес Център" Да го бяха направили извън София. Но тогава селските гъзета трябваше да дават повече пари за път. Целия квартал е задръстен от колите на работещите гъзари в парка дето нямат пари за паркиране вътре. Иначе от HP-съм, От незнам си къде съм... дупета смешни. После искаме ако може до парка на живеем... Мамицат му Разгониха на тоя квартал. *** безподобна пълна със ***. ЖАЛКО
6
2
 
13
 
! Отговори
До №5 преди 6 години
Ако по родните им места имаше условията, които има в София, щяха да са там. Нито София е цвете за мирисане, нито *** като теб, самоопределили се като кореняк софиянци. При липсата на адекватна политика за демографската криза в страната, хората се спасяват по единично - най-удачния вариант е чужбина, след това София.
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е, че става едно пренаселване. Булевардите са малки, строени някога си, а сгради никнат като гъби. Как ще ходят тези хора на работа, къде ще паркират? Няма ли други места около София, които да се застроят? И сега няма паркоместа, детски градини, училища..... Нямам нищо против строежите, но на правилното място.
4
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който не му харесва- да си ходи по родните места
3
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дошли *** и си взели с тях претенциите.Тия блокове, в които живеете, драги мрънкачи, те не са ли били строени от хора? Питали ли сте като са били строени дали пречите на съседите си? Те протестирали ли са?
2
25
 
20
 
! Отговори
Виктор преди 6 години
Искат метро, искат булеварди, искат супермаркети ама не искат да се строй... евалата българино
1
27
 
20
 
! Отговори
Трол преди 6 години
Плюйте по новите сгради , защото живеете в панелки и не ви стиска да се постараете да имате по-добро жилище!А с тая бомба... " Че си запалим къщата , та да му изгОри на Вуте плевнята"