Пари... в основата на кървавото двойно убийство в кв. "Витоша"

Убити са мъж и жена. 30-годишен, син на жената, е с опасност за живота
Обновена: 18 май 2017 16:04 | 18 май 2017 15:08,
109

Убитите в кървавата вендета преди обед в столицата са мъж и жена, тежко пострадало е младо момче на около 30 години, което е с опасност за живота.

Това каза на брифинг в Съдебната палата административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова във връзка със задържането на 57-годишен мъж за убийството на двама души и раняването на трети в столичния квартал "Витоша".

Още по темата

"Макар и за кратък срок, благодарение на усилията на МВР и СДРВ, това убийство е разкрито. В непосредствена близост до местопрестъплението е задържан Драгомир Драганов, за който можем да направим предположение, че е извършител на престъплението", обясни тя.

"Сделка от над 100 хил. лева най-вероятно е причина за двойното убийство, станало тази сутрин в София", съобщи главният секретар на МВР Младен Маринов.

Той обясни, че Драгомир Драгомиров бил подизпълнител, а двамата убити и единият ранен от него му дължали парите заради строителство на жилищна сграда.

Прокурор Русинова обясни, че той е задържан в лек автомобил, в който е намерено законово притежавано оръжие.

"Назначили сме експертиза, предполагаме, че с него е извършено убийството", уточни тя.

"Лицето е привлечено като обвиняем, в следващите дни предстои да бъде изправено пред съда", посочи Емилия Русинова.

"Не става въпрос за криминален или битов инцидент, става въпрос за финансови отношения", уточни тя.

"От събраните доказателства можем да кажем, че между лицето и убитите има граждански отношения", коментира прокурорът.

"Най-вероятно убийството не е планирано", каза още главният секретар на МВР. Той обясни, че Драгомиров е бил задържан минути след убийството и в момента се разпитва на място.

Преки очевидци на убийството няма.

"Мъжът и жената, които са били убити, са служители на фирма, чиито подизпълнител е задържаното лице", поясни Емилия Русинова и допълни, че починалата жена е майка на пострадалия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък си мислех, че са се изпозастреляли за паркомясто.
43
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега дали им се радват на тия 100 000 лева...
42
0
 
15
 
! Отговори
Tarator преди 6 години
е задържан Драгомир Драганов....Драгомир Драгомиров бил подизпълнител.......тежко пострадало е младо момче на около 30 години...
41
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И у краварника всеки ден се гърмят че свикнеме така е при демокрацията.
40
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДО 29Крим е руски. Въпросът е затворен, продължавай да квичиш. Впрочен темата няма нищо общо с Русия, но щом искаш да квичиш и споменаваш Русия, продължавай...
39
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти ще си ми мацко новата тупалка,твойто яко дупе плаче за бухалка.Не ми се оправдавай, че си много малка,твойто секси дупе става за бухалка!
38
3
 
29
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
Така е., (но кой дава ей така пари на заем в такива големи размери) да не ги е давал, или просто е останал с пръст в уста и ония са решили да го бъзикат. И нещата си стават, да.Отиваме към голяма дивотия, ненаситност и алчност.Не знам кой крив, кой прав, но напреварата за лакомия до това води - безрасъдство.Тия са почнали да шикалкавят, и на тоя са му избили бушоните, щото сумата си е супер сериозна. И хване ли те големият яд, отърване няма.
37
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А и са чудесен индикатор за това накъде върви Русия. Ако пишат яко, както напоследък - не върви на добре :D
36
1
 
69
 
! Отговори
дребен производител преди 6 години
Имате ли представа, какво означават за една малка фирма 100 000 лева !? Заплати на работници, материали на консигнация, ипотечен кредит на единственото ти жилище ! Бай Драго нито е първия, нито последния изпушил. Спомняте ли си случая в Бургас със застреляната банкерка ? Стотици са подобните случаи. Така, че тези назначени бизнесмени, които гледат нагло и казват - Да, дължа ти, но нямам, убий ме ама нямам, да внимават какво си пожелават !
35
10
 
14
 
! Отговори
ДО 29 преди 6 години
То понеже в Русия не се стрелят, а играят на жмичка!?! Другаря Кадиров ако ти хареса жената ще я опъне пред тебе и нищо не можеш да направиш - това е руската демокрация!
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе понякога ги съжалявам. Това си е най-долната работа - преписвач. Дори не пишеш, а копи-пействаш като мънки. Само мога да си представя колко пият вечер, то това надали се издържа лесно. Мисля, че докарват малко над МРЗ. Колкото и да си бърз, за 2 стотинки на пост надали докарваш много на ден.
33
2
 
24
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Цитат: "...младо момче на около 30 години.." !!!Майстор Йода:"На 800 години като станеш...може и джурналист да станеш!"
32
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сле 10 години в ЕС демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.
31
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
32, разбрахме го това. Давай следващата опрна точка.
30
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Великата България с великия стандарт на живот фалира два пъти и изгуби Студената война.
29
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди демокрацията - за всеки имаше гарантирано работа, спокойствие, сигурност, дом който никакъв частен съдебен изълнител не може да ти вземе, почти нулева престъпност, образование и здравеопазване на световно ниво достъпни за всеки. При демокрацията - убийства, мизерия, наркомани, проституция, най-висока смъртност в света, цели обезлюдени райони, бадни мародери по селата. Но демокрацията не е виновна, нееее, неее, виновни са българите защото са прости, не е виновна демокрацията.
28
1
 
31
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Колко още такива хубавци има дето дължат пари, че ако тръгнем да ги трепен народ няма да остане в тая пародия на държава
27
0
 
12
 
! Отговори
до 28 преди 6 години
Не се иска талант. Това си е работа като всяка друга. Единствената разлика е, че се плаща в пици, а не в пари. Просто хората са принудени, всеки се бори за хляба. Срамна работа няма.
26
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 24, страшно си ***, в америка да няма ГЕРБ, че се стрелят всеки ден????на теб жена ти ако ти изневерри сигурно пак ГЕРБ ще ти е виновен......
25
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама не мога да им отрека, заработват си парите. Всеки ден едно и също - банани, бай Тошо, лошият ЕС. Признавам, иска се талант всеки ден да си лалаш едно и също като луд на пъпа си. Я кажете, друзья, кой от вас заработва най-много?