Половин София без вода в петък

За засегнатите са осигурени водоноски
11 май 2017 11:48,
6
Половин София без вода в петък

На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Рила" кв. "Обеля", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 20 от ул. 3 до ул. "Рила", ул. 3 от жп прелез до ул. "Околовръстен път".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 3 ъгъла с ул. 20.

На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант в кв. "Център", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул."Иван Вазов" между бул. "Васил Левски" и ул. "6-ти септември".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Иван Вазов" ъгъла с ул. "Цар Шишман".

На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на връзка на улични водопроводи в кв. "Център", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. "Витоша", бул. "Ген. Скобелев", ул. "Цар Асен" и бул. "Патриарх Евтимий".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Цар Асен" на ъгъла с ул. "Верила".

На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в жк. "Младост" 1 район Студентски, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на бл. 89, бл. 91, бл. 91Б вх. А и Б, заведение до бл. 89, трафопост до бл. 90А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 89.

На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Зографска история" вилна зона "Киноцентъра", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Епископ Григорий Прилепски" и ул. "Зографска история" № 24 и № 9
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Зографска история" № 9.

На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на бул. "Александър Стамболийски" жк. "Разсадника-Коньовица", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на бул. "Александър Стамболийски" от ул. "Хъшове" до ул. "Рибен буквар".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Александър Стамболийски" и ул. "Методи Патчев".

На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на бул. "Александър Стамболийски" кв. "Зона Б-19", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Димитър Петков" от бул. "Александър Стамболийски" до ул. "д-р Калинков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Димитър Петков" на ъгъла с ул. "Позитано".

На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с подмяна  на сградно водопроводно отклонение на ул. "Борис Николов" с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на с. Яна.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 12 май 2017 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. "Зорница" кв. "Ботунец", се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Зорница", ул. "Извор", ул. "Шопска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред пощата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Жо преди 6 години
До 3 АнонименАми в Англия не са монтирали водопроводи от етернитови тръби- гордостта на Бай- Тошовото време.
5
2
 
3
 
! Отговори
Жо преди 6 години
НЯМА УГОДИЯ! Това са планови ремонти. Ако не съобщават за плановите ремонти- защо не ни съобщават. Ако съобщават- защо ще спират водатаАко не правят ремонти- защо не правят ремонти на водопроводите, които са стари.Ако правят ремонти- виж по-горе. Кръгът се затваря.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да спрат и тока за всеки случай, че ако лумне пожар от искра?
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Живял съм в Англия три години, как веднъж не спряха водата не знам.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То като че ли сме във война! И през военно време не е било такава мизерия. Защо хората си траят пак?!
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не вземат да спрът всички, всичко и за винаги, баахти държаватаа, няяма вода, няма топлина, ток защо да има?